Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Benim bu topigi acmamin nedeni sacimi uzatmak uzatma konularinda tavsiye almak ve bu sureci yasayyip resmetmek

Cok tsk Ederim yaklasik 250 ml bitirdim bu sure zarfinda hala daha kullaniyorum
Co
faydasını gordunuzmu?[/QUOTE]
Kismen saclariniz yipranksa guzelnemlendiriyor yaniksa bir gunluk azicik bir yumusaklik veriyor

faydasını gordunuzmu?
Kismen saclariniz yipranksa guzelnemlendiriyor yaniksa bir gunluk azicik bir yumusaklik veriyor[/QUOTE]
iyi barı sevındım uzatmak ıcınde sınemakı kuru tavsıye ederım ayda 4 cm uzama saglıyo nete yazarsanız ayrıntılı yorum bulabılırsınız:)

Kismen saclariniz yipranksa guzelnemlendiriyor yaniksa bir gunluk azicik bir yumusaklik veriyor
iyi barı sevındım uzatmak ıcınde sınemakı kuru tavsıye ederım ayda 4 cm uzama saglıyo nete yazarsanız ayrıntılı yorum bulabılırsınız:)[/QUOTE]
Biliyorum canim hatta sinwmakide aldim bir garip geliyor bana sinemaki bagirsak calistirir ne alaka uzatmak diyorum ama yapanlar guzel sonuclar almis

Sinameki saç rengini acıyor diye ben kullanmaya çekiniyorum. Dax supergro için de çok iyi yorumlar yapılıyor.
Geçmiş olsun. Ben de doğal sacima dönmeye çalışıyorum. Bir anlık boslukla saclarima gölge yapıldı.
Uzata uzata kestire kestire kurtulmaktan başka çare yok. Ben de en etkili yöntem hangisi gerçekten çok merak ediyorum. Ayda 2 cm kadar uzasa 1 senede kut kesilecek boya ulaşılır. Bunun için yağlar şart sanırım.

o kuaförleri Allah kahretsin inş saçlarım belimdeyken kısacık kestirmek zorunda kalmıştım bende önüne geleni kuaför yapıyolar -.- şimdi uzadı da az omzumu geçti ama şekilsiz :/ sanada çok geçmiş olsun

öncesi sonrası

Geçmiş olsun. Benim de saçımi çok sekilsiz kesti. Zaten o kafasına göre rofle yapmasının sonunda arka arkaya 2 kez koyu kahve boyatip kapatmış ve depresyona girmiştim. Sonra bu ay başında da Sacimin arkasını en az 15 cm on tarafında ise kat atma dememe rağmen sekilsiz hiçbir şeye benzemeyen bir kat kesti ve ufak bir yere de ara makas mi desem tam değil de kisalik vermiş. Kendi sacima dondureyim diyordum vazgeçtim. Boy olarak 1-1.5 senede kendine gelir saçım ancak. Özellikle kat verdiği kısım. O nedenle 2016ya kadar makas degdirmeyi düşünmüyorum. Tam olarak depresyonlardayim. Bugün de siyaha yakın bir koyu kahve boyandi. Sacimdaki turunculuk tamamen gitsin diye. Umarım biraz daha açık orta bir kahve yapariz zamanla. Güzelim saçlarımin gidişine Ağlıyorum. Iyi kuaför çok önemli. Arka arkaya 2 kez ve aynı kuaförden kazık yedim.

Bu kuaforlerden cektigimiz nedir ya UOTE="nihalz, post: 38000459, member: 633424"]Geçmiş olsun. Benim de saçımi çok sekilsiz kesti. Zaten o kafasına göre rofle yapmasının sonunda arka arkaya 2 kez koyu kahve boyatip kapatmış ve depresyona girmiştim. Sonra bu ay başında da Sacimin arkasını en az 15 cm on tarafında ise kat atma dememe rağmen sekilsiz hiçbir şeye benzemeyen bir kat kesti ve ufak bir yere de ara makas mi desem tam değil de kisalik vermiş. Kendi sacima dondureyim diyordum vazgeçtim. Boy olarak 1-1.5 senede kendine gelir saçım ancak. Özellikle kat verdiği kısım. O nedenle 2016ya kadar makas degdirmeyi düşünmüyorum. Tam olarak depresyonlardayim. Bugün de siyaha yakın bir koyu kahve boyandi. Sacimdaki turunculuk tamamen gitsin diye. Umarım biraz daha açık orta bir kahve yapariz zamanla. Güzelim saçlarımin gidişine Ağlıyorum. Iyi kuaför çok önemli. Arka arkaya 2 kez ve aynı kuaförden kazık yedim. [/QUOTE]
Bu

geçmiş olsun saclarınızın yeni halide çok tarz ve çok güzel olmuş ama tabii uzun saç seviyorsanız insana bir değişik geliyor işini bilmeyen insanların eline düştükmü sonuç böyle oluyor

bugün ilk sinameki kürünü yaptım vatana millete hayırlı olsun :)))))))

Begun tag bakimimi yapiyorum bir cay kasigi dax hint yagi tatli Badem yagi bir cay kasigi kadarda hindistan cevizi yagi

Yine yag bakimi dax supegro tatli Badem yagi hint yagi argan cyagiyla bir karisim yaptim 3-4 saat bekletip yikayacam

Kaç ayda bu kadar uzadı? Bence mükemmel gidiyor. 1 seneye Sarılar tamamen gidecej

Sacimdaki kopmalar devam ediyor hic dokulme yok ama ıslakken elimi saçıma atmayayım bir sürü incecik tuy gıbı saçım uzayıp kopuyor bu hafta biraz daha kesip hafta sonu natura keratin free plus ürünümün yarısı duruyordu keratin yüklemesi yapcam eğer iyi olursa bu ayda davines keratin yükleme serumu almak istiyorum şu lastiklenmeler bir bitse saçlarım bir tarafı uzun bir tarafı kısa olmadan aynı boya eşitlesemmmmmmmm ahh ahh daha uzun yolum var ((

yine yağ bakımı redist 40 bitkili yağ bakımı az birsey kalmıştı bende içine bemıks bepanten hint badem jojoba buğday soya arrgan yağları ekledim bugün bu bakımı yaptım

Bugun sinemaki kurune basladim bemiksin kokusu beni oldurcek ya ( buna bir cozum bulmam lazim

Kaç cm olmuş olctum mu? Boyadan bu yana 1 ay dolmadi daha benim. Ben de şu eğri kesimi şubatta esitletecegim. Anneme erkek saçı kestireyim boya gitsin dedim olmaz dedi düzgün uzamazmis. Ben de mecburen en kisa şekilde tam kulak hizası gibi kut kestirecegim biraz uzama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…