Üzgünüm

Opmek zorunda degil tabiki ama opse birsey kaybedermiydi hayir veya cay servisi yapsaydi yasida ufak degil daha sicak davranabilirmis banada negatif gelirdi bu tarz bir davranis ama yorum yaparmiydim orada hayir
evet teyzelerin ağzının ayarı yok ki bi filmde izlemiştim tam hatırlamıyorum ama insan yaşlanıp ölüme yaklaştıkça daha gamsız patavazsız olurmuş ya da onun gibi bişey demişlerdi işte :)

18 yasında ımıs bende daha kucuk anladım yazdıgınızdan..
hatta yazdıgınızdan ben sızın kızıınza daha coocuk gıbı davrandıgınızı da anladım ..

18 yasında kı bı kız bence çay doldurabılırdı ,bunu nye hızmetcılık ettı dıye algılanıyor anlamadım.

herkes baskasının evınde kalkıp cay doldururu allasen kızınız anneannesınde..
anneannesı.

ya tabikide tam ergenlik çağı inatlaşmaya müsait ne biliyim biz çok saf büyüdük galiba el de öperdik hizmette ederdik hiç de tuhafıma gitmezdi dün akşam arkadaşımdaydım işten çıkıp gittim yine de ona yardım ettim herşey de yaşlı da deil yani bence çocuklara bu duyguyu aşılamaya çalışmak önemli
aşılamak için hep uğraştık eşim de bende
zaten yapı olarak soğuk bir çocuktur benim kuzu
şimdi hepten yapmıyor istemiyorum anne diyor
yalandan bir hoşgeldiniz der
yine nispeten de bana ardım eder o kadar

aşılamak için hep uğraştık eşim de bende
zaten yapı olarak soğuk bir çocuktur benim kuzu
şimdi hepten yapmıyor istemiyorum anne diyor
yalandan bir hoşgeldiniz der
yine nispeten de bana ardım eder o kadar
Şimdiki çocuklar hep böyle benim arkadaşım benden 10 yaş büyük en büyük kızı 16 yaşında ona ben baktım büyüttüm aynı apartmanda oturuyorduk annesini emmediği için geceleri bile benim koynumda uyurdu ben de çocuktum ama işte annesi gibiyim :) dün akşam gittim arkadaşı var odada kikir kikir hiç beni gözü görmüyor sen bi daha benle konuşmıycaksın dedim nasıl yüreğim burkuldu ama geldi sırnaştı gönlümü aldı sonra kek yapmış filan ilk defa onu yedirdi bana çayımı koyuyor insanın hoşuna gidiyor hizmet değil ki bu anne olmadan bu kadarını hissediyorsam anne olsam ömrüm ağlamakla geçer heralde :)

Şimdiki çocuklar hep böyle benim arkadaşım benden 10 yaş büyük en büyük kızı 16 yaşında ona ben baktım büyüttüm aynı apartmanda oturuyorduk annesini emmediği için geceleri bile benim koynumda uyurdu ben de çocuktum ama işte annesi gibiyim :) dün akşam gittim arkadaşı var odada kikir kikir hiç beni gözü görmüyor sen bi daha benle konuşmıycaksın dedim nasıl yüreğim burkuldu ama geldi sırnaştı gönlümü aldı sonra kek yapmış filan ilk defa onu yedirdi bana çayımı koyuyor insanın hoşuna gidiyor hizmet değil ki bu anne olmadan bu kadarını hissediyorsam anne olsam ömrüm ağlamakla geçer heralde :)
:)
bizimkini de babaannesi büyüttü tam 5 yıl baktı
yeri bende hep ayrı der bayılır babaannesine
ama tel. bakma süresinde ya da bir arkadaşı falan olsun kadının yüzüne bakmaz :)
kv trip yapsa da işlemiyor benim cadıya malesef

:)
bizimkini de babaannesi büyüttü tam 5 yıl baktı
yeri bende hep ayrı der bayılır babaannesine
ama tel. bakma süresinde ya da bir arkadaşı falan olsun kadının yüzüne bakmaz :)
kv trip yapsa da işlemiyor benim cadıya malesef
onun yaşında tam geçiş dönemi 16 yaşından sonra bi geri vites durumu başlıyor yani yavaştan olgunlaşmaya başlıyorlar annesi dün akşam aynı sen bütün huyu suyu bana benzemiş yemek yiyişi filan şımarık komik halleri deli deli hareketler yapınca gülüyolarmış junior gucci diye hiç kızma sen yetiştirdin diyo bana :)

Bosuna uzulmussun ben olsam gurur duyardim kizimla , sen iyi bir evlat yetistirmissin sudoku sana bunu onceki konunda da soyledim diye hatirliyorum

