Iki isim konuluyor ama biri hic kullanılmıyor diyorlarAilesine ne ya ..ne demek ailesi iki isim sevmiyormuş .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki isim konuluyor ama biri hic kullanılmıyor diyorlarAilesine ne ya ..ne demek ailesi iki isim sevmiyormuş .
Ruyamfa iki isimli gordum :)İki isim verseniz?
Siz akil testlerini geçebileceğinizi sanıyorsunuz demek ki . Neyse burda hamile bir kadini sivri dilinizle elestirerek ah aldiniz ya cikar elbet acısı sizden.size hakkimi asla helal etmiyorum. Ne deemek ya bu yorum sizin ne haddinize????Zaten şu ülkede akıl testi olsa ve sadece akıl sağlığı yerinde olan ve olgun olan insanlar çocuk sahibi olabilse ülkenin nüfus sayısı yarı yarıya düşer
Daha kendiyle eşiyle anlaşamayan bide kendini çoğaltıyor nasıl cesaretler
O zaman üçüncü ismi sadece kulağına okutun ve sadece siz bilin. Yapabilecek herhangi birşey yok.Ruyamfa iki isimli gordum :)
Sozim kocanız herhalde melek. Size ne kimle cocuk yaptigimdan sizin ne haddinize. Isyer evlenirim ister cocuk yaparım. Size mi soracagim pardon. Surda arkdas olarak gordugum bir platforma ozgur bbirr birwy olarak soru sorma dert paylasma hakkımı kullandim. siz bir sagir dilsiz bulun evlenin .bu halde size hakkomi helal etmiyorum hamile olarak beni uzfugunuz jcinBöyle bir adamla cocuk yapmak akıllı ısı mı sizce?
Geçenlerde bir konu açtım. Çocuk istiyoruz fakat sürekli eşim ve ailesi kp ismini istiyorlar ama ben kp ismini istemediğimi açık açık söyleyemedim.Ve kv yalan söyledim dedimki benimde babam istiyor ismini. O yüzden ben iki tarafın da ismini koymayak istemiyorum dedim.Yalana başvurdum çünkü benim çocuk hevesimin, hayalimin üzerine oturdular. Size de yalan söyleyin demiyorum yanlış anlamayın. Sadece açık açık konuşun eşinizle, ailesine de söyleyin istemiyorum diye.Hatta bir hanımefendi bana doğumunda bebeğin doğum belgesini annen alsın kimseye vermesin bir kaç gün sonra da git yazdır ismini, çıkart kimliğini demişti. Sizde böyle yapabilirsiniz.Dun bebegin cinsiyetini öğrendik sabah da ruya gordum bebegin adini . Esime anlattım rüyamı saygi göstermedi karsi cikti.en basta bebegi istemediğini söyleyen adam simdi de ben koycam isim diyor yahu bisey demedim ki ben bu ismi gördüm rüyamda zaten senin soyisiminj tasyacak dedim . Adim gibi eminim sirf ailesi isim koysun diye yaptı bunu. Napcam cok uzgunum ilk bebeğim busiizn beebege kim isim koydu yeridme olsaniz ne yaparsınız?
Siz dogum yaptınız mkGeçenlerde bir konu açtım. Çocuk istiyoruz fakat sürekli eşim ve ailesi kp ismini istiyorlar ama ben kp ismini istemediğimi açık açık söyleyemedim.Ve kv yalan söyledim dedimki benimde babam istiyor ismini. O yüzden ben iki tarafın da ismini koymayak istemiyorum dedim.Yalana başvurdum çünkü benim çocuk hevesimin, hayalimin üzerine oturdular. Size de yalan söyleyin demiyorum yanlış anlamayın. Sadece açık açık konuşun eşinizle, ailesine de söyleyin istemiyorum diye.Hatta bir hanımefendi bana doğumunda bebeğin doğum belgesini annen alsın kimseye vermesin bir kaç gün sonra da git yazdır ismini, çıkart kimliğini demişti. Sizde böyle yapabilirsiniz.
Gecekten boşanma mi akliniza geldi, cok sasrdm??Bebeği istemedi, en ufak şeyde bebeği de seni de istemiyorum dedi, sonra lutfedip isteyince de Ailesi İçin "ismi ben koyacağım" buyruğu verdi padişahımız. E tabi nasılsa artık çocuk geliyor, biryere gidemezsin rahatlığında. Üzgünüm ama sanıyorum ki hödüklüklerine gün geçtikçe level atlattıracak.
Onunla olan çocuk bağımı koparıp boşanır mıydım acaba diye düşündüm :/
Yapmadım diyorum ya çocuk yapmaya karar verdik fakat bir rahat bırakmayıp isim kp ismi olacak dediler. Eşimde onlara yancı olunca vazgeçtim çocuk yapmaktan. Hatta öyle topa tuttular ki çocuk olmadan ne düşünüyorsunuz diye. Bu mecranın kurallarına uyduğum sürece özgürce derdimi, fikrimi yaşadıklarımı paylaşabilirim. Ama bazıları her şeye yorum yapmak, her şeye bir laf söylemek zorunda hissediyorlar kendilerini.Siz dogum yaptınız mk
Ya siz ne kadarlik evlisiniz?Yapmadım diyorum ya çocuk yapmaya karar verdik fakat bir rahat bırakmayıp isim kp ismi olacak dediler. Eşimde onlara yancı olunca vazgeçtim çocuk yapmaktan. Hatta öyle topa tuttular ki çocuk olmadan ne düşünüyorsunuz diye. Bu mecranın kurallarına uyduğum sürece özgürce derdimi, fikrimi yaşadıklarımı paylaşabilirim. Ama bazıları her şeye yorum yapmak, her şeye bir laf söylemek zorunda hissediyorlar kendilerini.
