Uzm.Dr. Müşerref Banu YILMAZ hastaları?

Kızlar adetin 2-3. Günü gidiliyor ya yarın gel dedi bana hemşire. Artık tedavi başlar inşallah. Saati sormamisim kaç gibi gideyim sabah erken gitmem lazım dimi??

Sağol canım 8.30 gibi başlıyorlardı dimi. Ben mart gibi evrakları tamamladım şimdi tüp bebek için başlayacağız inşallah hayırlısıyla dualarinizda unutmayın bizi
Evet siraya göre o saatlerde başlıyorlar. Bundan sonra randevunuz öğle saatlerinde olsa bile siz mutlaka sabah gitmelisiniz.
Unutmayin, hamile kalmanizin önündeki en büyük engel sizin ve eşinizin stresli olması. Mümkün olduğunca rahat olun, bol bol dua edin, doktora güvenin. Güzel haberlerinizi verirsiniz inşallah

Arkadaşlar tekrar merhaba. Bugün ignelerime başlıyorum. Çok heyecanlıyım endişe falan da var ama rahat olmaya çalışacağım. Dua çok önemli. En güzel o ferahlatıyor. Dualarinizda anın beni inşallah. Bu yoldaki bütün kardeşlerimin yüzünü güldürsün Rabbim. Hayırla sağlık sıhhatle yavrularımıza kavuşuruz inşallah

Maşallah sizin ikiz mi? Bayağı yüksek çıkmış değer :))

24 Mayıs'ta transfer oldu. Ama maalesef sonuç olumsuz. Banu hanımı çok seviyorum.
Acaba laboratuvar durumu nasıl? Kafamda hep buydu soru işareti. Tüp bebekte laboratuvar en önemli nokta diyorlar.
Eğer aksi giden bir durum yoksa 2. Ye başlayacağız inş.

Maşallah sizin ikiz mi? Bayağı yüksek çıkmış değer :))
Yok ikiz değil ama o şekilde çıkıyormus bende yeni tecrübe ediyorum bakalım.şuan 17 haftalık oğlum olucakmış nasipse dualarım sizinle inşallah alırım güzel haberlerinizi❤

Yok ikiz değil ama o şekilde çıkıyormus bende yeni tecrübe ediyorum bakalım.şuan 17 haftalık oğlum olucakmış nasipse dualarım sizinle inşallah alırım güzel haberlerinizi❤
Maşallah Can'ım. Darısı bizlere. Son birkaç yaşadığım şeyden sonra merkeze güvenim pek kalmadı ama dr hanımı seviyorum. Umarım senin gibi iyi sonuçlar alırım ben de.

Maşallah Can'ım. Darısı bizlere. Son birkaç yaşadığım şeyden sonra merkeze güvenim pek kalmadı ama dr hanımı seviyorum. Umarım senin gibi iyi sonuçlar alırım ben de.
olucak inşallah allahın izniyle canım.ben neler duyuyorum ne umutsuz insanlar.ama ben kesinlikle daha iyi bi merkez seçme konusunda ısrarcıyım..dr tabiki önemli ama iyi bi labaratuvar ve iyi bir embriyolog demek başarının yüzde sekseni demek..ama herşeyden önce en önemlisi istemeyi bilmek ve tevekkül etmek..Allahın istediği zamanda oluyo..vardır herşeyde bir hayır deyip allaha sığınıcaz..bide ben bu konuda birazcık anneme çekmişim

Haklısın canım. Bahçeci ile görüştüm bugün. Raporlu fiyatı bezmi alemle aynı. Bu saatten sonra mümkün mü bilmiyorum ama belki merkezi değiştiririm. Dr hanıma da nasıl izah ederim hiç bilmiyorum. Kafam karışık. Bezmi aleme güvenim sarsıldı.

canım umutamı gittin altunizadeye ..çok iyi yapmışşsın bende ebru hocaya gitmiştim.bu tamamen hastanın kararı.ben iki aşılamamdan sonra dr.un la görüşmeye geldim artık sıra tüp bebeğe gelmişti raporumu aldım ve dedim ki 'bundan sonra yoluma bahçeci klinikle devam edeceğim.teşekkür ederim emekleriniz için' dedim o da gülümseyerek 'iyi bir merkeze karar vermişsin.inşallah hakkında hayırlısı olsun' dedi ayağa kalktı sarıldık ve yanından öyle ayrıldım canım.kafanı karıştırma hiç bu senin kararın müsterih ol ve tevekkülle bekle güzelim

Can'ım bu seferlik burada devam edeceğim. Sonrakine inş gerek kalmaz ama umut a gitmeye karar verdik. Benim iğne tedavim vs başladı çünkü. Hakkımızda hayırlısı olur inş.
Sen de sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al inş.

Dualarım seninle canım inşallah güzel haberlerini duyarız hayırlısıyla bebişleri kucağımıza aldığımız günlerde gelir ❤

Arkadaşlar, Müşerref Banu hanıma gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki ay. Kendisi doğal yoldan gebelik için de herhangi bir tedavi uyguluyor mu? Yoksa sadece aşılama ve tüp bebek mi yapıyor? Ben 3buçuk yıllık evliyim ve 10 ay önce de kürtajım var. Kürtajdan sonra da olmadı tekrar.. Rahim duvarımda incelme var, Ekim başında rahim filmim çekilecek. Şu anda gittiğim doktordan hiç memnun değilim herhangi bir tedavi uygulamıyor sürekli bekletiyor ve doğru tetkikler yaptığını da düşünmüyorum. Müşerref hanıma gitmeyi düşünüyorum ama aşılama ve tüpten önce doğru bir tedavi ile normal yoldan hamile kalmak istiyorum aslında. Doğru yer mi sizce?

Can'ım yumurta takibi yapmıyor bildiğim kadarıyla. Sadece aşılama ve tüp bebek.

Can'ım yumurta takibi yapmıyor bildiğim kadarıyla. Sadece aşılama ve tüp bebek.
gerçekten mi Belki kendisiyle doğru bir yol izlerim diye düşünmüştüm. Ya şu rahim filmimi bir yaptırayım da bakalım. Açıkçası ben rahimdeki incelmeyi 10 ay önce yapılan kürtajıma bağlıyorum.. Hatta Allah korusun ama rahim içinde bir yapışıklıktan falan şüpheleniyorum Sonucu aldıktan sonra çıkan her sonuç için ne yapacağımı neye yönleneceğimi şaşırmış durumdayım.. Zaten yapışıklık falan çıkarsa aşılam yada tüp bebek bile yapılamaz Düşünmekten yoruldum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…