- 8 Mart 2019
- 3.015
- 4.188
- 133
- 38
- Konu Sahibi Acelyahayat
Çocuk olmasını ben daha çok istemiştim. O da onaylamisti. Nerden bilebilirdim kiUnutamadığı bir eski sevgilisi falan mı var acaba ?
Sizinle sirf cocuk icin evlenmiş gibi görünüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk olmasını ben daha çok istemiştim. O da onaylamisti. Nerden bilebilirdim kiUnutamadığı bir eski sevgilisi falan mı var acaba ?
Sizinle sirf cocuk icin evlenmiş gibi görünüyor
Bunu açıkça bile sormuştum. Asla öyle birsey yok demişti. Sebebin ne olduğu da önemli değil gerçi artik
Hemde çok ağır oldu. Ağzıyla kuş tutsa unutamam sanırım dediklerini. Seninle çocuk için evliyim geri zekalı mısın anlamıyor musun bunu dedi. Zihnimde yankılanip duruyor.Muhtemelen sinir anında söylenmiş kelimeler olmalı ki sabah sizinle konuşmak istemiş tavrına bakarsınız size olan durumuna fakat "kiminle yatıp kalıyorsan yat umrumda değil dedi." Kelimesi çok ağır olmuş
Evet gayet içten gerçek duygulariydi söyledikleri. Gözüme perde inmiş sanki çekip attı o perdeyi.Ben bosanma icin illa ki aldatma dayak vs oldugunu dusunen o gereksiz guruhtan degilim. Seni sevmiyorum lafi bence bosanmak icin kafi bir sebep. Ha sinirle soylemistir vs olayinada inanmiyorum. Insan dusunmedigi seyi sinirliyken soylemez.
İcim acıdı. Ama sanırım dediğiniz gibi.evet demez ki zaten..
ama eski konunuzla dün akşam ettiği lafı birleştirince öyle geldi bana.
bu evliliği uzatıp vaktinizi harcamayın derim ben.
öyle yada değil adam sizden vazgeçmiş.
Unutulacak tarzda kelimeler değil maalesef, özür dilese dahi söylenecek kelimeler miydi.. Kızarsın evet çok sinirlenirsin ama bazı şeylerde söylenmez söylenmemeli. Allah yâr ve yardımcınız olsun sizin için hakkınızda hayırlı ne olacaksa Rabbim onu önünüze çıkarsınHemde çok ağır oldu. Ağzıyla kuş tutsa unutamam sanırım dediklerini. Seninle çocuk için evliyim geri zekalı mısın anlamıyor musun bunu dedi. Zihnimde yankılanip duruyor.
Evet gayet içten gerçek duygulariydi söyledikleri. Gözüme perde inmiş sanki çekip attı o perdeyi.
Bende bu düşüncede olduğum için eşime taviz vermedim. Eşim de üzerine düşen görevleri ama isteyerek ama zorla yaptı ve yapıyor. Madem yapıyorum sende bedelini ödersin demek istiyor tavırlarında.Ya sanırım bazı insanlar evliliğe uygun olmuyor. Kadın yada erkek farketmez. Evliliğin sorumluluğu çok fazla ve bunu taşımak bazı kişilere zor geliyor ve genelde erkekler aileleri tarafından çok şımartıldığı için eşlerinde de aynı şeyi bekleyip sorumluluk almak istemiyorlar ve bütün sorumluluğu kadına yıkmak istiyorlar. İşte iş o noktada kopuyor. Kadınlar artık eskisi gibi değil iyi ki de değil. Onlar sorumluluğu paylaşmak istiyorlar ve eşlerine sorumluluk yüklüyorlar. Bence erkeklere ağır gelen kısmı da bu. Eğer bundan 30-40 sene öncesi gibi olsaydı şu an farklı şeyler konuşuyor olurduk. Erkeklere bu güncelleme şarttı. Bizim dönem biraz sıkıntı çekecek belki ama kızlarımız çok daha rahat edecek. O yüzden vazgeçmek yok.![]()
Uzun süredir söylememeyi tercih etmiş o da. Ama içindekileri bir yere kadar tutabildi ve en zamansız en saçma sapan bir anda dokuluverdi. Kendimi o kadar değersiz hissettim ki kelimelerle anlatamiyorumUnutulacak tarzda kelimeler değil maalesef, özür dilese dahi söylenecek kelimeler miydi.. Kızarsın evet çok sinirlenirsin ama bazı şeylerde söylenmez söylenmemeli. Allah yâr ve yardımcınız olsun sizin için hakkınızda hayırlı ne olacaksa Rabbim onu önünüze çıkarsın![]()
İleride okumana hiç gerek kalmiycak bence çünkü bir kadın asla bu lafları unutamaz Allah sabırlar versin.Merhabalar, herkesin haftasonu çok güzel geçsin. Benim ise berbat geçiyor. Bütün hafta su 2 günü beklemiş planlar yapmıştım. Yapmamak gerekiyormuş. 30 Yaşındayım. 