Şaka gibi ! Bana daSozim kocanız herhalde melek. Size ne kimle cocuk yaptigimdan sizin ne haddinize. Isyer evlenirim ister cocuk yaparım. Size mi soracagim pardon. Surda arkdas olarak gordugum bir platforma ozgur bbirr birwy olarak soru sorma dert paylasma hakkımı kullandim. siz bir sagir dilsiz bulun evlenin .bu halde size hakkomi helal etmiyorum hamile olarak beni uzfugunuz jcin
Yahu siz baskasini etiket edip kendinize yandas cekmeyin bu bir merak etmeyin ezilen ozguvesiz kisiler yok karsinizda , sizi ilgilendirmez diyorux cunku siz sivri yaklasmak derdindesinjz insana ablalim kardeşlik gibi degil dusmanca saldrgancs yaklsyosunjzŞaka gibi ! Bana dabenneyanginlargordum 'e de gereksiz tepki vermişsiniz. Afedersiniz de sizin için önemli değilse, bize ne sizin saçma sapan kocanızdan ve mutsuz geleceğinizden madem. Yorum istemek için buraya gelmişsiniz diye halinize üzüldüğümüzden normal bir şekilde düşüncelerimizi yazdık. Bir kadına ezilmeyi, özgüvensizliği, sindirilmeyi yakıştıramadığımızdan, yok sayılmayı reva görmediğimizden. Yazık ki, Kocasından dayak yeyip ayırmaya gelenlere "sanane be, kocamla arama girme" diyenler sadece filmlerde oluyor sanırdım, değilmiş. Trajikomik.
Rüyamda gördüm demenize gerek yok izin alır gibi benim çocuğum ben taşıcam, o kadar zorluklarla 9 ay geçircem,canımdan can giderek doğum yapacağım ve yıllarca uykusuz, yorgun bir şekilde tek başıma bakacağım çocuğa isim koymak için kimseden izinde almam fikrinide almam sizde böyle söyleyin isim koymak isteyen kendi doğursun koysun o zman bıktık artık aile büyüklerinin isim olayına karışmasındanda, hödük ve aile kuzusu kocalardanda.Tamam oyle yapayim, ailesini falan görünce de deyim mi isim gordum ruyamda
Boşver sen kadınsın idare et yuvayı dişi kuş yapar, kocan seni istemiyorum dediğinde "ne olursun sev beni sev beni, senin yoluna ölürüm yiğidim" de, bebeği istemiyorum dediğinde " ne olursun iste , lutfet gel bir kerecik sev öp onu" de, çocuğun ismini anam verir dediğinde "tabiki beyim söylemene bile kırılırım, ben ve benim ailem kim ki elbette sen ve senin ailen karar verecek, diğer türlüsü benim ne haddime" de diye yorum yapamadık diye düşmanlık yapıyor olduk sanırım. Çok ilginç hakikatenYahu siz baskasini etiket edip kendinize yandas cekmeyin bu bir merak etmeyin ezilen ozguvesiz kisiler yok karsinizda , sizi ilgilendirmez diyorux cunku siz sivri yaklasmak derdindesinjz insana ablalim kardeşlik gibi degil dusmanca saldrgancs yaklsyosunjz
Hayırlısı olsunilk bebeğimde kayınpeder aradı rüyamda kız bebek gördüm bebek mi bekliyorsunuz, kız olursa adını ben koyucam dediyeni öğrenmiştik biz de, kız oldu ve kırılmasın diye tamam koysun dedim
, ikincide babam kırılmasın diye babama sorduk
üçüncü oldu ve içimde hiç heves kalmadı
Siz kimsiniz ki bana hakkınızı helal etmiyorsunuz?Siz akil testlerini geçebileceğinizi sanıyorsunuz demek ki . Neyse burda hamile bir kadini sivri dilinizle elestirerek ah aldiniz ya cikar elbet acısı sizden.size hakkimi asla helal etmiyorum. Ne deemek ya bu yorum sizin ne haddinize????
3 yıllık evliyim. Ama inanın vazgeçtim çocuktan. Evliliğim oturmadan düşünmüyorum.Ya siz ne kadarlik evlisiniz?
Evet katılıyorum ne hadlerine insana yol göstermek soyle dursun insani sinir edecej kalbini kirip ahni alacak seyker yaziyorlar, sanki onlara ozem davet verdim, ben onlar gibi her yere yorum atmıyorum seviyesizce dil uzatanlar var, hepsi degil bazilari abla kardes gibi ama bazilari yilan zehri akitmakta ,yazik üzülüyorum onlar adina
Hakkınızda hayirlisi olsun ,ama isim dışında baska sorununuz yoksa ertlemeyin bazen insan fazla hassas olabiliyor hisler iste... ama çocuk saglikli olsunda isim sagliktam sora geliyor, tabi insan kendi doğuracağı yavruya kendo isyedigi ismk vermek istyor, bu soruyu sordjm sora aklima yengem geldi, amcam kziina bir isim diye diretti ve onu koydu ama yengem pek kullanmyor o ismi .kimlikte yazmayan bir isim varmis onu cook seviyomuş amcam da onu dinlememiş su anda yengem amcamin ismiyle hitap etmyo kizina. Kzii da amcamin koydugu ismi sevmyo annesinj ismini sevyo, amcam boşuna uzdu karsiini cunku kiz biraz buyunce adini degstrecegini soyluyor :)3 yıllık evliyim. Ama inanın vazgeçtim çocuktan. Evliliğim oturmadan düşünmüyorum.