El opmek orf adet vs degil sacmaliktir , kucuk cocuklarin basini kucukken eziyorlar boyle boyle , ailemde el opme yoktur , bayramda bile babamin elini opmek isteyenleri babam kibarca tokalasir vaziyete getirir elini
Biz de kucukken kimsenin elini opmeyeceksiniz , kimsenin onunde egilmeyeceksiniz diye yetistirdi , saygi el opmekle olmaz , saygi bambaska birseydir
Ama bizimki gibi ortadogu toplumlarinda gercek saygi nedir bilinmez el opmeye indirgenir saygi

ben de öpüşmeyi koklaşmayı hiiiiiiç sevmem yaşlıların hepsi bunlara aşırı takıntılı. çay doldurma servis yapma olayına bir şey diyemem ama herkes öpüşmeyi seviyor diye bi durum yok ortada. yaşlılar kendince kıza laf söylemiş de boşversin kızınız. ben de annemden az laf duymamıştım bu konuyla ilgili ama net tavrımı koyunca annem de anladı

onun yaşında tam geçiş dönemi 16 yaşından sonra bi geri vites durumu başlıyor yani yavaştan olgunlaşmaya başlıyorlar annesi dün akşam aynı sen bütün huyu suyu bana benzemiş yemek yiyişi filan şımarık komik halleri deli deli hareketler yapınca gülüyolarmış junior gucci diye hiç kızma sen yetiştirdin diyo bana :)
sağlıklı olsunlar da :)
inşallah dediğiniz gibi olur

sizin gibi düşünen, kadınlık görevlerini ret eden insanlar lütfen evlenmesin...
kadınlık görevimi ? neymiş onlar :) sanamı sorcaz ayrıca evlenip evlenmeyeceğimizi merak etme hem bizim kıymetimiz biliniyor en azından o bahsettiğin görevler neyse artık yapan kadınların aldatılıp dövüldüğünü biliyoruz yani sana görevlerinde başarılar :D

Gençler de gençler.rahat bıraksalar ya du gençleri.
Evet eskiler öyle olmayabilir de artık hiçbirşey onların zamanındaki gibi değil.genclerin her konusa yükü çok ağır

El öpme olayı gereksiz geldi. Öz akrabası değil bir şey değil hoşgeldin demesi yeterli. Diğer konuda kız ya da erkek bizde misafire de misafir olunan evde de yardım edilir. 6 yaşında çocuk kız ya da erkek ona uygun bir iş bulur gerekirse ayakkabı çevirir ama kös kös oturmaz. Biz erkekten de çay doldurmasını bekleriz yani kızdan da. Yok erkek olsa beklenir miydi filan demek saçmalık. Yaşlı insanlara hürmet etmeyi çok gören bir kızınız var tebrik ederim çok güzel yetişmiş... Hele de kapı çarpıp çıkmak ayıp. Bir de bunu savunanlar var şaka gibi. Bizim ülkede eşitlik hiçbir zaman anlaşılamadı.

kadınlık görevimi ? neymiş onlar :) sanamı sorcaz ayrıca evlenip evlenmeyeceğimizi merak etme hem bizim kıymetimiz biliniyor en azından o bahsettiğin görevler neyse artık yapan kadınların aldatılıp dövüldüğünü biliyoruz yani sana görevlerinde başarılar :KK70:
Bu ne çirkin bir yorum! Ne demek o görevleri yapan kadınlar aldatılıp dövüluyor... o aldatilıp dövülen kadinlara bazi asagilik tipler denk geliyor. Tek sebep bu! Ayrica ayni seyleri yasamayacaginizin garantisi yok bence. Üslubunuza ve sectiginiz cumlelere dikkat edin... Ne aldatildim ne dövüldüm şükürler olsun. Ancak bunu yasayan hemcinslerimin acisini kalbimin icinde hissediyorum. Ve bunun böyle pervasiz ve patavatsizca laf yarıştırma malzemesi yapılacak kadar cahilce dillendirilmesinden hiç hoşlanmadım :KK20:

Son düzenleme:
Bu ne çirkin bir yorum! Ne demek o görevleri yapan kadınlar aldatılıp dövüluyor... o aldatilıp dövülen kadinlara bazi asagilik tipler denk geliyor. Tek sebep bu! Ayrica ayni seyleri yasamayacaginizin garantisi yok bence. Üslubunuza ve sectiginiz cumlelere dikkat edin... Ne aldatildim ne dövüldüm şükürler olsun. Ancak bunu yasayan hemcinslerimin acisini kalbimin icinde hissediyorum. Ve bunun böyle pervasiz ve patavatsizca laf yarıştırma malzemesi yapılacak kadar cahilce dillendirilmesinden hiç hoşlanmadım :KK20:
Bu kadar niye sinirlenip üstünüze alındınız ki siz ben aldatılan ve dayak yiyen kadınlardan bahsetmişim değil mi madem sizin öyle bir durumunuz yok geçin yorumumu çok zor değil ben insanım kadın görevi diye birşeyi de kabul etmiyorum anlatmak istediğimi anlamadığınız için bana da siz cahil göründünüz burdan iyi günler :)

Back
X