- 30 Ocak 2016
- 783
- 589
- 53
- 43
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
10 gün içinde kontrol hastasısın. kontrol saatinden gidersen sonuçları öğrenebilirsin.yoktu cnm maalesef cok erken gıttım sekreter falan yenı gelmıstı dr olmadıgını söyledı o yuzden maalesef goremeden geldım.kızlar ben tahlıllerın sonuclarını göstermek ıcın ayrıca randevu alacak mıyım nasıl olacak
Benim sonuçlarımı direk geçti dosyaya.. İlk kez sizden duyuyorum..bizde daha önce başka hastanede yaptırmıştık son olarak eşim orda bi ürologa görününce onlarda istedi.nilay hanım dosya ya sadece kendi hastanelerinde yapılan testi ekledi .devlet hastanesi olunca kabul ederler bence özel olunca pek kabul etmiyolar sanırım???
Sadece sperm testini öyle yaptı...Benim sonuçlarımı direk geçti dosyaya.. İlk kez sizden duyuyorum..
Sonradan çıktı yine adı canım.. Sağolasın ❤allah allah dün gündüz vardı cnm sistemde hata mı var acaba.ne yaptın olmazsa bir hastanesyi ara
Anladım tatlım.. Belki benimkini farketmemişlerdir dicem ama kız sordu nerede yaptırdınız diye istanbul labaratuar dedim.. Zorunlu tutmaları saçma geliyor çünkü aylar sonraya randevu var hastanede..Sadece sperm testini öyle yaptı...
Sonradan çıktı yine adı canım.. Sağolasın ❤
Anladım tatlım.. Belki benimkini farketmemişlerdir dicem ama kız sordu nerede yaptırdınız diye istanbul labaratuar dedim.. Zorunlu tutmaları saçma geliyor çünkü aylar sonraya randevu var hastanede..
infertilitebteşekkür ederim etiketlediğin için. 10 gün dolmadan randevu alamıyorum. kontrol hastasıyım şuan ama ikbal hanımın hastası görülüyorum. Rabiye hanıma kabul ederler mi acaba :/ kontrol olarak bakıcak sadece
Ön yargılı aksine pozitifimdir kendim gülen yüzlü olduğum için mi neden asık suratlılar çıkar karşımaÖn yargılı gitme bence..iyi düşün iyi olsun herşey nasıl başlarsa öyle gidiyo....hepimiz için hep en hayırlısını diliyorum....
Ön yargılı degilim canim sadece korkularım var kendim gülen yüzlü oldugumdanmıdır nedir karşıma asık suratlılar çıkıyo hep :) neyse güzel bi gündü bugünÖn yargılı gitme bence..iyi düşün iyi olsun herşey nasıl başlarsa öyle gidiyo....hepimiz için hep en hayırlısını diliyorum....
insallah cnm hadi hayırlısı.yeni doktorla tanısan var mı kızlar nasıl birisi acabaKızlar bu gün eşim için ürolağa gittik yine bezmialemdeki habip akbuluttan almıştım randevu yrd. Doç diye onu seçtim... Spermiograma baktı iki ay sonra tekrarlayın dedi ben bi ay sonraya randevu aldım bezmialemden.. İnşaallah gerek kalmadan olur bebişimiz...
insallah cnm hadi hayırlısı.yeni doktorla tanısan var mı kızlar nasıl birisi acaba
Neden illa tüp bebek canım?kızlar benim durumum bu tahlil sonuclarımdan sonra belli olacak durumum belli mecbur tüp bebek.ama bazı arkadaslar sana 3 yıl evlilik sartı aranmaz dedı bazıları aranır dedı bende o yuzden bu hastaneye geldim sımdı hem sonuclarıma bakacagız hemde arastıracagız doktorlada gorusecegız eger 3 yıl evlılık sart yoksa devletde yaptıracagız ama varsa el mahkum devam edecegim bakalım neler olacak
cnm iki tüpümde tıkalı doktorum amelıyatda da acamadı ve tek sansımın tup bebek oldugunu söyledi o yuzden martdan bu yana belkı olur dıye bekledım ama olmadı o yuzden tup bebek yaptırcamNeden illa tüp bebek canım?
Anladım tatlım.. 3 yıl şart normalde ama bilmiyorum belki sistem farklı işler senin için.. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşaallah ❤❤❤cnm iki tüpümde tıkalı doktorum amelıyatda da acamadı ve tek sansımın tup bebek oldugunu söyledi o yuzden martdan bu yana belkı olur dıye bekledım ama olmadı o yuzden tup bebek yaptırcam
amin cnm insallah .kendi doktorum raporumu verdı bu raporla sart yok dedi ama daha tam arastırma yapmadan basladım buraya hem ıyı dr hemde ımkanları ile belkı acılır tuplerım dıye ama maalesef nilah hanımda acılmaz tup yapalım hemen dedi basladm bende ama yınede test sonuclarına gore bır arastırma yapacagım bakalım rabbim yardımcımız olsun hepimizinAnladım tatlım.. 3 yıl şart normalde ama bilmiyorum belki sistem farklı işler senin için.. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşaallah ❤❤❤
Aminn canım benimm ❤❤❤amin cnm insallah .kendi doktorum raporumu verdı bu raporla sart yok dedi ama daha tam arastırma yapmadan basladım buraya hem ıyı dr hemde ımkanları ile belkı acılır tuplerım dıye ama maalesef nilah hanımda acılmaz tup yapalım hemen dedi basladm bende ama yınede test sonuclarına gore bır arastırma yapacagım bakalım rabbim yardımcımız olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?