ailem uygun görürse olur dedim ,
uzaktan ilişki istemediğim için kabul etmedim
Bence görüşün görüntülü. Şu anda karşı karşıya gelme ihtimaliniz yok sanırım. Sesini, konuşma biçimini, mimiklerini, yüzünü görmeden nasıl anlaşacaksınız kiHayırlı bayramlar herkese kızlar , konuya direk giriş yapacam , bizim yurtdışında uzaktan akrabalar var , ve görücü çıktı bana (hiç sevmem bu tabiri ) neyse çocuğun kız kardeşi , abisinin fotolarını falan attı bende huyunu suyunu araştırdım biraz , kötü bişey çıkmayınca ailem uygun görürse olur dedim , sonradan çocuğun annesi aradı, annemi falan ,(bu arada oğlan benimle konuşmak istedi , uzaktan ilişki istemediğim için kabul etmedim ) neyse işte kız kardeşi dün bana abisin bir fotoğrafını attı , resmen diğerleri ile arasında dağlar kadar fark var, kızlar akıl verin lütfen sizce görüntülü bir kere de olsa konuşsak mı ? Ne yapsam bilemedim
EvetDiğerleri ile alakası yok derken çirkin mi diğerlerine göre ?
Evet öyle ama baştan hata ettimBence görüşün görüntülü. Şu anda karşı karşıya gelme ihtimaliniz yok sanırım. Sesini, konuşma biçimini, mimiklerini, yüzünü görmeden nasıl anlaşacaksınız ki
28Kac yasındasınız?
Yasini sormustum?
Hıc yakma basını
Bir kere görüntülü görüş olmazssa ısınamadım de bitirHayırlı bayramlar herkese kızlar , konuya direk giriş yapacam , bizim yurtdışında uzaktan akrabalar var , ve görücü çıktı bana (hiç sevmem bu tabiri ) neyse çocuğun kız kardeşi , abisinin fotolarını falan attı bende huyunu suyunu araştırdım biraz , kötü bişey çıkmayınca ailem uygun görürse olur dedim , sonradan çocuğun annesi aradı, annemi falan ,(bu arada oğlan benimle konuşmak istedi , uzaktan ilişki istemediğim için kabul etmedim ) neyse işte kız kardeşi dün bana abisin bir fotoğrafını attı , resmen diğerleri ile arasında dağlar kadar fark var, kızlar akıl verin lütfen sizce görüntülü bir kere de olsa konuşsak mı ? Ne yapsam bilemedim
Bana da en mantıklı bu geldiBir kere görüntülü görüş olmazssa ısınamadım de bitir
Evet aileler çok çabuk karıştı ortayaYa fotograf ile görücümü olur, hemen anneler atilmis ortaya. Sorun sadece uzak mesafeli olmasi degil ki. Dakika bir, gol bir, tüm aile bile bu olmayan iliskinin içinde olmasi.
Pandemi var. Uzaktan olmaz. Yurtdisina gitmek istersen tavsiye etmem. Dilini ögrenmesi felan hepsi sikinti oluyor. Cogu ailelerde dil bilmeyen gelini tamamen sömürüyor.
Kisacasi olmaz, olmaz ve olmaz.
Diyelim ki goruntulu konustun, cok efendi duzgun cumleler kurdu falanEvet öyle ama baştan hata ettim
Bunları bende düşündüm , ama hiç kimseyi nasıl koktuğu kadar tanıma fırsatım yok ,aile yapım buna müsait değil , uzaktan ilişki istememe sebebim de ne yaparsam yapıyım bunları anlamayacak olmam ve beni yıpratacak olmasıDiyelim ki goruntulu konustun, cok efendi duzgun cumleler kurdu falan
Ne olacak, belki pis kokuyor.. Belki cımrı?
Belkı saygısız?
Belkı deger vermekten aciz?
Goruntulu konusunca bunları nasıl anlayacaksın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?