4 yıllık evli 1.5 yaşında evlat sahibiyim. Dün eşimle dışarı çıkalim diye konuşmuştuk ancak ikimizinde sonrasında çıkası gelmedi balkonda oturur çay kahve içeriz diye anlaştık. Eşim gidip arka balkonda maç izlemeye başlayınca niye buradasın gelsene beraber otururuz demiştik ya dedim. On balkona bir sinirle geldi oturdu hiç konuşmuyor. Çocukta yanımızda hava soğudu içeri girelim çocuk usuyecek dedim ben çocukla içeri girdim. Kızım ağlamaya başladı huysuzlandi yarım saat sonra keşke dışarı çıksaydık en azından bende çocukta eğlenirdik ben beraber birseyler yaparız diye düşünmüştüm evde dedim. Demez olaydım. Balkonda bağırmaya başladı. Bende kapıyı kapattım bağırma sessiz konuş dedim. Bu sefer içeri geldi sen niye böyle yapiyorsundan başladı olay seninle boşanmak istiyoruma geldi. Tabi buraya gelirken aradaki laflar yenilir yutulur cinsten değildi. Bana aynen gerizekali misin sen seninle çocuk için evli kalıyorum bosanirsak çocuğu bana verecek misin dedi tabi ki hayır dedim. Bende o yüzden seninle evliyim çocuğumu görmek için dedi. Bende memnun değilsen çekip gidersin dedim. Bana araban var arabasız nereye gideyim bahanen de yok artik defol sen git dedi. Benimle çocuk için evli kaldığını söylüyorsun ben bu şartlarda seninle niye evli kaliyim ki benim ne faydam var bundan dava tek taraflı açılmıyor madem öyle bende açarım davayı dedim. Daha gencim yoluma bakarım dedim. Çocuğu vermiyorum. Çocuğu vereceksen istediğin yere dava aç dedi. Vermeyeceksende bosanmiyorum kiminle yatıp kalıyorsan yat umrumda değil dedi. Sanki laflar bıçak oldu yüreğime. Gözüm açıldı. Hiç birsey demeden yatmaya gittim çocukla. Düşündükçe anlamlandirdim. Cinsel hayatımızın olmayışı eve fazladan çocuğa büyük yatak alma bahanesiyle kendine ayrı oda yapması her gece bahaneyle odada yatmak istemesi. Yatağı çocuğa aldığımızı bir dahaki hafta yatağı odasına geçireceğimi anneme söylerken ki bana o bakışı. Sanki hepsi zihnimde birer birer canlandı. Hatalarım olabilir ama beni sevmeyeceği gidip başkasıyla yatıp kalkmamdan bile rahatsız olmayacağı ne yapmış olabilirim. bu kadar nefret dolu olması beni hem korkuttu hem çok üzdü. Sabah uyandık hiç konuşmadık. Bütün evi mutfağı toplayıp çocuğu yedirip icirmis. Bana da az önce geldi konuşalım mı dedi. Sanki ruh gibiyim. Çocuk uyuyunca konuşuruz dedim. Niye bilmiyorum buraya yazmak istedim. Yazdıklarım burada kalsın belki ileride okur hatırlarım olanları...
Belki de ama sorun sen böyle bir adamla devam etmek istiyor musun?Bende bu düşüncede olduğum için eşime taviz vermedim. Eşim de üzerine düşen görevleri ama isteyerek ama zorla yaptı ve yapıyor. Madem yapıyorum sende bedelini ödersin demek istiyor tavırlarında.
Ben bu kadar kör olabilmisken balık hafızalı da olmayı başarırım diye kendimden şüphe ediyorum artık. İnsan işte en çok kendini kandırıyorİleride okumana hiç gerek kalmiycak bence çünkü bir kadın asla bu lafları unutamaz Allah sabırlar versin.
Ben böyle bir adamla devam etmek istemiyorum ama kafamı karıştıran nokta ben böyle bir adamla evlenmemistim. Sanırım o da benim gibi bir kadınla evlenmedigini düşünüyorBelki de ama sorun sen böyle bir adamla devam etmek istiyor musun?
Üzülerek yazıyorum başkası olma ihtimali var mı acabaEvet onu yönettiğimi düşünüyor bense neden uzlaştığımız plana sadık kalamıyoruz benimde bir c. Tesim var diye direttim. Dediği lafları hazmedemiyorum. Mideme oturdu sanki. Yarın anlaşmalı boşanma dilekçesini karşılıklı imzalayip aile mahkemesine vermek istiyorum. Çok mu fevri bir hareket olur bilemiyorum
Yok başkası da yok. Eminim. Telefonları ortada. Onun hayatında maç var sigara var.Üzülerek yazıyorum başkası olma ihtimali var mı acabayatakları ayırmak cinsel hayat yok falan ne bileyim Allah yardımcın olsun yavrunuzun yanında tartışmamaya özen gösterin boşanmaktan yana olmak istemem asla ama bakış açım her zaman çocuk varsa ve evli kalıp da huzursuz ortamda mutsuz bir anne ve babanın yanında kalacağına ayrı kalıp sık sık anne ve babasıyla birlikte olmasından yanayım
![]()
Evet birazdan çocuk yatacak konuşacağız. Ama beynim bosaldi sankiSeninle çocuk için evliyim demek başka, kiminle yatarsan yat umrumda değil çok başka...
Çok üzüldüm, telafi edilebilecek şeyler değil bence.
Evet kalbim çok ama çok kırıldıÇok üzüldüm sizin için , güçlü olup daha güzel bir ilişkiye layık oldugunuzu fark etmenizi diliyorum . bir kere geliyoruz hayata , cinselliğin sıcacık sarılmaların destegin olmadığı bir ilişkiyi neden sürdüresiniz?
dün gece kalbiniz cok kırılmıs ama bence onlardansa yazdıklarım daha önemli .