Uzaktan ilişki yürür mü ?

yürür... bizim öcesi de vardı tabii ama üniversite için ayrı şehirlerdeyiz 3 yıldır..
şükür ki 1 yılımız kaldı bitiyor sonra..
ama biz ayda bir görüşüyoruz
ilk başlar zor olur sonra oturtabilirseniz sürer
ama öncesinin olması çok önemli
ilişki direkt ayrı şehirlerde başlarsa yürümeme ihtimali yüksek malesef
biz birbirimizi önceden de tanıdığımız için avantajımız var..

Bana göre yürürdü..Ona göre yürümüyormuş..

uzaktan ilişki yürür bence yani biz yürütüyoruz yürütmeye çalışıyoruz.. :)

zorlukları çok fazla ama istediğinde yanında değil, hasta olduğunda baş ucunda değil... anlayışlı ve sabırlı olduktan sonra bunlar sorun olmuyor gerçekten..

adet sancılarım yüzünden yatak döşek hasta olduğum zamanda sevgilim ablamı arıyorum gelsin hastaneye götürsün seni diye çok telefon etti istemedim sonra bir baktım beni mutlu etmek için çileklerden ananaslardan oluşmuş meyve buketi geldi :) yanımda değildi ama en azından sevgisini hissettim :)

ayrı kalınan zaman çok evet ama birlikte geçirilen zaman daha kaliteli bence.. biz buluştuğumuzda tatile gideriz, bir sürü planlar yapar aşkım en sevdiklerimizi seçeriz :) bol bol eğleniyoruz ve birbirimizi daha iyi tanıyoruz :) paylaşımlar daha çok..
daha önce her dakika birlikte olduğum bir ilişkimde oldu ve hiç böyle değildi. kavgalar tartışmalar küsmelerle geçti hep.
insan sevgisinden eminse, karşı tarafın kendini sevdiğini de biliyorsa mesafeler o kadar da engel değil
en büyük uzaklık iki kalp arasındaki uzaklıktır demişler yanımda olup kalbimde soğukluk olacağına, uzakta olsun ama sesini duyduğumda içimde kelebekler uçuşsun :)

Bence yürümez. Yürütebilmeyi başaranlar istisnadır.
Uzaktan uzağa olmuyor.

ilişkinin başından beri farklı şehirlerdeyiz yürütmeye çalışıyoruz ama çok zor geçen yıl mesafe 6 saatti şimdi 14 saat oldu görüşmek zamanı ayarlamak çok zor ama gidiyor bir şekilde bakalım bakalım

Sancılı oluyor fakat bir şekilde yürütülür. Eğer senin kadar partnerinde gayret gösteriyor ise, bağzı şeylerde senin kadar fedakarlık yapıyor ise nicin olmasın. Ben yurtdışındaydım 3 senedir türkiye deki eşimle çıkıyorduk. Bağzen o geliyor du, bağzen ben gidiyordum.
fakat önceden tanıdığım birisiydi. rahat gelip gitmek için, ailelerimize açıkladık. onayı aldıktan sonra oldu birşekilde.
şimdi türkiye deyiz evliyiz mutluyuz. En önemli dedikleri şey GÜVEN! güven olduğu sürece, hiç korkma.
Fakat en ufak sezgiler oluştuğunda, anca kendine zarar verirsin.
Maalesef bu mesaafeden dolayı,
herşeyi tükettik, fakat birbirimize çok bağlıyız. Bir Çift 10 yıllık evliliğinde neler yaşayabilirse, biz evliliğimizin ilk yılında bunları yaşadık diyebilirim. bu forumda hemen hemen kadın veya erkek hakkında geçen tipik problemleri yaşamışızdır.
Anlatmaya başlasan zaten, heryer benim konu başlıklarımla olurdu.

Birbirimize bunca yıl vakit ayırdık, emek verdik,
birden bunu unutup yolları ayıramayız düşüncesine kapılıyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz, ama yinede anlaşamıyoruz. Enteresan olan da bu zaten.

şöyle düşün: onunla olmuyor, onsuz hele hiç olmuyor.

Herzaman istediğin vakit haber alınmıyor. en ufak tartışmalarda, telefonda bahsedilmiyor. İlla yüz yüze konuşmak gerekiyor.
Tartıştığında hele partnerin tlf yüzüne kapattığında ve ondan bir kaç gün haber alamadığında, senin aramalarına cevap vermediğinde, nebileyim bunlar hepsi başıma geldiği için söylüyorum, çok yıpratıcı. Her insan bir olacak diye birşey yok.
Ama sadece şunu söyleyim sana, allah güc kuvvet versin. Hayırlısı olsun.

Uzaktan yuruttuk iliskimizi.Hem o calisiyordu hem de ben.2 ayda bir ya gorusurduk ya da gorusmezdik.Ayriliklarimz hep salya sumuk aglayarak olurdu.Ne gunlerdi.Ozveri ,fedakarlik ve guvenle yurur bence uzaktan iliski.Sonuc ,evliyiz...

Son düzenleme:
dabiki yürür tatlım neden yürümesin biz 2 ayda bir görüyoruz birbirimizi ayrılık zor oluyor ama katlanyoz

Yürür tabiki canım.. Aranızda güven problemi yoksa, yakınındakinden çok daha fazla yürür..

Yürür bence.. İki taraf arasında güven problemi olmazsa pek sorun olacağını sanmıyorum. Ben de uzaktan yürütüyorum. Ve çok şükür şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım. :)

Benmde 1 bucuk ay oldu o antepte ben kocael. zor degl sevp gerckten Istyorsan.. ben 5 belkde 6 sene beklcm.. onsuz yapamam aklm da fkrm de o.. SANA TAWSIYEM SEVIYORSAN BIRAKMA.! onune ckck sorun sadece kskanclk :/ en delıcesi hemde.. antep makına muh. bolumunde dgs grp buraya gelmek ıstyor ama gelecegnı engellemek ıstemyrm ama buraya gelcgnden emınm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…