- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
Sagol canim kuafor kurbaniyim isteBen düzleştirmeye kıyamıyorum 4 defa oryal nedir yaaa? Geçmiş olsun.
Cokkkkk tesekkur ederim canim nerdeyse yarim metre sacim gitti ama toparlamaya calisiyorum isteçok geçmiş olsun canım üzüldüm gerçekten
kısa saçı başkasında seviyorum ben kendimde uzun seviyorum :/ teşekkür ederimgeçmiş olsun saclarınızın yeni halide çok tarz ve çok güzel olmuş ama tabii uzun saç seviyorsanız insana bir değişik geliyor işini bilmeyen insanların eline düştükmü sonuç böyle oluyor
redist yağ bakımı aktarlarda bulunuyor mu canım?yine yağ bakımı redist 40 bitkili yağ bakımı az birsey kalmıştı bende içine bemıks bepanten hint badem jojoba buğday soya arrgan yağları ekledim bugün bu bakımı yaptım
Kozmetikcilerde daha rahat bulursun sahsen ben aktqrda hic gormedimredist yağ bakımı aktarlarda bulunuyor mu canım?
Canm ya ben bir ay once bi salklikla kendi dogal sacimi kumral renkte guzelm kumral hemde baya koyu sari gbi gece mavisine boyadi yani mavisiyah mavilik akti bir aydr yag bakimi yapiyorum bazi yerler akti kendi sacimin rengi ckti ama sence ne kadar surede akar su boyaSicak yag bakimi dax badem hint corekotu keten birkac damlada cam esansindan olusan bir yag karisimi hazirladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?