Uzm.Dr. Müşerref Banu YILMAZ hastaları?

Var cnm bir arkadas dondurdu 2 emriyosu oldu birisini dondurdu diğerini transfer ettiler

ayy çok sevindim allah razı olsun cevap verdiğin için tam herşey tamam derken dondurma olayı olmasaydı vazgeçebilirdim.. çok şükür varmış..

Umutlu1234 pazartesi tekrar gideceğim demistiniz, gittiniz mi?
Ben bugun adet oldum, 4 5 gün erken oldu. Adetin ikinci günü gel demişti, yarın sabah gideceğim. Doktor hanim gelmis mi

Umutlu1234 pazartesi tekrar gideceğim demistiniz, gittiniz mi?
Ben bugun adet oldum, 4 5 gün erken oldu. Adetin ikinci günü gel demişti, yarın sabah gideceğim. Doktor hanim gelmis mi
Gelmiş cnm görüştük bugun kan testi verdim düzenli artıyor dedi inş devamınıda rabbim nasip eder darısı sizlerin basına.carsamba tekrar gidicem yeniden kan tahlili degerlere bakacak.muayene etmedi daha kese gözükmez dedi .

Gözünüz aydın olsun çok sevindim sizin adınıza bende müşerref hanıma gidiyorum Dün oradaydım hatta aşılama sürecine başladık bizde İlk ignem yapıldı inşallah benimde surecimin sonu Hayırlı olur

Allah razı olsun cnm amin inş rabbim hayırlı sonuclar nasip eder sizede inş

Merhaba
Ben sabah gittim, simdi kan sonucunu almaya gidiyorum. Geçen ay klomenle 6 yumurta oluşmuştu. Polikistik dedi bugün. Şok oldum. Polikistik olsa daha önce fark ederdi diye düşünüyorum. İğneye başlayacağız biz de. Hiç kendi kendime igne yapmadım, nasıl olacak merak ediyorum

Canım iğnenin ucu çok ince ve küçük oluyor bende senin gibi düşünmüştüm kendime nasıl yapıcam diye ama çok kolaymış korkulacak bişey yok batırdığında acı bile hissetmiyorsun

Ben de yapamam dedim. Hatta ilk 10 gün falan eşim yaptı hep. Sonra eşimin olmadığı bir gün mecburen kendim yaptım. Hiç zor olmadı. Ben yaptıysam herkes çok rahat yapar.

Gonal f 300 verdi. 3 gun 37.5 doz yapıp cuma kontrole gideceğiz. İlacı bulana kadar 20 eczaneye sorduk. Düşük doz hiç bir yerde bulamadık 395 lira tuttu. Insallah yapmayı becerebilirim,inşallah hayırlı haberler almamıza vesile olur

Can'ım hastanenin karşı tarafında bi eczane var. Yolun karşısı. Adını hatırlayamadım. Ordan almıştık. Bize de 300 lük vermişti 6 kutu.
Pko olduğundan bayağı düşük dozla başlamış.
Yumurtaları kontrollü geliştirmek için. Bana 50 ile başladı 75 e çıkardı.
Adeti bekliyorum ben de şimdi. Yine aynı yollar gözümde büyüyor. İki günde bir git gel

Petek eczanesine göndermişti beni de benim iğnem puregon300. 50 dozda başladım hastane çıkışında karşı da kalıyor ecZane

Kızlar ben bir eczaneden almıstım fiyatı uygundu isteyenlere özelden isim verebilirim.ayrıca her buldugunuz yerden almayın fiyat indirimi isteyin her ezcane farklı bir fiyat veriyor hemşireler beni uyarmıstı maddi olarak pek parlak degilim onyuzden sizde dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…