Üzgün

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
merhaba hnmlar

Şöyleki problemim ablm, kendisini çok seviyorum fakat aşırı ters bir insan malesef
Annem 1 yıldır yeğenime bakıyor ablm çalışıyor yemeklerinide yapıyor. Yemeklerini yiyip eve gidiyorlar anneme haftalık 100tl veriyor. Ona rağmen eve gelince anneme zar zor yardım ediyor veya surat yapıyor.
Sürekli iş problmlerni anlatan biri ben her Defasında dinliyorum , ama kendisi ben çalışırken anlattığımda oflar puflar dinlemezdi asla veya hı der geçerdi.
Ben şimdi bebeğim oldu evdeyim.
annem 3 haftadır hasta 20 tane iğne verdiler bi gün yemek yapamamış eve gelmişler bizim zaten karnımız aç değil demişler ablm ve eşi almışlar ellerine telefonlarını. :O eee babam Kardeşim annem aç gelirken bişey alın di mi durumlarıda gayet iyi. Haftasonu annem yerinden kalkamamış halam yemek götürüvermiş çok mu zor bir tencere yemek yapmak annem bu duruma çok üzüldü
Öte yandan Benim bebeğim 3 aylık oldu daha hediyesini getirmedi künye yaptıracağım dedi dedi . ( asla beklentim yok ama insan üzülüyor ) verdğş değerin karşılığını göremeyince . kendisini çok seviyorum. Ama bi muhabbet bişey oluyor sürekli ters cevap olumsuz cevap İnan’ın yoruldum ona nasıl konuşacağımı şaşırıyorum
Akşam televizyonda çok güzel bebek kıyafeti çıktı ama o kız bebekki dedi(benim oğlum var)
Yok dedim erkek bebek kıyafetini beğendim sadece . Neyse ben ona indirim vs olduğunda hep atıyorum. Dün yine attım sende sürekli kıyafet atıyorsun yazmış bende indirim varmış ondan attım dedim . Ne yapacaksın o kadar kıyafeti diyor . Ya bunun gibi çok şey var her şeyden anlam çıkarıyor ve aşırı alıngn ((
Annem hastayken bi sofra kaldırmak bile zor gelmiş en çok ona üzüldüm

Ablan annenin canına kıymet vermiyosa annen de ona göre davransın bi şey söylemiyo mu ablana? Yiğenine bakmak istiyosa yine baksın ama yemeğinizi evinizde yiyin desin mesela niye hergün yemeğini yapıyoki?
Annen pasifse de sen karışma. Anneni dinle halinden memnunsa sen boşver.
Ayrıca hediye olayı da hoş değil almazsa almasın bidaha lafını açma bence.

Bencil biri bariz . Ama atsan atılmyor satsan satılmıyor sizde fazla ilgi göstermeyin biyerini kaldırmayın bence. Kendi haline bırakın bi süre sonra yalnız kalır bu tavırlarla kendi pişman olur

"künye" meselesine kadar çok haklısınız, annenize yazık, Allah yardımcısı olsun
benim de var öyle tanıdığım bir çift, gerçekten çok benciller, bütün sene çocuğa anneleri bakar, kendileri (bazen çocuklarıyla, bazen yalnız) her fırsatta yurtiçi yurtdışı neresi olsa gezerler, bir kere annelerine hadi anne seni bi kaç gün tatile gönderelim, dinlendirelim vs demezler. kendileri hep en lüks otellerde kadıncağız daha bir kere otele gitmemiş kendi maddi durumu yüzünden.
fakat "künye"den sonrasını bilemedim
hele ki
"(asla beklentim yok ama insan üzülüyor ) verdğş değerin karşılığını göremeyince " kısmı çok tuhafıma gitti. verdiği değerin karşılığını "künye" ile görmek...

Annenize geçmiş olsun.Anneniz de bu durumdan rahatsızsa eğer, durumu alehine çevirip artık eskisi gibi olmadığını yorulmaktan dolayı rahatsızlanıp yemek yapamıcanı belirtebilir.Hem rahatsız olup hemdekarşı tarafla açıkça söylemezseniz bu düzen böyle devam eder.hediye kısmına bişey diyemem ;fakat naçizane tavsiyem daha ablanıza kıyafet resimleri yollamayın.

Valla annem bana ağlanıyor ağlanıyor ablama hiç bişey demiyor Ablam kızacak diye ama her akşam yemeğinide yapıyor çocuğuna da bakıyor

Bencil biri bariz . Ama atsan atılmyor satsan satılmıyor sizde fazla ilgi göstermeyin biyerini kaldırmayın bence. Kendi haline bırakın bi süre sonra yalnız kalır bu tavırlarla kendi pişman olur

Be bileyim enterasan hareketleri var akşam beraberdik yine iş yeri muhabbetleri vs bişey desen kızacak

Annem bana ağlanıyor para yetmiyor yoruluyorum vs diye ablma hiç bişey demiyor diyemiyor

Aynen öyle bide bana ablm diyorki babam demişki annenizide götürün Tatile .
annem ne alaka niye götürecez ki onu diyor ekstra masraf diyor
Ama annem hala onlara hizmet etmeye devam her gün ağlandığı halde
Yo ben değerimin karşılığını onla görmek istiyorum demedim ki ben onun çocuğu olduğunda yığmıştım ki yine olsa yine yaparım yeğenim benim canım çünkü

Nankörlük yaygınlaştı kısacası.Üzüldüm annenize , kadincağız o kadar emek versin kızının yaptığına bak.Yemek yemeyerek yardımci oluyor annesine.Yapacak çok şey var ama işte anneniz iyi niyetli biri belli ki o yüzden yapamaz.Bana göre anneniz artık çocuk bakmaya bile zorlanıyorum yemeginizi kendiniz hazirlayın birkaç aya kadar da cocugunuza bir kreş ayarlayin dese ondan kıymetlisi olmaz..

Ablanızı bı kadar pohpohlamak zorundamıydınız premses mübarek

Boyle kadinlar anne babalarina diken elin ogluna bal gibidir.

Sen indirimleri niye atıyorsun
Annen ablanın çocugunubakıyor bari yemek yedirmeyin. Ablan bencilmiş. Yapmasın annen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…