Üzgün kırgın bir hic gibi hissediyorum

Bu şehirde kimsem yok Allasen ne babasının durumu mu daha onemli benimki mi afam ölmüyor mide fesadi geçiriyor ayrica diyemezmi esimin yaninda olmam gerekiyor biraz babama refakatçi olun diye az yeseymis
Neden bana sinirlendin anlamadim. Esin MR i unutmadigini soylemis. Gelecegini de soylemis. Sen gerek yok demissin. Biz ne yapalim simdi? Akil istiyorsun. Ben nereden biliyim senin o sehirde yalniz oldugunu? Ailenden yardim alamaz misin diye sordum. Bana niye dellendin simdi? Adama mide fesati ben mi gecirttim? Hayret birsey ya.

Neden bana sinirlendin anlamadim. Esin MR i unutmadigini soylemis. Gelecegini de soylemis. Sen gerek yok demissin. Biz ne yapalim simdi? Akil istiyorsun. Ben nereden biliyim senin o sehirde yalniz oldugunu? Ailenden yardim alamaz misin diye sordum. Bana niye dellendin simdi? Adama mide fesati ben mi gecirttim? Hayret birsey ya.
Uhuu sakin ol sampiyon sinirlenmedim

Millet ne kadar anlayışlı valla helal olsun. Gel dedikten sonra gelen kocanın ne kıymeti var ki böyle bi durumda.
Gelmesini istiyorsan gel de , Gelme diyip bir de mantıklı şeyler söylemiş üstelik arkadaş .. gelme diyip bırakmamış ki açıklama yapmış, adam da mantıklı bulmuş ki ilk okuduğum da bana da mantıklı geldi ... alicengiz oyunlarına girip niye kendinizi strese sokuyorsunuz ... açıkca konuşulmuş olsaydı hiç böyle sorunlar olmazdı bence

Vallahi yorumları şaşkınlıkla okuyorum acaba bu babacilar sizin yerinizde olsaydı ve kocaları onları bırakıp fazla yemekten mide fesadı geçiren babalarının yanına gitseydi ve önemli bir günde eşinin yanında olmasaydı yine de böyle yorum yaparlar miydi?ADAM gitmiş tmm görmüş durumu gayet iyi tabi ki dönüp eşinin yanında olması gerekiyor adam resmen ailesinin yanında kalmak için bahane aramış.

Önemsız bır durum olsa hastaneye tatırırlar mı? Gecen yaz karnı 20 lt su dolöuş hastamıxı yatırtamadık kan sonuuçları normal dıye. Kendini doldurma.

anlamadim ben galiba, 8 de hastaneye gideceksiniz, anestezi verecekler, ayilacaksiniz atiyorum saat gece 2-3 gibi ve sonra sizi eve mi gonderecekler, sabahlayamaz misiniz hastanede?
Bence hastane ile konusup bu gece cikma olayina bir cozum bulursaniz pek problem yok gibi.

anneniz de ayni sehirde ise gelebilme ihtimali varsa gelsin.

Esinize ben cok kizamadim, babasi hasta neticede.

Aynen lafi dolandırdım ben gelme desem bile olurmu ben gelirim demesini bekledim

yapmayın arkadaşlar erkek milletinde kafa yok bunu bi anlayın. anlayış bekledikçe hanım kadın oldukça öküzlüklerine öküzlük katıyorlar.
bence kendin gidip gelebilirsin bunda bi sorun yok. ben de mr ımı gittim kendim çektirdim eşimi özellikle çağırmadım zaten çok ciddi bir şey değil.
fakat madem yanında olmasını istiyorsun açık açık söyleyeceksin. seni yanımda istiyorum babanın yanında kardeşlerin var gel artık diyeceksin bu kadar net.
bu saatten sonra kendini de üzme, gelmedi diye eşini de germe.

Yani bence gidip gelebilirsiniz, alti ustu mr degil mi ?
Ben doguma yalniz gitmek zorunda kalmistim 🤷🏼‍♀️
Gurbetteyim bikac arkadas disinda kimsem yok burda, oglumu okula birakmistim, esim gorevdeydi, o gun kontrolum vardi, atladim otobuse hastane yolunda sancilanmaya basladim,37 haftalik hamileydim.
Hastaneye girdim hemen musadeye aldilar.
Esimi aradi doktorum gel dogum basliyor diye, esim gorev yerini terkedemem suan gelmem imkansiz dedi 🤷🏼‍♀️
Benim cok umrumda olmamisti canimla ugrasiyordum ama doktorum cok kizmisti esime, iyi de bi fircalamisti 😄
Oglumu okuldan arkadasim aldi derken dogum oldu,sancilar uzun surdugu icin esim yetismisti gec de olsa..

Back
X