Uzm.Dr. Müşerref Banu YILMAZ hastaları?

Tesekkur ederim peki siz hangi dr a gittiniz memnun kaldiniz mi ben infertilite dr arayisindayim anadolu yakasinda devlet hastanesi olarak 2.asilamayi olup tup bebege gecmeyi dusunuyorum

Tesekkur ederim peki siz hangi dr a gittiniz memnun kaldiniz mi ben infertilite dr arayisindayim anadolu yakasinda devlet hastanesi olarak 2.asilamayi olup tup bebege gecmeyi dusunuyorum
Ben üsküdar devlet hastanesi çamlıca semt polikinliği dr figen gündüz’e gitmiştim bayadır randevusunu yakalamaya çalışıyordum. Kendisiyle iki defa denk geldim bazı tahlillerimle ilgilendi memnundum da fakat artık sistemde adı gözükmüyor randevu alınmıyor.
Bugün ümraniye eğitim araştırmaya gittim dr tugba yay ilk defa gittim. Bana da aşılama dedi büyük ihtimalle burayla devam ederim diye düşünüyorum. Orada beklerken merve dizdar güleçoğlu için çok guzel yorumlar duydum. Düzenli gidildiğinde takipli hasta yapıp mhrsden randevu almadan da kabul ediyorlarmış. Bunu da yeni öğrendim.
Fakat aşılama konusunda cok kararsız kaldım bazı yorumlar okudugumda, normal ilişkiden pek farkı olmadıgını, boşa vakit kaybı olduguna dair. Zaten 2 yıla yaklaşıyoruz cok kararsız kaldım. Sizin bir arastırmanız var mı bu konuya dair?

Soylediginiz dr larida arastirayyim sagolun acikcasi bnde oyle düşünüyorum tek fark spermlerden iyi olanlar seciliyor rahme onlar gonderiliyor. Yani bi nevi oyalanma hastaya guvenmeme yani iliskiye belki girmiyolar yada dogru durust iceri sperm akisini saglayamiyorlar dusuncesiyle cikmis bi yontem bnce. Devlette tup bebek icin de 2 asilama sart kosuluyo. Mecbur bnde son asilamayi yapip artik tüp e giriseyim olacagi varsa olur olmazsa da kismet deriz

Bilmiyordum 2 aşılama şartını söylediğiniz iyi oldu. Ben genelde mhrs üzernde randevular acılınca goggle üzerinde doktora yapılan yorumları okurum Aklımızda olsun kararsız oldugunuz dr hakkında belki fikir edinmenizi saglar.
Aşılama kısmına gececekseniz sizden de rahim filmi istemişlerdir veya cekilmişsinizdir. Bu konuda öneriniz varmı? Acıkcası çok sey okudum ve korkuyorum yoksa devlette ücretsiz cekilme imkanından faydalanmak isterdim.

2 asilama sartinjn da kriterleri var yok tup kapali erkek faktörü vs simdi okudum pkos icin 2 asilama sarti yok diyo yeni gordum bilgiyi su zor zamanlarda bir de bu arastirma isleriyle ugrasiyoruz. Aynen bnde google dan bakiyorum doktorsitesi doktortakvimi falan var eski yorumlar oluyo bazilarinda cogunlukla . Hsg bn sonomed de cektirdim alttan muayeneden farki olmadı sadece regl sancisi oluyo o da sinek ısırığı ama iste ucreti cok gecen tekrar sordurdum. 1400 falandi sanirsam cektirkleri cihaz uc kollu diye geciyo belki farkli firmalar da vardir bu cihazla çeken. devlette bi zwynwpkamil de var diyolar ona da sira gelirse oh ne ala randevu almak icin aranan numara aranmiyo bile . Bir de soyle bisey var bn hsg cektirdim 2 tane falan minik polip çıktı sonra klomen gonal f kullandim bi kac ayda cok buyumus ameliyat histereskopi dediler. Kartal sehir hastanesinde histereskopi oldum ameliyati yapan doktor bisey yok dedi. Nasil olur ameliyat oncesi ultrasonla alttan baktilar 3 cm di dedim yok bisey sacak var temizledim bu cihaz daha detayli görüyor dedi. Yani hsg ye de guven olmuyo malesef. Iyi arastirsak da hep bi yerde biseyler dogru olmuyo.

Ben genelde böyle bir aksilik söylediklerinde baska bir doktora daha muayene olup öyle karar veriyorum. Araştımakta da mecburuz malesef bazı doktorların agzından zorla laf alıyoruz.
Dün aradım bazı yerlerden fiyat aldım hsg için. Anestezili olanların fiyatları cok yüksek anestesizis 600 liraya buldum. Ama cok çekiniyorum çok sey okudum bu beni korkutuyor.
Regli agrılarım özellikle ilk gün üç dört tane ağrı kesicisiz atlamam o kadar şiddetli olur. Alttan muayenelerde bile canım yanıyor çok kararsızım o yuzden.
Siz de sürecinizden haberdar ederseniz memnun olurum bilgilenme maksatlı. Gittiginiz dr yapılan işlem vs olarak

Aslinda beni de 3 farkli dr gormus oldu ama iste ne olursa olsun keske baska hastaneye gitseydim isleme girmeden. 600 tl cok iyi bn 1,5 sene once 800 e çekiştirmiştim. Aciya cok dayanikli degilsen gidecegin yeri cok arastir gidenlerin yorumuna bak devlet hastanesinden farki olmayan ozel yerlwr var. Insallah acisiz atlatirsin. Haberdar ederim tabi regl olunca dr a gidicem bakalim hayirlisi

3 ayrı doktor nası net bilgi verememiş biraz da nasip kısmet gerçekten. Biz tedbirli olalım da elimizden geldiğince.
Biraz daha bakınacagım regl olmama da daha var zaten o vakte kadar iyi bi yer bulurum umarım. Bilgilendirme için teşekkür ederim. İnşallah daha cok ugrasmadan güzel haberler alırız

Umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…