- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
çok geçmiş olsun.. cildiye doktoruna da görünseniz iyi olur.. neyse ki kış ayındayız bere şapka perukla bu süreci atlatabilirsiniz
çok geçmiş olsun.. cildiye doktoruna da görünseniz iyi olur.. neyse ki kış ayındayız bere şapka perukla bu süreci atlatabilirsiniz
Bugun banyodayken aldim makasi elime biraz daha vkirptim saclarimi :))))Eki Görüntüle 1313424 yanigin berbat oldugu kisa taraf Eki Görüntüle 1313425 Eki Görüntüle 1313425
sende benim gibisin:) benimde bahar aylarında aynı sey geldi basıma sacımı kendim oryal alıp acım ve yarısı koptu uclar beter haldeydi her taramamda koptu ben kaynak yaptırdım her ne kdr saglıksız deselerde saclarımla cok ugrasmadıgım icin cok iyi geldi 2 ay once cıkardım gayet iyi uzamıstı..ucları keserek devamlı kırıklarım gitti ama ne fon ne duzlestirici degdirmiyorum....2aydir saclarimi uzatma derdindeyim yag bakimlariyla uzatip uzatip kesiyorum yamuk yumuk bir tarafi uzun bir tarafi kisa oldu alma olsun onemli olan yanik saclardan kurtulma
oy oy oy fena olmus cok gecmıs olsun yaparmısınız bılmem ama ben hındıstancevızı yagı tavsıye ederım saclarınız daha cabuk toparlanır:)Bugun banyodayken aldim makasi elime biraz daha vkirptim saclarimi :))))Eki Görüntüle 1313424 yanigin berbat oldugu kisa taraf Digeride uzun
ne guzel benimde tek derdim uzatip kestirmek insallah birkac ay sonra sarilarin tamamindan kurtulcamsende benim gibisin:) benimde bahar aylarında aynı sey geldi basıma sacımı kendim oryal alıp acım ve yarısı koptu uclar beter haldeydi her taramamda koptu ben kaynak yaptırdım her ne kdr saglıksız deselerde saclarımla cok ugrasmadıgım icin cok iyi geldi 2 ay once cıkardım gayet iyi uzamıstı..ucları keserek devamlı kırıklarım gitti ama ne fon ne duzlestirici degdirmiyorum....
Cok tsk Ederim yaklasik 250 ml bitirdim bu sure zarfinda hala daha kullaniyorumE="tolin, post: 37961605, member: 329575"]oy oy oy fena olmus cok gecmıs olsun yaparmısınız bılmem ama ben hındıstancevızı yagı tavsıye ederım saclarınız daha cabuk toparlanır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?