Üzülme iste ve başla gerisi zaten gelecek....Benim de kilo vermem lazım cok üzülüyorum :/
Sagol canım ayyy ev sahibesi olmak da başka bir şeymiş... Göbek, basen, kol hepimizde var...tek yemek kesmekle olmuyor tabikiiii sporrrr da lazımcanım hayırlı olsun topik bol yazışmalı olur ve tabi bide bize faydalı olsun şu göbekten kurtulmam lazım
ben 31 yaşında 1 çocuk annesiyim enson 76 kilodaydım şuan bilmiyorum bi ara diyetisyen maceram olmuştu sağolsun bi komşum vardı çok şükür şimdi onunla görüşmüyorum sen veremezsin diye diye diyeti bıraktırdı falanca verir sen veremezsin derdi sinir olurdum inşallah artık veririm canım bakalımBiraz da kendimden bahsedeyim
35 yaşında iki cocuk annesiyim (kız 11 - oğlum 9 yaşında), diyetle ilgili bir sürü maceram var denemediğim diyet, kullanmadığım bitki çayları, haplar v.s kalmadı diyebilirim.... Şimdi cok kızıyorum kendime ne kadar bilinçsiz, benim için gereksiz şeyler varsa yapmışım... bütün mesele dengeli ve saglıklı beslenmek aslında....çoğumuzda biliyoruz bunu ama bir türlü alışkanlık haline getiremiyoruz....işte ben kilo vermek bir yana alışkanlık haline getirmek istiyorum bu yaşam biçimini.... Diyet yaparken kendi vücuduma zarar vermeden yapmak istiyorum....
Pazartesi'nden beri düzenli spor salonunda spor yapıyorum... Pazartesi gittiğim yerin diyetisyeni yağ ölçümü için çağırdı. Ve sonuç vahim benim için 7.5 kilo yağdan vermeliymişim.... Bu arada Pazartesi kilom 64.600 cıktı. Ertesi gün diyetisyenle çalışmaya karar verdim benden tahliller istedi yaptırdım....bugun de diyet listemi verdi...ve bugun ki kilom da 65.200 cıktı tok karınla ama bunu başlangıç olarak kabul etti... Hedefimiz 56-57 ulaşacağıma inanıyorum çünkü çok istekliyim ve başaracağım bu günlük de benim başarı günlüğüm olacak....
Boy kaçtı? Aslında ben sinir olur ona inat verirdim senin moralini çökertmiş komşun...ben 31 yaşında 1 çocuk annesiyim enson 76 kilodaydım şuan bilmiyorum bi ara diyetisyen maceram olmuştu sağolsun bi komşum vardı çok şükür şimdi onunla görüşmüyorum sen veremezsin diye diye diyeti bıraktırdı falanca verir sen veremezsin derdi sinir olurdum inşallah artık veririm canım bakalım
spor çok zor benim için canımSagol canım ayyy ev sahibesi olmak da başka bir şeymiş... Göbek, basen, kol hepimizde var...tek yemek kesmekle olmuyor tabikiiii sporrrr da lazım
tamam yaz bende en kısa zaman da diyetisyene gidip kilo bildirimi yaparımBen yarın sabah evdeki tartıma tartılıp buraya da yazacağım çünkü ben tartıya çıkmadan duramam kontrol amaçlı tarih tutma adına kilomu not edeceğim....
bır altmış canımBoy kaçtı? Aslında ben sinir olur ona inat verirdim senin moralini çökertmiş komşun...
aslında ben hemen pes eden biriyim oda farkındaydı galiba sinir kadınBoy kaçtı? Aslında ben sinir olur ona inat verirdim senin moralini çökertmiş komşun...
Suanda giriştiğin bir diyetisyen uyguladığın bir diyet var mı? Cok zor degil ufak ufak da olsa olur...bebeğin daha küçük anlayabiliyorum seni....oturduğun yerden bile karnını içe çekip bırakabilirsin gün içinespor çok zor benim için canım
tamam yaz bende en kısa zaman da diyetisyene gidip kilo bildirimi yaparım
canım birbirimize destek olup verelim şu kılolarıBenim de kilo vermem lazım cok üzülüyorum :/
daha kızımı emzirirken gitmiştim kızım 4 yaşında ve ben ikinciyi düşünüyorum ama astımım var diye kilo vermem lazım yoksa hamilelik çok zor geçiyorSuanda giriştiğin bir diyetisyen uyguladığın bir diyet var mı? Cok zor degil ufak ufak da olsa olur...bebeğin daha küçük anlayabiliyorum seni....oturduğun yerden bile karnını içe çekip bırakabilirsin gün içine
Benimde 158 bende 160 zannediyordum 2 cm kısalmışımbır altmış canım
Yine kapımız aynı yöne açıldı saglık işte var mı ötesi.... Bunun için vereceğiz....daha kızımı emzirirken gitmiştim kızım 4 yaşında ve ben ikinciyi düşünüyorum ama astımım var diye kilo vermem lazım yoksa hamilelik çok zor geçiyor
inşallah canım ya sen nasıl diyet uyguluyon pekiYine kapımız aynı yöne açıldı saglık işte var mı ötesi.... Bunun için vereceğiz....
Cok ihtiyacim var cok moralim bozuluyor bir zamanlar 50 kiloydumcanım birbirimize destek olup verelim şu kıloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?