İstememek değil babam istemiyor düşününce bende istemiyorum 2 yıldır devlet işi diye beklediKesinlikle istemiyorsanız TLF numaranızı değiştirin.
Hiç cevap verme engelle her yerden. Cevap verdikçe umutlanıyor çünkü. Zamanla vazgeçecektirKızlar son 2 konumdan da bilirsiniz
Eski erkek arkadaşım mezun olduktan 2 yıl içinde boş gezdi yani bahane olarak kpss çalıştım devlet işi bekledim dedi iş bulmama sebebini özelde herhangi bir işe başvurmadı.
Bize geldiler babam kabul etmediği için haber vermeden aileler tanıştı falan. Sonra ben ayrıldım babam istemedi 2 yıldır boş boş gezen biriyle olmaz dedi sorumsuz dedi askerlik yapmamış bu çocuk işte bulmamış dedi bu sebeplerden dolayı.
Eski sevgilim beni rahat bırakmıyor şimdi mesaj atıp duruyor ben işe gircem 1 2 yıl daha bekle beni sevmiyorsun beklemiyosun diye bana vicdan yaptırıyor. Ağlıyor sürekli beni arayıp yalvarıyor çalışcam diye. Babamı babası aramış babamda ben uzağa kız vermem dedi oğlunda bu zamana kadar çalışmamış falan dedi. Erkek arkadaşım sürekli beni arıyor sizce ne söyliyim vazgeçsin benden o yazdıkça bende üzülüyorum. Kabullenemiyor ne yapmalıyım. Babam istemiyor hiç bi şekilde o yüzden barışmam. Ama kopması için ne yapılabilir
Bana vicdan yaptırıyor sürekli ben 2 yıldır devlet işi olsun dile bekledim evde diyor bir sürü şey diyor sabahlara kadar yazıyor kendimi kötü hissettiriyorHiç cevap verme engelle her yerden. Cevap verdikçe umutlanıyor çünkü. Zamanla vazgeçecektir
Bana vicdan yaptırıyor haksızmıyım benBağımlılık yapmış bu ilişki.İstemediginizi zamanın akıp gittiğini yaşamanız gereken bir hayat oldugunu ve içinde ona yer olmadığını söyleyin.
Keyfi yaşanacak zaman var keyif yapmak için de para kazanmak var
Sizce haksızmıyım öyle şeyler yazıyor ki ben suçluymuş gibiHiç cevap verme engelle her yerden. Cevap verdikçe umutlanıyor çünkü. Zamanla vazgeçecektir
2 yıldır iş ayağına gelsin diye bekleyen adama karşı hayatta vicdan yapmam. İnsan dediğin istese her şeyi yapar. Vicdan yapacak bir durum yokBana vicdan yaptırıyor sürekli ben 2 yıldır devlet işi olsun dile bekledim evde diyor bir sürü şey diyor sabahlara kadar yazıyor kendimi kötü hissettiriyor
Engelleyin.okumadan direk silin yazdıklarınıSizce haksızmıyım öyle şeyler yazıyor ki ben suçluymuş gibi
Haklısın 2 yıldır çalışmadım diyor ama kpss çalıştım devlet işi olsun dile bekledim diyor. Kpss sürekli çalışmadı ki son 4 ay kala çalıştı. Sınava girdikten sonra da çalışmadı yani sınav bitince.Sizi arayip "is buldum calisiyorum..haklisiniz tembellik ettim" dese neyise, ama ortada yine birsey yok.vicdan yapacak birsey yok. 2 sene bos durmak icin uzun bir zaman
Haklısın 2 yıldır çalışmadım diyor ama kpss çalıştım devlet işi olsun dile bekledim diyor. Kpss sürekli çalışmadı ki son 4 ay kala çalıştı. Sınava girdikten sonra da çalışmadı yani sınav bitince.
Şimdi de babam iş bulcak diyor askerlik parasını çalışıp yatırcam diyor. 4 yıllık ilişkide 3 yıldır uzaktayız zaten bekle diyor yani daha. Ayrıaca hepsini kabul ettim diyelim babam uzaktan biriyle evlenmemi istemiyor
Yani bir insan 2 yıl boyunca çalışası gelir maddi durumları da iyi değildi kpss diye evde durulmaz ki birde evlilik düşünüyorsaBence bosuna zamaninizi harcamayin. Evet sert görünüyor belki, ama onun.büyümesini beklemek.size kalmadi..kendinize göre, sorumluluk nedir bilen birini es olarak secin. Taviz verseniz siz zararli cikarsiniz.
Yani bir insan 2 yıl boyunca çalışası gelir maddi durumları da iyi değildi kpss diye evde durulmaz ki birde evlilik düşünüyorsa
Tel numaranı değiş...Kızlar son 2 konumdan da bilirsiniz
Eski erkek arkadaşım mezun olduktan 2 yıl içinde boş gezdi yani bahane olarak kpss çalıştım devlet işi bekledim dedi iş bulmama sebebini özelde herhangi bir işe başvurmadı.
Bize geldiler babam kabul etmediği için haber vermeden aileler tanıştı falan. Sonra ben ayrıldım babam istemedi 2 yıldır boş boş gezen biriyle olmaz dedi sorumsuz dedi askerlik yapmamış bu çocuk işte bulmamış dedi bu sebeplerden dolayı.
Eski sevgilim beni rahat bırakmıyor şimdi mesaj atıp duruyor ben işe gircem 1 2 yıl daha bekle beni sevmiyorsun beklemiyosun diye bana vicdan yaptırıyor. Ağlıyor sürekli beni arayıp yalvarıyor çalışcam diye. Babamı babası aramış babamda ben uzağa kız vermem dedi oğlunda bu zamana kadar çalışmamış falan dedi. Erkek arkadaşım sürekli beni arıyor sizce ne söyliyim vazgeçsin benden o yazdıkça bende üzülüyorum. Kabullenemiyor ne yapmalıyım. Babam istemiyor hiç bi şekilde o yüzden barışmam. Ama kopması için ne yapılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?