Uzm. Dr. Rabiye YILMAZ⬅⬇✅♻ hastaları burayaaaaa ☺

Doktordan Memlun kaldınız mı?

• Evet

OY: 4 44,4%
  • Hayır

OY: 0 0,0%
  • Yorumsuz

OY: 5 55,6%

• Ankete Katılan
    9
bizde daha önce başka hastanede yaptırmıştık son olarak eşim orda bi ürologa görününce onlarda istedi.nilay hanım dosya ya sadece kendi hastanelerinde yapılan testi ekledi .devlet hastanesi olunca kabul ederler bence özel olunca pek kabul etmiyolar sanırım???

10 gün içinde kontrol hastasısın. kontrol saatinden gidersen sonuçları öğrenebilirsin.
dosya no ve tc ile de hastane sitesinden görebilirsin.

Benim sonuçlarımı direk geçti dosyaya.. İlk kez sizden duyuyorum..

allah allah dün gündüz vardı cnm sistemde hata mı var acaba.ne yaptın olmazsa bir hastanesyi ara
Sonradan çıktı yine adı canım.. Sağolasın ❤
Sadece sperm testini öyle yaptı...
Anladım tatlım.. Belki benimkini farketmemişlerdir dicem ama kız sordu nerede yaptırdınız diye istanbul labaratuar dedim.. Zorunlu tutmaları saçma geliyor çünkü aylar sonraya randevu var hastanede..

bencede öyle ama bilemiyorum..hepsi aynı okulu aynı kitapları okuyup başka başka şeylere takılabiliyolar.önceki gittiğim drlar morfolojiye takılmıştı ve direk tüp bebek demişlerdi..nilay hanm yo normal yollada olur ama yaş nedeni ile beklemeyi önermiyorum demişti ve aşılama dedi...

infertiliteb
Ön yargılı gitme bence..iyi düşün iyi olsun herşey nasıl başlarsa öyle gidiyo....hepimiz için hep en hayırlısını diliyorum....
Ön yargılı aksine pozitifimdir kendim gülen yüzlü olduğum için mi neden asık suratlılar çıkar karşıma
Ön yargılı gitme bence..iyi düşün iyi olsun herşey nasıl başlarsa öyle gidiyo....hepimiz için hep en hayırlısını diliyorum....
Ön yargılı degilim canim sadece korkularım var kendim gülen yüzlü oldugumdanmıdır nedir karşıma asık suratlılar çıkıyo hep :) neyse güzel bi gündü bugün

Kızlar bu gün eşim için ürolağa gittik yine bezmialemdeki habip akbuluttan almıştım randevu yrd. Doç diye onu seçtim... Spermiograma baktı iki ay sonra tekrarlayın dedi ben bi ay sonraya randevu aldım bezmialemden.. İnşaallah gerek kalmadan olur bebişimiz...

insallah cnm hadi hayırlısı.yeni doktorla tanısan var mı kızlar nasıl birisi acaba

kızlar benim durumum bu tahlil sonuclarımdan sonra belli olacak durumum belli mecbur tüp bebek.ama bazı arkadaslar sana 3 yıl evlilik sartı aranmaz dedı bazıları aranır dedı bende o yuzden bu hastaneye geldim sımdı hem sonuclarıma bakacagız hemde arastıracagız doktorlada gorusecegız eger 3 yıl evlılık sart yoksa devletde yaptıracagız ama varsa el mahkum devam edecegim bakalım neler olacak

Neden illa tüp bebek canım?

cnm iki tüpümde tıkalı doktorum amelıyatda da acamadı ve tek sansımın tup bebek oldugunu söyledi o yuzden martdan bu yana belkı olur dıye bekledım ama olmadı o yuzden tup bebek yaptırcam
Anladım tatlım.. 3 yıl şart normalde ama bilmiyorum belki sistem farklı işler senin için.. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşaallah ❤❤❤

Anladım tatlım.. 3 yıl şart normalde ama bilmiyorum belki sistem farklı işler senin için.. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşaallah ❤❤❤
amin cnm insallah .kendi doktorum raporumu verdı bu raporla sart yok dedi ama daha tam arastırma yapmadan basladım buraya hem ıyı dr hemde ımkanları ile belkı acılır tuplerım dıye ama maalesef nilah hanımda acılmaz tup yapalım hemen dedi basladm bende ama yınede test sonuclarına gore bır arastırma yapacagım bakalım rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Aminn canım benimm ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…