- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
Bunları bende düşündüm , ama hiç kimseyi nasıl koktuğu kadar tanıma fırsatım yok ,aile yapım buna müsait değil , uzaktan ilişki istememe sebebim de ne yaparsam yapıyım bunları anlamayacak olmam ve beni yıpratacak olması
Az cok konularını ve yaşantını biliyorum görücü usulü ile evlenip yurtdışına gitmenin com kolay bisey olduğunu dusunmuyorum bunu uzun vadede düşünmemi isterim tatsızlık yaşayıp ayrılmak istesen pasaport işlemleri bize işlemleri bilmem neHayırlı bayramlar herkese kızlar , konuya direk giriş yapacam , bizim yurtdışında uzaktan akrabalar var , ve görücü çıktı bana (hiç sevmem bu tabiri ) neyse çocuğun kız kardeşi , abisinin fotolarını falan attı bende huyunu suyunu araştırdım biraz , kötü bişey çıkmayınca ailem uygun görürse olur dedim , sonradan çocuğun annesi aradı, annemi falan ,(bu arada oğlan benimle konuşmak istedi , uzaktan ilişki istemediğim için kabul etmedim ) neyse işte kız kardeşi dün bana abisin bir fotoğrafını attı , resmen diğerleri ile arasında dağlar kadar fark var, kızlar akıl verin lütfen sizce görüntülü bir kere de olsa konuşsak mı ? Ne yapsam bilemedim
Yani hiç görüşmeden iş resmiyete mi binecek?
Çok riskli değil mi?
yurtdisina gelin gidersen illa ezecekler diye bir durum yok.
yurtdisindaki türkler öcü degil.
iyileri de var kötüleri de türkiyedeki gibi. her ülkede ve dünyada her insan gibi.
ayirt etmesini sen bileceksin.
bir insana iki üc birsey sorursun ve kafa yapisini zaten belli eder.
tanis konus sonra karar ver
Şimdi beğenmediyseniz evlenince hiç beğenmezsiniz
Çocuğu daha tanımadan ailen uygun görürse evleneceksinHayırlı bayramlar herkese kızlar , konuya direk giriş yapacam , bizim yurtdışında uzaktan akrabalar var , ve görücü çıktı bana (hiç sevmem bu tabiri ) neyse çocuğun kız kardeşi , abisinin fotolarını falan attı bende huyunu suyunu araştırdım biraz , kötü bişey çıkmayınca ailem uygun görürse olur dedim , sonradan çocuğun annesi aradı, annemi falan ,(bu arada oğlan benimle konuşmak istedi , uzaktan ilişki istemediğim için kabul etmedim ) neyse işte kız kardeşi dün bana abisin bir fotoğrafını attı , resmen diğerleri ile arasında dağlar kadar fark var, kızlar akıl verin lütfen sizce görüntülü bir kere de olsa konuşsak mı ? Ne yapsam bilemedim
Neden kabul ettiğim çok uzun hikaye , kısaca Türkiye’den gitmek istiyorum, ama kendimi ateşe atmak gibi bir niyetim de yok , acele etmiycm , sakin kafayla düşünüp çıkış yolu bulmam lazımNeden böyle bir şeyi kabul ettiniz ki? İnsanlar yıllarca birbirini zor tanıyor. Evlilik yoluna girmek için uzaktan birini görücü usulüyle tanımaya çalışmak hakikaten çok yanlış. Daha bunun ten uyumu var, zor zamanlarda size karşı değişip değişmediği vs çok şey var. En iyisi hiç görüşmeyin.
Görüntülü konuşmayı deniycm sanırım yada vazgeçmeyiKaçıncı yıldayız, elinizin altında o kadar iletişim aracı varken siz fotoğraftan adam seçiyorsunuz. Artık hangi fotoya benzer çıkarsa bahtına yapcak bişey yok
Yok öyle bişey yapmazlarEğer aileniz "çocukla konuştun, ümit verdin,aileler işin içine girdi, evlen" diye baskı yapacaksa hiç kalkışmayın bu işe.
Olur düşüneyim dedim , annesi aradı hemen işler sarpa sardı birazAnlamadım ben "olur" demişsiniz şimdi de "bir kere de olsa konuşsak mı?" diye soruyorsunuz. Yok hiç konuşmadan görüşmeden pat diye evlenecek değilsiniz ya. Ha çocuğu beğenmediyseniz kabul etmek zorunda değilsiniz.
Hayır , aileler de tanışırsa konuşacaktık zatenBen yazacaktım görüntülü bile konusmadan direk düğün mu olacak yani
Türkiye'den neden gitmek istiyorsun bilmiyorum ama evlilik yoluyla gittiğinde hiçte iyi olmayacak.Neden kabul ettiğim çok uzun hikaye , kısaca Türkiye’den gitmek istiyorum, ama kendimi ateşe atmak gibi bir niyetim de yok , acele etmiycm , sakin kafayla düşünüp çıkış yolu bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?