- 22 Mart 2016
- 1.601
- 1.241
- 133
- Konu Sahibi Umutlu1234
-
Kızlar acaba bu dr nasıl birisi ilgili mi degilmi yardım edin tüp bebek bölümüne gecmiş hiç bir bilgi bulamadım yardımcı olur musunuz
Gittim cnm tedaviye basladık tüp bebek şimdi gonal f verdi az kaldı inş .Merhabalar.bende ilk kez gidicem.daha önceden rabiye hanım yokken bir kere muayene olmuştum.forumlarda bişey bulamadım siz gittinizmi acaba
Amin hayırlusı olur inş cnm bende nilay hanımla basladım ve müşerref hanıma kadar bende geldim dr degiştirerk hayırlısı ne diyeli. Vardır bir hayırİnşallah olumlu sonuçlanır canım bebişini alırsın kucağına.ben bikez aşılama yaptırdım..şimdi ikinci aşılamam olucak bu ay..tüp bebek için hetey raporu alabilmem için..aslında nilay güler karaca ile başladım tedaviye..cok iyi bir dr.du yrd.doçent.rabiye yılmazdan sonra bu 3.dr. bakalım neler olucak
hayırlı gecelerİnşallah öyle olur vardır bir hayır kesinlikle..haberleşiriz inşallah güzel haberler duyarım burdan canım iyi geceler dilerim
hayırlı gecelerİnşallah öyle olur vardır bir hayır kesinlikle..haberleşiriz inşallah güzel haberler duyarım burdan canım iyi geceler dilerim
Bende gonal f iğnesine gectim cnm cuma günü kontrolum var yumurta takibi boy vs bakacak inş hepimiz için hayırlı olurCanım..selamlar.bugun Banu hanimla tanistim gercekten cok ilgili..bu zamana kadar ilk kez kafamdaki sorulari aydinlatabilen bi dr.buldum..bu hastanede bu bölumde.bana pkos hastasi oldugum icin cocugum olmadigini soyledi.bu ay asilama dusunmustuk ama yapmayacak..bi kist olustugu icin dogum kontrol hapi verdi bana..insulun testi yapti.sonuc normal bakalim beni neler bekliyor..sende varmi gelisme ..
Hayırlısı olur inş cnmMüşerref Banu hanım çok tatlı ya. Bir çok dr gezdim bu güne dek. Özellikle bayan dr lar arasında en ilgilisi diyebilirim. Profesyonelliğini bilemem ama insan olarak çok cana yakın. Yarım saate yakın ilgilendi konuştu açıkladı. Önceki dr en çok 10 dk ilgilenip bırakıyor. Biz de aşılama için başladık. İğnede 2. Günüm bugün. İnş hepimiz iyi sonuçlar alırız.
Benim de cuma :)Bende gonal f iğnesine gectim cnm cuma günü kontrolum var yumurta takibi boy vs bakacak inş hepimiz için hayırlı olur
Bende de pko var. İğneyi kontrollü veriyor. Ama ben de korkuyorum çok yumurtanın gelişmesi ve aşılamanın iptal olmasından. İlaçsız takip yaptırmadım Can'ım hiç. Ama yapılır neden olmasın ki. Yumurtan gelişiyorsa eğer ilaç kullanılmayabilir. Ama ne zaman hangi boyuta geleceği belli olmadığından çok sık gitmen gerekebilir.Doktorluğunu ölçemem ama insanlığı şahane biri. Ona olan vefa borcum kelimelerle ifade edilecek gibi değil.
4 yıldır bir cok tedavi ve terapiden gecmeme rağmen vajinismusu yenemedim. Aşılama yoluyla bebek sahibi olmak için Müşerref Banu hanıma gittik.
Uzun uzun konuşan,anlatan,insanı çok ama çok rahatlatan,inanilmaz nezaket sahibi,alcak gönüllü bir doktor.
Yumurta takibi yaptı bu ay. Yumurtaları iğneyle buyutelim dedi. Çocuk sahibi olamama gecmisimiz olmadığı için, tahliller de iyi olduğu icin,igne kullanmak istemedim. Sabah aksam 5 gün klomen kullandım. Sali gunu gittigimde iki yumurta vardi. Ama persembe günü gittigimde 6 tane yumurta gelişmisti! Doktor da biz de şok olduk. Çoğul ihtimali olduğu için bu ay iptal oldu transfer. Umarım önümüzdeki ay hayirlisiyla gerçekleşir.
Hiç ilac kullanmadan yumurta takibi yaptiran oldu mu acaba
Can'ım bir ayın hesabını yapma. Önemli olan en doğru şekilde nasıl yapılacağı. Dr zaten yönlendirir seni. Ben 5 senedir bekliyorum. İlk zamanlar günlerin hesabını yapıyordum bir baktım yıllar geçmiş.Ben ilk kez tedavi oluyorum. Eşimde de bende de bi problem görünmüyor. Adetin 3.günü başlayarak 5 gün sabah aksam klomen kullandım. İlacın bittiğinin ertesi gunu gittim 13 mm iki yumurta vardi. 2 gün sonra tekrar gittim 6 yumurta var dedi. Önümüzdeki ayı da ilaç kullanmadan denemek istiyorum aslında ama bir ay daha kaybetmekten de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?