- 22 Mart 2016
- 1.601
- 1.241
- 133
- Konu Sahibi Umutlu1234
-
Kızlar dua edin bana hamileyimmmm rabbim sağlıcakla kucagıma almayı nasip etsin sizlerede nasip etsin inşşşşş.degerim 61 pazartesi tekrar cagırıyorlar
Amin inş cnm Allah razı olsun darısı basınıza inşAyy çok şükür nasıl sevindim. Herşey çok güzel neticelenir insallah
Amin inş cnm Allah razı olsun darısı basınıza inş
Saol cnmdarısı tüm isteyenlerin basına inşGözünaydınnnnn canımmmm
aminnSaol cnmdarısı tüm isteyenlerin basına inş
Var cnm bir arkadas dondurdu 2 emriyosu oldu birisini dondurdu diğerini transfer ettileraminn
canım birşey daha soracağım sana, bezmialemde 2. bebek için embriyo dondurma var mı ? bilgin var mı bu konu ile ilgili
Var cnm bir arkadas dondurdu 2 emriyosu oldu birisini dondurdu diğerini transfer ettiler
Gelmiş cnm görüştük bugun kan testi verdim düzenli artıyor dedi inş devamınıda rabbim nasip eder darısı sizlerin basına.carsamba tekrar gidicem yeniden kan tahlili degerlere bakacak.muayene etmedi daha kese gözükmez dedi .Umutlu1234 pazartesi tekrar gideceğim demistiniz, gittiniz mi?
Ben bugun adet oldum, 4 5 gün erken oldu. Adetin ikinci günü gel demişti, yarın sabah gideceğim. Doktor hanim gelmis mi
Gözünüz aydın olsun çok sevindim sizin adınıza bende müşerref hanıma gidiyorum Dün oradaydım hatta aşılama sürecine başladık bizde İlk ignem yapıldı inşallah benimde surecimin sonu Hayırlı olurGelmiş cnm görüştük bugun kan testi verdim düzenli artıyor dedi inş devamınıda rabbim nasip eder darısı sizlerin basına.carsamba tekrar gidicem yeniden kan tahlili degerlere bakacak.muayene etmedi daha kese gözükmez dedi .
Allah razı olsun cnm amin inş rabbim hayırlı sonuclar nasip eder sizede inşGözünüz aydın olsun çok sevindim sizin adınıza bende müşerref hanıma gidiyorum Dün oradaydım hatta aşılama sürecine başladık bizde İlk ignem yapıldı inşallah benimde surecimin sonu Hayırlı olur
Merhaba canım dün seninle bezmialemde tanışmış konuşmuştuk hatırladın mı ?İnşallah öyle olur vardır bir hayır kesinlikle..haberleşiriz inşallah güzel haberler duyarım burdan canım iyi geceler dilerim
Canım iğnenin ucu çok ince ve küçük oluyor bende senin gibi düşünmüştüm kendime nasıl yapıcam diye ama çok kolaymış korkulacak bişey yok batırdığında acı bile hissetmiyorsunMerhaba
Ben sabah gittim, simdi kan sonucunu almaya gidiyorum. Geçen ay klomenle 6 yumurta oluşmuştu. Polikistik dedi bugün. Şok oldum. Polikistik olsa daha önce fark ederdi diye düşünüyorum. İğneye başlayacağız biz de. Hiç kendi kendime igne yapmadım, nasıl olacak merak ediyorum
Ben de yapamam dedim. Hatta ilk 10 gün falan eşim yaptı hep. Sonra eşimin olmadığı bir gün mecburen kendim yaptım. Hiç zor olmadı. Ben yaptıysam herkes çok rahat yapar.Merhaba
Ben sabah gittim, simdi kan sonucunu almaya gidiyorum. Geçen ay klomenle 6 yumurta oluşmuştu. Polikistik dedi bugün. Şok oldum. Polikistik olsa daha önce fark ederdi diye düşünüyorum. İğneye başlayacağız biz de. Hiç kendi kendime igne yapmadım, nasıl olacak merak ediyorum
Can'ım hastanenin karşı tarafında bi eczane var. Yolun karşısı. Adını hatırlayamadım. Ordan almıştık. Bize de 300 lük vermişti 6 kutu.Gonal f 300 verdi. 3 gun 37.5 doz yapıp cuma kontrole gideceğiz. İlacı bulana kadar 20 eczaneye sorduk. Düşük doz hiç bir yerde bulamadık395 lira tuttu. Insallah yapmayı becerebilirim,inşallah hayırlı haberler almamıza vesile olur
Kızlar ben bir eczaneden almıstım fiyatı uygundu isteyenlere özelden isim verebilirim.ayrıca her buldugunuz yerden almayın fiyat indirimi isteyin her ezcane farklı bir fiyat veriyor hemşireler beni uyarmıstı maddi olarak pek parlak degilim onyuzden sizde dikkat edinCan'ım hastanenin karşı tarafında bi eczane var. Yolun karşısı. Adını hatırlayamadım. Ordan almıştık. Bize de 300 lük vermişti 6 kutu.
Pko olduğundan bayağı düşük dozla başlamış.
Yumurtaları kontrollü geliştirmek için. Bana 50 ile başladı 75 e çıkardı.
Adeti bekliyorum ben de şimdi. Yine aynı yollar gözümde büyüyor. İki günde bir git gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?