- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi narlilokum
Marmara'da okuyorum. Dil konusunda probemim yok. İlkokul 1.sınıftan lise son sınıfa kadar Türkiye'de okudum.
Yabancı uyruklu öğrenci sınavından kazandığım için üniversiteye bir takım eksikliklerle geldim. Herkesten geri olduğum hep aklımdaydı.
Ve üniversitede de lise matematiğinden farklı olarak yeni konular, yeni üniteler eklendi. Ben de eksikliklerimi mi kapatayım, yoksa anlamadığım halde direk ezberlemeye çalışarak mı geçeyim derken.
Bir dönem zaten 4 aydan oluşuyor. Dönemde 4-5 derse böyle karman çorman çalışarak 20-30 alıp kalıyorum.
Tüm bunların bunların yanında bir an önce mezun olmak istiyorum çünkü mesela ben mutfakta birşey hazırlarken babam orda geçiyorsa popoma çimdik atıyor ve bana kılık kıyafetime dikkat edeyim diye tacizin mizansen şeklini göstermek istiyor
Keşke kapasitenize uygun bir bölüm tercih etseymişsiniz matematik temelde eksik olunca halledilebilecek bi ders değil zaten üzüldüm adınıza.
Baban seni taciz ediyor bunun mizanseni falan olmaz kaç yaşında kızsın.Senin vücuduna baban annen dahil kimse bu şekilde dokunamaz ne demek yaşayacağını gör demek ya.Yurtta kalma imkanın yok mu yabancı uyruklu öğrencilerin bursları da yüksek oluyor diye biliyorum.Tek başına halledemez misin?