- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 23
- 35
- Konu Sahibi Elbasantava
-
Hayır neden olsunŞaka mısın ?
Yaşlanıyor yada bakımsız olabilirsin bende aynaya bakıyorum yok ya bu ben değilim yaşlanmışım diyorumAynaya baktığımda da eskisinden daha çirkin görünüyorum resmen
Sizin bu konudaki düşünceniz nedir sizce büyü olabilir mi ne yapmalıyım
buyu diye birsey var evet ama tesaduf olabilir sende psikoljik olarak aynada cirkin gozukebilirsin bazen bende aynada cirkin gorunuyorumArkadaşlar eskiden çok inanmazdım bu büyü olaylarına. Ama son zamanlarda aklıma gelmiyor değil.
Son zamanlarda içim daralıyor durduğum yerde içime huzursuzluk panik kaygı geliyor durduğum yerde duramıyorum
Bulunduğum uzun süre kaldığım yerlerde su tesisatında mutlaka sorun çıkıyor. Önce annemin evine gittiğimde musluğu bozuldu, sonra kendi evimdeki musluk ve duş başlığı bozuldu, sonra bir dönem kaldığım arkadaşımın evindeki kombinin su tesisatı, duş başlığı, banyodaki su borusu, lavabo su gideri, bulaşık makinası su gideri borusu bozuldu ve yıllardır ilk kez olmuş. Sonra da yeni başladığım iş yerinde musluklar bozuldu, sonra makinalara su veren sistem defalarca arıza yaptı, önceki iş yerimde de mutfağın su sistemi bozuldu
Bu kadar tesadüf olamaz
İşlerim de hep ters gidiyor, şansım kötü gidiyor, ne zaman bişey çok iyi gitse en en beklenmedik şekilde bozuluyor
Son zamanlarda garip takıntılarım oluşmaya başladı
Aynaya baktığımda da eskisinden daha çirkin görünüyorum resmen
Sizin bu konudaki düşünceniz nedir sizce büyü olabilir mi ne yapmalıyım
Evet bi daha okudum DeğerlendirdimArkadaşlar sadece musluğa takılmayın yazdığım diğer belirtiler de var hepsini değerlendirin lütfen
Hahagahs cinnetnur alemsinBence senin üzerinde ban var ?
sırt sırta su borularını bahçeye gömmekBu nasıl bi büyü ki ?
Büyüyü yapan kişi "her gittiği yerde su tesisatı bozula, susuz kala" falan mı demiş ?
Napmış sırt sırta su borularının bağlayıp bahçeye mi gömmüş ?
Bi evi arayın isterseniz üzerinde arapça harfler olan su borusu falan var mı...
Çok tatlısinizfelak ve nas surelerini bol bol okuyabilirsin.
Sırt sırta kaşık bağlama şeysi vardı ya, onun gibi :))sırt sırta su borularını bahçeye gömmekçok güldüm ya.
büyü böyle mi yapılıyormuş yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?