- 20 Nisan 2012
- 129
- 23
- 98
- Konu Sahibi Umutlu1234
-
Kızlar topiki attım bakarsınız
Ben tahmin ettim Zaten. İzne çıksa listeden niye çıkarsınlar ki.
Belliydi böyle olduğu.
Ya onlara söylenecek çok şey var da işte el mecbur.bilgi almak istediğimde yine bankodakiler birsey soylemedi ısrar edip hemsire ile gorustum yani sonucta tedavi goruyoruz bisuru ilaç kullanıyoruz bilgi almak hakkımız. hemsire hanım soyledi bana da.
bankodakileri de anlamıyorum niye saklıyorsunuz nedir yani. banu hanım için gidiyorduk zaten
Ben hala ogrenemedimKızlar banu hanım ın nereye geçtiğini öğrenenler lütfen buraya da yazsın. Bu konuda bilgilendirelim birbirimizi.
Hemşireye sordum rica ettim. Ama belli değil dedi. Memleketine dönebilir dedi.Ben hala ogrenemedim
Hemşireye sordum rica ettim. Ama belli değil dedi. Memleketine dönebilir dedi.
Banu hanımın yeryüzü doktorlarına başvurduğunu öğrendim kendi doktorumdan.
Adı geçince ona da tanıdık geldi ve başvuru yaptığını söyledi. Belki de bunun için bırakmış olabilir. Başka bir ülkeye gidecektir destek için. Tabi sadece bir tahmin bu.
Can'ım çok üzüldüm durumuna ve şaşırdım. Banu hanım hiç böyle bir kadın değil.Evet cok iyi bir doktor bende cok sevmistim cok guler yuzlu ve ilgiliydi ama simdi anliyorum ki istifa edecegi icin asilamami erken yapmis tabiki sonuc negatif adetin 10.gunuydu ve daha 14 mm iken catlatma ignesini yaptırdı cuma gunu 4 de isi birakmadan yaptığı son işlem bendim daha erken degil mi dedigimde asistani ters ters bakmisti banu hanimda ben yokum cumadan sonra diye uzuldu allah var duruma keske o zaman anlasaydim da bende heveslenmeseydim hemsireler sekreterler sır gibi saklamaya calisiyorlar nedense on bankodakilerin haberi bile yoktu son gittigimde yerine doktor da vermemisler gelen herkes eli bos dönüyordu allah yardim etsin tedavi surecindeki hastalara
Ben testim olumsuz olunca daha hastaneye adim atmadim bi aciklama istedim onu bile yapmadilar kullandigim bazi ilaclari birakip bazisina devam etmem gerekiyordu onu bile soramadim bi doktora bile yonlendirmedi sekreter biz size söyleyeceğiz dedi ne biliyorda ne soyleyecekse kizdim bende ciktim doktor hanima baya guvenmistim hakkında olumsuz konusmak istemiyorum ama yasananlar net o yuzden baska hastaneye gectim sir gibi saklamaya calisiyorlar bi ara yurt disina gitcek diye yazmisti birisi buraya artik atildi mi istifa mi etti neyse bilmiyorum yurt disini duyunca aklima daha farkli şeyler geldi ama neyse kisaca benim icin kotu bi tecrubeydiCan'ım çok üzüldüm durumuna ve şaşırdım. Banu hanım hiç böyle bir kadın değil.
Sanki birden gelişen bir durum olmuş gibi. Hemşirelerde herkese farklı konuşuyor. Şuan doç. Osman bey var sanırım bölümde. Onun adı görünüyor kısırlık tedavisi olarak.
Yurtdışı mevzusunu yazan bendim. O çok farklı bir durum. Yeryüzü doktorlarını hiç duymadınız sanırım. Aklınıza gelenle ilgisi Yok. Zaten benimki bir tahmindi sadece. Başvurusu olduğunu duydum o kadar. Kabul edilip gitmesi bile bir süreç. Doktor hanım dışındakiler için çok şey söylenebilir. Tüm süreçte gereksiz stresten başka bir şey değiller. Ben de çok dr hastane gezdim insanların yüzde 90 memnun olduğu doktorlardan hayalkırıklığı gereksiz tedavi sonucu elim boş döndüm. Emin ol nasibin başka yerdedir. Ben mucizeme banu hanımla kavuştum. Üstelik hiç görmediğim bir samimiyet bilgilendirme ve güler yüz sonucu. Ekibi saymıyorum. Ben sadece banu hanım için katlandım.Ben testim olumsuz olunca daha hastaneye adim atmadim bi aciklama istedim onu bile yapmadilar kullandigim bazi ilaclari birakip bazisina devam etmem gerekiyordu onu bile soramadim bi doktora bile yonlendirmedi sekreter biz size söyleyeceğiz dedi ne biliyorda ne soyleyecekse kizdim bende ciktim doktor hanima baya guvenmistim hakkında olumsuz konusmak istemiyorum ama yasananlar net o yuzden baska hastaneye gectim sir gibi saklamaya calisiyorlar bi ara yurt disina gitcek diye yazmisti birisi buraya artik atildi mi istifa mi etti neyse bilmiyorum yurt disini duyunca aklima daha farkli şeyler geldi ama neyse kisaca benim icin kotu bi tecrubeydi
Yurtdışı mevzusunu yazan bendim. O çok farklı bir durum. Yeryüzü doktorlarını hiç duymadınız sanırım. Aklınıza gelenle ilgisi Yok. Zaten benimki bir tahmindi sadece. Başvurusu olduğunu duydum o kadar. Kabul edilip gitmesi bile bir süreç. Doktor hanım dışındakiler için çok şey söylenebilir. Tüm süreçte gereksiz stresten başka bir şey değiller. Ben de çok dr hastane gezdim insanların yüzde 90 memnun olduğu doktorlardan hayalkırıklığı gereksiz tedavi sonucu elim boş döndüm. Emin ol nasibin başka yerdedir. Ben mucizeme banu hanımla kavuştum. Üstelik hiç görmediğim bir samimiyet bilgilendirme ve güler yüz sonucu. Ekibi saymıyorum. Ben sadece banu hanım için katlandım.
Ama Yerinizde kim olsa aynı seyleri düşünür ve hisseder. Çünkü bu süreç o kadar özen istiyor ki.
Umarım tez zamanda bulunduğunuz hastenede kavuşursunuz bebeğinize.
Ben de baktım az önce. Ufuk üniversitesinde öğretim görevlileri listesinde araştırma görevlisi olarak yazıyor.sağlık bilimleri üniversitesinde öğretim görevlisi yazıyor.
Ben de baktım az önce. Ufuk üniversitesinde öğretim görevlileri listesinde araştırma görevlisi olarak yazıyor.
Merhaba arkadaşlar ben de ilk denememi bezmialemde yaptım ama maalesef sonuç negatif şimdi ikincisini çapa da başladım Allah yardımcınımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?