Uzatmak manasız değil mi

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Selam hanımlar çok yakın arkadaşımız var onlarda evli çocuğu var. Birde yeni evlenen bir arkadaşımız var onlara gidecektik beraber geçen hafta kendileri dediler hatta gidelim diye. Neyse şimdi sosyal medyadan gördük. O yakın arkadaşlarımız birde diğer çok sık görüşmediğimiz arkadaşlarımız beraber onlara gitmişler. Eşimde whatapp grubuna yazmış hani beraber gidecektik ne oldu hemen başkalarıyla gitmişsiniz yazmış ve gruptan çıkmış, bayan olan arkadaş o nasıl ifade öyle onlar çağırmış olamaz mı yazmış. Öyle de olsa keşke deselermiş öyle değil mi çünkü gerçekten çok yakın arkadaşız. Neyse bnm esim ayrılms gruptan, sonra diğer karı koca arkadaşlar ayrıldı . Grupta bir ben kaldım. Şimdi yarın akşamda bayan arkadaşla beraber başka bi arkadaşa gideceğiz. Nasıl davranayım ne diyim ( tabi ki kimse kimseyi çağırmak zorunda değil ama aynısını biz yapamayız nereye gitsek. Çağırırız )
Esimde bende cok üzüldük çünkü gerçekten çok seviyoruz onları.

Eşimde çocukluk yapıp gruptan çıkmasaymış keşke.. Ama olan oldu uzatmanın anlamı yok akrabayız da illa ki bi araya geleceğiz..

Kızlar bu konumu biliyorsunuz. Arkadaşlarımız hala uzatıyorlar benle konuşuyorlar eşimle konuşmuyorlar. Kaç kere eve davet ettim arkadaşlarımız geldiğinde gelmediler bu kadar kin tutmak fazla değil mi? Geçen yine Büşra diye arkadaşım var ev görmeye gidecektik beraber. Zeynep diye arkadaş var onlarla gitmişler eşli. Zeynepte demiş ki Merve de gelmek istiyordu, küsen arkadaşın eşide demiş ki sen onlarla git eşin bizle gelsin demiş( bunuda bana Zeynep söylüyor). Benim suçum ne anlamıyorum gerçekten.
Bizim olduğumuz yere gelmemeler falan. Zeyneplere de diyorlarmış biz bir süre onlarla ayrı takılalım. Arada tartışma vs olmadı yüzyüze

Bu kadar kin tutmak fazla degıl mı demıssınız ya, bana göre burda fazla olan karı koca bu insanlarla bu derece gorusmek istemeniz duruma uzulmenız oturup bunu dert etmeniz.

Bır olay olmus esınız kırılmış gruptan cıkmis, ötekiler esınıze kızmıs gruptan cıkmis. Cagırmıssınız gelmemisler, orda bırakacaksınız.
Bunu bu kadar dert etmenin alemi ne?

Esinizin yaptigi cocukluktan öte bence.
Ben olsam esinizden korkar birdaha görüsmek istemezdim arkadaslariniz gibi.
Ama denk gelmemek icinde ugras vermezdim sanirim..

Biz gerçekten çok iyiydik beraber tatillere bile gittik o yüzden bu kadar uzatmalarına üzülüyoruz.. Zeynep dediğim arkadaşıma demişler ki onlarla biraz ayrı takılalım bizi kastediyorlar...

olabilir boyle vakalar,
demek ki arkadasliginiz artik keyifli degil,
kabul edin,
illa birileri hakli, birileri haksiz olacak diye bir sey yok,
sadece dogru kisi degildiler bazen.

Back
X