Sancılı oluyor fakat bir şekilde yürütülür. Eğer senin kadar partnerinde gayret gösteriyor ise, bağzı şeylerde senin kadar fedakarlık yapıyor ise nicin olmasın. Ben yurtdışındaydım 3 senedir türkiye deki eşimle çıkıyorduk. Bağzen o geliyor du, bağzen ben gidiyordum.
fakat önceden tanıdığım birisiydi. rahat gelip gitmek için, ailelerimize açıkladık. onayı aldıktan sonra oldu birşekilde.
şimdi türkiye deyiz evliyiz mutluyuz. En önemli dedikleri şey GÜVEN! güven olduğu sürece, hiç korkma.
Fakat en ufak sezgiler oluştuğunda, anca kendine zarar verirsin.
Maalesef bu mesaafeden dolayı,
herşeyi tükettik, fakat birbirimize çok bağlıyız. Bir Çift 10 yıllık evliliğinde neler yaşayabilirse, biz evliliğimizin ilk yılında bunları yaşadık diyebilirim. bu forumda hemen hemen kadın veya erkek hakkında geçen tipik problemleri yaşamışızdır.
Anlatmaya başlasan zaten, heryer benim konu başlıklarımla olurdu.
Birbirimize bunca yıl vakit ayırdık, emek verdik,
birden bunu unutup yolları ayıramayız düşüncesine kapılıyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz, ama yinede anlaşamıyoruz. Enteresan olan da bu zaten.
şöyle düşün: onunla olmuyor, onsuz hele hiç olmuyor.
Herzaman istediğin vakit haber alınmıyor. en ufak tartışmalarda, telefonda bahsedilmiyor. İlla yüz yüze konuşmak gerekiyor.
Tartıştığında hele partnerin tlf yüzüne kapattığında ve ondan bir kaç gün haber alamadığında, senin aramalarına cevap vermediğinde, nebileyim bunlar hepsi başıma geldiği için söylüyorum, çok yıpratıcı. Her insan bir olacak diye birşey yok.
Ama sadece şunu söyleyim sana, allah güc kuvvet versin. Hayırlısı olsun.