Uzm. Dr. Rabiye YILMAZ⬅⬇✅♻ hastaları burayaaaaa ☺

Doktordan Memlun kaldınız mı?

• Evet

OY: 4 44,4%
  • Hayır

OY: 0 0,0%
  • Yorumsuz

OY: 5 55,6%

• Ankete Katılan
    9
Merhaba canım çoğu kişi Şişli echomarı öneriyor çok iyiymiş ama biraz pahalı durumun musaitse orayı bi düşün

Bu arada bugün bende ordaydım

Canım tüpler tıkalıysa ağrı oluyor diyorlar.. İyi bir yerde çekilirsen "c kollu röntgen cihazı" olmasına dikkat et. Bu bahsettiğim ağrısız acısız sistem. Ben Şişli echomarda çekildim. Rahim filmi esnasınsa tıkalı olab tüp çıkarsa açab tek sistem Türkiyedeburasıymış. Normalde fiyatları 350-650 civarında değişiyor. 350-450 arası eski sistemle çekiyor rahim filmini. O kadar acı çekeceğime 500 verip echomarda ağrısız çekilmek bana mantıklı geldi .. İyikide orda çqkilmişim.. Sadece çok çok hafif adetsancısı gibi sancı oldu kalkığımda . İlacı enjekte ederken falan ben hiç hissetmedim hatta dedim ki neden hala bekliyor acabavermedi ilacı hala diye düşündüm. Halbuki çoktan vermiş anlamamışım..
İstanbula gelme şansın varsa burayı tavsiye ederim .. Yoksa bulunduğun yere yakın hsg merkezlerine bak. Söylediğim gibi C kollu olmasına dikkat et canım.

Sagol cnm evet istanbuldayım fiyat olarak beni cok asıyorallah yardımcımız olsun bakalım acaba devletde dayansammı acısına dıyorum yoksa yaptırsammı dıyorum arada kaldım ya

Sagol cnm evet istanbuldayım fiyat olarak beni cok asıyorallah yardımcımız olsun bakalım acaba devletde dayansammı acısına dıyorum yoksa yaptırsammı dıyorum arada kaldım ya
Benimde öyleydi canım.. Buluşturduk şükür çekildim. Bence biriktir bi şekilde bahsettiğim yerde çekil.. Bi kaç ay sonra çekîlsen de orada yaptır.. Acısı çok diyolar ondan diyorum canım benim..

Ay kızlar hepimiz için hayırlısıyla şifa olur bu Dr un tedavisi inşaallah.. Bekliyoruz işte ne yapalım bu aydan çok umudum vardı hsg çekildim diye . Adet oldum ne yazıkki bu kadar zor olabileceğini tahmin bile etmemiştim......

Nilay hocaya gitmek istiyordum ancak oda gitmiş rabiye hocaya gelsem mi yolda medipolde devam mı etsem bilemedim
Canım bende koşuyolu medipole, medipol mega ya falan gittim azar mı yemedim boşuna saçma sapan trip çektim resmen paramla rezil oldum. Sonra bıraktım orayı bezmialemden daha memlun kaldım. Hele nilay hanım harika bir Dr du.. Makineler yeni ve sistemi de çok iyi bezmialemin.. Bence bezmialeme devam et ama yine de tercih senin..

Canım ilk bir kac ay olabiliyormus umidini yitirme bence bende umutluyum hsg filminden sonra bakalım rabbimin takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…