- 3 Aralık 2019
- 1.740
- 5.486
- 158
- 31
- Konu Sahibi Carinanebulasi
-
Yüksek puan almak zor. Evet biliyorum. Var bir miktar para. ise de bağlı tabi batadabilirim. Kafam karışık bu sayı beni düşürdü.Ne kolay pes etmişsiniz. Daha sınava girmeden, puanınız belli olmadan.
Kosgeb için cebinizde işi kuracak kadar para olması lazım biliyorsunuz değil mi?
Bölümünün. Atama sayısını her yıl düşürdüler bu sene de 50 kişi alacaklar. Elbet farkındaydım ama olmadı. Bir bölüm için 70 gerekliyken Bizim için derece yapmak gerekiyorDurumunuz herkesin durumu aslında. Bir çok kişide belgenizden var. Atanmak için herkes yerine getirmeniz gereken şartları yerine getirmek zorunda.Bunu yeni mi farkediyorsunuz?
İlk girişim değil sizi anlıyorum. Geçen sene eşim aynı durumdaydı kıl payı atandıBende bilişim ogretmeniyim 85 puanla atanamiyorum maalesef ve inanin 6. Girişim sizi cok iyo anliyorun eger ilk girişiniz degilse memurluk icin calisin
Batabilirim de... Türkçeden çaktınız direktYüksek puan almak zor. Evet biliyorum. Var bir miktar para. ise de bağlı tabi batadabilirim. Kafam karışık bu sayı beni düşürdü.
Nacizane fikrim ve aldigim bazi duyumlar bolum adina kotu seyler eşinizde biliyordur gerci. Sanirim cocugunuz var maddi zorluk yaşamiyorsaniz bi sene bekleyin baklm bölüm nolacak sonra hazirlanirsiniz ya da memurluk icin calisin atansanizda inanin bitmiyor bizim bolumun derdiİlk girişim değil sizi anlıyorum. Geçen sene eşim aynı durumdaydı kıl payı atandı
Bölümünün. Atama sayısını her yıl düşürdüler bu sene de 50 kişi alacaklar. Elbet farkındaydım ama olmadı. Bir bölüm için 70 gerekliyken Bizim için derece yapmak gerekiyor
Bilmiyorum geleceği pek parlak görünmüyor açıkçası. Yani yetkili insanlar da hep teknoloji cagindayiz derken bu sayı çok komikNacizane fikrim ve aldigim bazi duyumlar bolum adina kotu seyler eşinizde biliyordur gerci. Sanirim cocugunuz var maddi zorluk yaşamiyorsaniz bi sene bekleyin baklm bölüm nolacak sonra hazirlanirsiniz ya da memurluk icin calisin atansanizda inanin bitmiyor bizim bolumun derdi
Haklısınız. 50kişi çok çok az. Geçen yıl 84 alan bir arkadaşım 200 kişi alındığı halde son tercihine gitti. Bilişimde atanmak zorMerhabalar. Üzgünüm biraz. Fikir almak için yazmak istedim. Bilisim teknolojileri öğretmenliği mezunuyum. Geçen gün atama takvimi ve atama sayıları açıklandı. Bölümüne sadece 50 kişi vermişler. Yani 90 puanın altına inmeyecek. Çalışıyordum bu sene elimden geldiğince artık bırakayım diyorum. Çok zor o puanları almak. Çok üzüldüm. Çalışmak istiyorum. Acaba kendime iş mi kursam. Kosgeb belgem var. Iş fikri kabul edilirse devlet hibe verebiliyor o da bir süreç gerektiriyor. Ders çalışsam seneye ne olacağı belli değil. Kafam karışık
Ilahi adalete biraktim ben şahsen siz ne guzel duzeninizi kurmuşsunz cok zoe durumda olanlar var biliosunuzdur takip ediyosaniz rahatlikla hazirlanabilirsiniz yaşiniz genç hiç üzulmeyin evli ve cocukluyken belki zor ama yapanlar var Allah sonumuzu hayir etsin hepimiz şok olduk saýiýla küfur ettiler resmen umurları da değilBilmiyorum geleceği pek parlak görünmüyor açıkçası. Yani yetkili insanlar da hep teknoloji cagindayiz derken bu sayı çok komik
Haklısınız. 50kişi çok çok az. Geçen yıl 84 alan bir arkadaşım 200 kişi alındığı halde son tercihine gitti. Bilişimde atanmak zor
Yine de deneyin şansınızı
Cevaplariniz için teşekkür ederim. Bizim bölüm sıkıntı gerçekten. Yani daha fazla açık var ama derslerimizi ciddiye almayıp Başka bölümün hocalarıma veriyorlar. Bu durum gosterilmiyor. Sizin puan da iyiymiş ama yetmiyor işte. Bizi şok ettiler o yüzden bu kadar karalar bağladım. Yoksa çalışıyordum elimden geldiğince. Bu sene de gireceğimdemek ki bölümde durumlar hep böyleymiş konu sahibi arkadaşım 90 üstü gerekiyor
bir arkadaşım var geçen bir başka konuya da yazdım
işletme mezunu 2016 da A grubundan sınava hazırlanmış gecesini gündüzüne katmış ve olmamış
o da aynı sene üniversite sınavına girmiş ve okul öncesi öğretmenliğine başlamış
ben kendisini 2020 sınavı için KPSS dershanesine giderken tanıdım 35 yaş üstü idi
sınav sonuçları açıklandığında çok sevinçli idi 45. idi bölümünde
büyük bir aksilik olmazsa onlarda sayılar yüksek atanacaktır
ama onun bir başka arkadaşı vardı 2bin küsuruncu olmuş ve iyi sayılarla atama olursa belki olur diye bekliyordu
yani her ikisi de aynı okulda aynı dershanede olan gerçek tanıdığım insanlar
imkansız diye bir şey yok ama bir önceki atamada 84 ile kapanan bölümlerde de maalesef 90 hedefine yaklaşmak lazım
Maddi sıkıntınız varsa bilişim teknolojileri bölümü evde oturmalık bir bölüm değil, bir şeyler yapmaya çalışın, aynı zamanda da kpss ye çalışmaya devam. Yapacak bir şey yok. Şartlar bu maalesef.Merhabalar. Üzgünüm biraz. Fikir almak için yazmak istedim. Bilisim teknolojileri öğretmenliği mezunuyum. Geçen gün atama takvimi ve atama sayıları açıklandı. Bölümüne sadece 50 kişi vermişler. Yani 90 puanın altına inmeyecek. Çalışıyordum bu sene elimden geldiğince artık bırakayım diyorum. Çok zor o puanları almak. Çok üzüldüm. Çalışmak istiyorum. Acaba kendime iş mi kursam. Kosgeb belgem var. Iş fikri kabul edilirse devlet hibe verebiliyor o da bir süreç gerektiriyor. Ders çalışsam seneye ne olacağı belli değil. Kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?