Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Bugun yag bakimi yaptim dax badem yagi hint yagi 5 te surdum 9 da yikadim biran once uzasada su yaglari kafamdan bir sure atabilsem

Bir haftalik aran in ardindan sinameki kuru yaptim icine bemiks bepanten evin redoks tatli Badem yagi hint yagi koydum

geçmiş olsun saclarınızın yeni halide çok tarz ve çok güzel olmuş ama tabii uzun saç seviyorsanız insana bir değişik geliyor işini bilmeyen insanların eline düştükmü sonuç böyle oluyor
kısa saçı başkasında seviyorum ben kendimde uzun seviyorum :/ teşekkür ederim

[QUOTE gdancer, post: 38737170, member: 506078"]kısa saçı başkasında seviyorum ben kendimde uzun seviyorum :/ teşekkür ederim[/QUOTE]
Aynen valla

Yag bakimim bir cay kasigi dax in icine tatli badem yagi corekotu hint keten iki uc damlada cam terwbentin esansi ekledim 5 saat beklettiktwn sonra yikadim

Pazartesi gunu sinemaki kurumu yaptim yazmayi unutmusum :) Biran once uzasada su yag bakimlarindan biraz uzaklassam :)

Sicak yag bakimi dax badem hint corekotu keten birkac damlada cam esansindan olusan bir yag karisimi hazirladim

Sicak yag bakimi dax badem hint corekotu keten birkac damlada cam esansindan olusan bir yag karisimi hazirladim
Canm ya ben bir ay once bi salklikla kendi dogal sacimi kumral renkte guzelm kumral hemde baya koyu sari gbi gece mavisine boyadi yani mavisiyah mavilik akti bir aydr yag bakimi yapiyorum bazi yerler akti kendi sacimin rengi ckti ama sence ne kadar surede akar su boya

Boyanin tam olarak gitmesi anca boyali kisimlardan kurtulmakla olur cogu akar ama yinede sacinda boya kalir beyaz sabun dene o cabucak akitir boyayi

Bugun sinamekili kurumun ucuncu haftasi birazdan yapip aksama yikicam

Hande polatin sac uzatma yagini almak yerine malzemelerinin eksik olanlari tedarik edip kendim hazirladim 20 ml propolis sinameki ekstrakti baobab yqgi 40ml jojoba 50 ser ml corekotu badem yagi susam hint ceviz yaglarini karistirdim 300 ml elde ettim hatta kafamda ssuch an :)))

Ve bana nerdeyse 55 ml olan yagla ayni fiyata mal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…