- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
Laga lugali işlere girme.Tamam oyle yapayim, ailesini falan görünce de deyim mi isim gordum ruyamda
"Bebeğimin ismi bana ait, kimse heveslenmesin" de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Laga lugali işlere girme.Tamam oyle yapayim, ailesini falan görünce de deyim mi isim gordum ruyamda
Niye istemedı bebeği madem istemedı nasıl hamıle kaldınızDun bebegin cinsiyetini öğrendik sabah da ruya gordum bebegin adini . Esime anlattım rüyamı saygi göstermedi karsi cikti.en basta bebegi istemediğini söyleyen adam simdi de ben koycam isim diyor yahu bisey demedim ki ben bu ismi gördüm rüyamda zaten senin soyisiminj tasyacak dedim . Adim gibi eminim sirf ailesi isim koysun diye yaptı bunu. Napcam cok uzgunum ilk bebeğim busiizn beebege kim isim koydu yeridme olsaniz ne yaparsınız?
Tek sorun isim değil ki. Başka bir sürü sorunlar da var. Biraz evliliğim otursun.Hakkımızda hayırlısı olsun.Hakkınızda hayirlisi olsun ,ama isim dışında baska sorununuz yoksa ertlemeyin bazen insan fazla hassas olabiliyor hisler iste... ama çocuk saglikli olsunda isim sagliktam sora geliyor, tabi insan kendi doğuracağı yavruya kendo isyedigi ismk vermek istyor, bu soruyu sordjm sora aklima yengem geldi, amcam kziina bir isim diye diretti ve onu koydu ama yengem pek kullanmyor o ismi .kimlikte yazmayan bir isim varmis onu cook seviyomuş amcam da onu dinlememiş su anda yengem amcamin ismiyle hitap etmyo kizina. Kzii da amcamin koydugu ismi sevmyo annesinj ismini sevyo, amcam boşuna uzdu karsiini cunku kiz biraz buyunce adini degstrecegini soyluyor :)
Insallah ,Tek sorun isim değil ki. Başka bir sürü sorunlar da var. Biraz evliliğim otursun.Hakkımızda hayırlısı olsun.
Nufusa ben gittim kizim dogunca hep esimi korkutarak gittim kararklastrdgmz isim ortak gbiydi ama dha cok onun istedgi bi isimdj bana da tatli geldigi icjn onaylamstim . Aileler vs kmse karismadi karismamali da zatenbiz ortak kararlaştırdık. hatta ben 3-4 isim önerdim eşim içinden birini seçti. o seçtiği zaten benim de en çok hoşuma gidendi. sıkıntı olmadı.
zaten bu tip şeylerde de ortak karar verilir bence. bazen erkekler karışmak istemezse anne koyar ismi. ama şöyle bir durum da var. anne doğum yapınca nufus çıkarma işi babada olur. o ara kafasına göre takılır mı bilemem. yani öyle kötü süprizler yapan bir eşin varsa geçmiş olsun
Aman bırak ceksın, soruyorlar cevap veriyoruz. Begenmıyorlar. Hayat onların, ben yaptım kahvemi yaktım sigaramı keyfime bakıyorum.Şaka gibi ! Bana dabenneyanginlargordum 'e de gereksiz tepki vermişsiniz. Afedersiniz de sizin için önemli değilse, bize ne sizin saçma sapan kocanızdan ve mutsuz geleceğinizden madem. Yorum istemek için buraya gelmişsiniz diye halinize üzüldüğümüzden normal bir şekilde düşüncelerimizi yazdık. Bir kadına ezilmeyi, özgüvensizliği, sindirilmeyi yakıştıramadığımızdan, yok sayılmayı reva görmediğimizden. Yazık ki, Kocasından dayak yeyip ayırmaya gelenlere "sanane be, kocamla arama girme" diyenler sadece filmlerde oluyor sanırdım, değilmiş. Trajikomik.
Benim kocam yok, bosadım.Sozim kocanız herhalde melek. Size ne kimle cocuk yaptigimdan sizin ne haddinize. Isyer evlenirim ister cocuk yaparım. Size mi soracagim pardon. Surda arkdas olarak gordugum bir platforma ozgur bbirr birwy olarak soru sorma dert paylasma hakkımı kullandim. siz bir sagir dilsiz bulun evlenin .bu halde size hakkomi helal etmiyorum hamile olarak beni uzfugunuz jcin
Nasıl yani? Neye sabır?ya sabr![]()
canim sorumdan kovuyorum yine yüzsüzce yaziyorsun , ne meraklisin insanlarla dalasmaya laf yarisina girmeyeBenim kocam yok, bosadım.
Tavsıye ederım
Tavsiyen sana kalsin, demek ki o yuzden bu elestiri dilin var.Benim kocam yok, bosadım.
Tavsıye ederım
Beni sorudan kovamazsın, engelleyebılırsın.canim sorumdan kovuyorum yine yüzsüzce yaziyorsun , ne meraklisin insanlarla dalasmaya laf yarisina girmeye
Senin gini insanlara sabir çekmiş hakli .Nasıl yani? Neye sabır?
Fark ettim. İste sabır cekmesek ne olur, onu merak ettim. Cekmeyınce ne oluyor diye sordum.Senin gini insanlara sabir çekmiş hakli .
Nasil engelleniyor bilsem zaten engellerim seninle uğraşamamBeni sorudan kovamazsın, engelleyebılırsın.
Varsa cırkın bir cumlem Sıkayet edersin.
O kadar.
Sıte kurallarına tıkla orda acıklamalı anlatıyor.Nasil engelleniyor bilsem zaten engellerim seninle uğraşamam
Seninle anladigin dilden konusmamis sabir cekmis asilce ve susmus.ama sen israrla insani gerginliğe ityirsun. Yani cok mu bos vaktin var anlamyorumFark ettim. İste sabır cekmesek ne olur, onu merak ettim. Cekmeyınce ne oluyor diye sordum.
Site kurallarında her soruya soruna mesaj yazmanin gerekli olmadığı buna mecbur olmadiginda yazyoSıte kurallarına tıkla orda acıklamalı anlatıyor.