ayda 1 kere görüşmek bir nimet olsa gerek.. biz haziran 2011 de ayrı şehirlere geldik 2011 eylül ve kasımda yanıma geldi, 2011 şubatta ben gittim, 2012 mayısta o geldi.. işte bu kadar görüştük.. bu yüzdende bitti gibi birşey.. yani şuan 2012 kasımdayız ve 2011 kasımdan beri senede 3 kere görüşmüşüz..
aynen bunu demek istedim..
istenildiği kadar sevilsin, saygı duyulsun, karşılıklı güven olsun... yine de yanındaki bir insanla olduğu gibi olmuyor.
1 sene de 3 kere görüşülmüş, yan yana olunsa muhtemelen 200 kere görüşülürdü..
birbirini tanımak, paylaşımlar, hareketler hepsi çok görüşmeyle anlaşılacak şeyler bana göre
Kızlar bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum.Benim de 2 aylık uzaktan bir ilişkim var.Şimdilik sorun olmuyor ama gelecek için kaygılanmam gereken bir durum mu? En az üç yıl daha farklı şehirlerdeyiz okullardan dolayı.Yorumlarınızı bekliyorum
sizin sistem çok güzelmiiş nasıl keşfettiniz böyle bi yolu ya nerden aklınıza geldi başka şehirleer bende çok isterm bunu ama karşımdaki asla kabul etmeezzyürür yürümesine de ,dışı seniiii içi beni yakar
uzaktan ilişki yürüteceksen usul usul yağmur yağdığında kendi başına ıslanman gerektiğini farkına varacaksın,hasta olsan sana nane limon kaynatacak olanın kız arkadaşların olduğu gerçeğiyle yüzleşeceksin,iki günlük elektrik kesintisinin ilişkinizi de iki günlük kesintiye uğratacağını bileceksin,neredeyse hiçbir arkadaşını tanımayacaksın,onun hayatının sadece anlattığı kadarına müdahil olacaksın...
bunların hepsi çok acı şeyler,gençliğinin en güzel günleri onsuz akıııııp gidecek...
ne yazıkki bende uzaktan uzağa ilişki yaşayanlardanım,şans mı şanssızlık mı ama arkadaş olduğumuz yıllarda hep en yakınımdaydı ,fatura yatırmaya giderken yanıma çağırdığımdı,valizimi taşıyan,beni geç saatlerde gardan alandı...Aşure gününde aşure dağıtan bir camiye gidip sıra beklediğim,yağmur yağdığında sarılıp ısındığımdı (evet,tuhaf bir arkadaşlığımız varmış :))
ama şimdi benden tammm binikiyüz kilometre ötede!
yine de bi şekilde yürütmeye çalışıyoruz
hani çalışan annelere diyorlar ya çocuğunuzla az ama verimli zaman geçirin diye,bizim ilişki de öyle..Her ay üç gün buluşuyoruz,o üç günde de tatil yapıyoruz...Beraber olunca eve tıkılmak yerine ayrı şehirlerde buluşup kayak yapıyoruz,lunaparka gidiyoruz,şehri keşfediyoruz...Şimdiye kadar 5 şehir gezdik,allah izin verirse şubata kadar harika bir gezi planı çıkarttık...
ondan önce bir sene aynı şehirde yaşadığım sevgilim vardı,her gün de buluşurduk,inan onla yaşadığım bir sene o kadar boşmuş ki,her gün beraberdik ama bi boh yapmamışız beraber.Yani aşkımla yaşadıklarımı düşündükçe eski sevgilimle geçirdiğim zamana acıyorum gerçekten....
Böyle bakılınca uzaktan ilişki yaşamak azıcık daha cazip geliyo...
bi nebzecik...
fakir avuntusu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?