Üzgünüm

Canım eşin benimkine benziyor. Ben 5 seneyi devırdımbu adamla. Asla istediğin gibi biri olmaz bunu kabullen ve ona göre yaşa. Benimki iyidir hoştur sever sayar bir kusuru yok ama aşırı aileci olması beni gerçekten çoğu şeyden soğuttu. Eskiden bunları görmüş olsam evlenmezdim buna da eminim. Çocuklar için bazı şeyleri görmezden gelmeyi öğrendim. Ailesini hayatımdan çıkardım böyle huzura ermeye çalışıyorum.
Sana verebileceğim tavsiye çocuk sahibi olmadan önce çok çok iyi düşün .

Çok çok farklı ailelerimiz. Benim ailem hep oluruna yapmaya düzeltmeye çalışırken eşimin ailesi ne kadar kötü yapabilirse onun sınırlarını zorluyor
Bz Yugoslavya göçmeniyiz Tekirdağ'a, eşim karslı. Bundan çok daha mı farklı acaba :))

Allah yardımcımız olsun.. umarım atlatırım..

Ayni benn

sorun yalnızca annesi babası da değil ki.kocan adam olsaydı sen bu sorunları böyle ağır yaşamazdın.

Çok çok farklı ailelerimiz. Benim ailem hep oluruna yapmaya düzeltmeye çalışırken eşimin ailesi ne kadar kötü yapabilirse onun sınırlarını zorluyor
Oğullarının masaya yumruğu vurup “o kız benim karım” demeyeceğini bildiklerindendir o.
Esasen senin asıl sorunun evlendiğin adamcık
4 yılda hiç mi belli olmadı bu
Sana sövseler eyvallah diyecek biri canlandı gözümde valla

Çok çok iyi niyetli, beni mutlu etmek icin çabalayan biriydi. Kimse hakkında kötü konuşmayan falan biriydi. Ailesini hic anlatmazdı. Hatta öğrenci evinden yanlarına gelmezdi bile. Mutsuz ve karamsarlar. Ruhum sıkılıyor onlarla derdi.

Hee bu evlenince kıymete binen “anamda anam” olan modelden o zaman :)
O zaman sen vur masaya elini
O anansa bende karınım de
Sen savunamıyorsan ben savunurum kendimi de
Ona da hık mık ederse çek s.ktiri gitsin anasının evine
Ya biter ya yola gelir
Ama her ikisinde de karısına laf söyleten adamı da yanında erkek diye gezdirmemiş olursun en azından

Karşı taraf da bişeyler yapsa tamam da neden ailenizin bu kadar herşeyi üstlenmesine izin veriyorsunuz ki?
Sadece onun ailesi mi kıymetli?

Bu adam annesi yüzünden hayatınızı mahfedicek onlara laf ettirmicek sonuç olarak mutsuz olucaksınız bile bile lades. Burda sürekli aynı konular açılıyor okumuyor musunuz !!?kaç kurtul şundan aşk geçici ruh hastası olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…