Üzgünüm

Çok üzgünüm çok seviyordum. Ne zaman telefon açsalar mutlu olsak bile üzmeyi başarabiliyorlar

Borcta bitiyor valla allah saglik versin bilezigimi esyalarimizi esimle beraber aldik 1.5 yillik evligim bunlara takilma sen mutlu olmaya bak ayni konulari da acmamaya calis esine annesi hatalida olsa onu savunur her erkek

Çok üzgünüm çok seviyordum. Ne zaman telefon açsalar mutlu olsak bile üzmeyi başarabiliyorlar
Arkanızda durmayan bir adamla mutluluğunuz pamuk iğliğine bağlı olduğundan bir telefonla bozuluyordur.
Bu yolda ne kadar devam edebilirsiniz ki? İlk sorunda adam sizi yarı yolda bırakmış. Bir bilezik nedir zaten düğün erkek tarafının şerefidir bizim oralarda. Ailende sessiz kalarak onların bu kadr ileri gitmesine izin vermiş.

Bende üzgünüm şu an. Tek çare uzaklaşmak. Onlardan uzak durun ve çocuk yapmayın.. Eşinizle aranızdaki o duruma çeki düzen vereceğinize inanıyorum. Zaman ve bolca sabır gerekli..

Annemler benim üzülmeme kiyamiyolar sürekli oluruna davraniyor

Olan olmus dugun derken olmus bitmis bile. Bu saatten sonra ailesinin etkisini minimuma dusureceksin. Esinle huzurlu mutlu olmaya calisacaksin. Olan biteni sineye cekip susup uzerini kapatip yeniden iliskine bir sans vereceksin. Ailesini olaylara dahil etmediginizde mutlu oldugunuzu kocaniz idrak edecek, boylelikle dogruyu yanlisi kendi gorecek. Size buyuk is dusuyor ama, olgunluk ve sogukkanlilik gerek.

Borcta bitiyor valla allah saglik versin bilezigimi esyalarimizi esimle beraber aldik 1.5 yillik evligim bunlara takilma sen mutlu olmaya bak ayni konulari da acmamaya calis esine annesi hatalida olsa onu savunur her erkek
Her erkek öyle savunmaz anasını ve anasını savunan erkeklerin sonunun boşanma olduğunu çok kez okuduk burada. ayrıca kızın arkasında durmayan bir eş var mevzu sadece para değil ki. Bu adamla mutlu olmaya bak derken şaka yapıyorsunuzdur umarım....

Bende üzgünüm şu an. Tek çare uzaklaşmak. Onlardan uzak durun ve çocuk yapmayın.. Eşinizle aranızdaki o duruma çeki düzen vereceğinize inanıyorum. Zaman ve bolca sabır gerekli..
Henüz evleneli bir hafta bile olmadı. Nasıl vicdan var bu insanlarda. O kadar mutsuz bir ailesi var ki önceden hic gelmek istemiyordu evine biz sevgiliyken nedenini sorduğumda sürekli kavga gurultu var o ortam beni etkiliyor diyordu. Ama suan ailesinin hatalarını kabul etmiyor. Hic önemli değil ailesinin yaptığı beni savunsun kocam olduğunu hissettirsin gerisi hic önemli değil. Ama tek basıma bırakıyor beni.

Annemler benim üzülmeme kiyamiyolar sürekli oluruna davraniyor
Olurunun olduğunu ben pek düşünemiyorum. Bakın size hakaret etmiş karşı taraf bunun oluru nerede? Ve bu hakaretlerin arkasından eşiniz yanınızda olmamış. Evliliğinizi oturun bi daha düşünün ilerde çok pişman olabilirsiniz

İyyy okurken bile ürperdim aynı benim eşimin ailesi. Benimki de öyleydi yıllarca ailesi burnumdan getirdi, o hep arada kaldı. En son beni cinnet geçirtip herkesle kötü etti. Şimdi ailesiyle görüşmüyorum kafam rahat ohh miss.

Ohoo, daha Bi kaç günlük evlisiniz, o halde kültür farklılığı olan evliliklerde alışma dönemindesin şu anda. Nerden baksan 1-1.5sene sürer bunun düzelmesi. Yani eşinin seni desteklemeye başlaması, onları artık beraber susturmanız falan. Bayağı uzun bir yol.. Birbirinizi sevdiğiniz için ayrılık durumuna gelseniz bile barışacağınızı düşünüyorum.. Ancak bu süreden sonra canım cicim ayı yaşarsınız gibime geldi..

Annesi o kız evime gelemez adini duymak istemiyorum falan diyomus. Ben hala e oğullarının karışıyım karsilikli
annem o kız bizim eve basamaz dedi diyor e sende o benim karim sevmesende benim icin saygı gostermelisin de diyorum. Eğer o şekilde davranirsan bende gelmem de diyorum. Bana onlar benim ailem vazgeçemem diyor. Kafayı yiycem artık

Çok çok farklı ailelerimiz. Benim ailem hep oluruna yapmaya düzeltmeye çalışırken eşimin ailesi ne kadar kötü yapabilirse onun sınırlarını zorluyor

Allah sabır versin ama aşk bazen evli kalmak için yetmiyor. Eşiniz arkanızda dursa hiç bir sorun olmaz ama durmuyor. Ne yapacakmış kendi gidip sizi de evde mi bırakacakmış. Terbiyesiz kadın ya.

Allah sabır versin ama aşk bazen evli kalmak için yetmiyor. Eşiniz arkanızda dursa hiç bir sorun olmaz ama durmuyor. Ne yapacakmış kendi gidip sizi de evde mi bırakacakmış. Terbiyesiz kadın ya.
Tek istediğim Yanımda olsun. Yanımda olmadığı icin boyle üste çıkabiliyorlar.. peki Yanımda durması icin ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…