- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Merhaba canım çoğu kişi Şişli echomarı öneriyor çok iyiymiş ama biraz pahalı durumun musaitse orayı bi düşünkızlar malum ıkı tupumde tıkalı.doktorum bir umuttur dıye hsg filmi istedi benden.tüpü acık onlanlarda bile agrı oluyor ve ben bile bile girmeye korkuyorum önerebilecegınız agrısız hsg cekılen bır yer var mı acaba yardımcı olur musunuz
Bu arada bugün bende ordaydımcnm gittim geldim.testlerime baktı rabiye hanımla tanıstık.rahim agzında yara cıktı fitil verdi.kisti duruyor maalesef taki edilecek.hsg çekilmemi istedi ve adetin 2 yada 3üncü günü gel muayene edelim dedi.yumurta rezervine falan bakacak mış.
saat kacta geldın cnmBu arada bugün bende ordaydım
Sabah :)ipğ
saat kacta geldın cnm
Canım tüpler tıkalıysa ağrı oluyor diyorlar.. İyi bir yerde çekilirsen "c kollu röntgen cihazı" olmasına dikkat et. Bu bahsettiğim ağrısız acısız sistem. Ben Şişli echomarda çekildim. Rahim filmi esnasınsa tıkalı olab tüp çıkarsa açab tek sistem Türkiyedeburasıymış. Normalde fiyatları 350-650 civarında değişiyor. 350-450 arası eski sistemle çekiyor rahim filmini. O kadar acı çekeceğime 500 verip echomarda ağrısız çekilmek bana mantıklı geldi .. İyikide orda çqkilmişim.. Sadece çok çok hafif adetsancısı gibi sancı oldu kalkığımda . İlacı enjekte ederken falan ben hiç hissetmedim hatta dedim ki neden hala bekliyor acabavermedi ilacı hala diye düşündüm. Halbuki çoktan vermiş anlamamışım..kızlar malum ıkı tupumde tıkalı.doktorum bir umuttur dıye hsg filmi istedi benden.tüpü acık onlanlarda bile agrı oluyor ve ben bile bile girmeye korkuyorum önerebilecegınız agrısız hsg cekılen bır yer var mı acaba yardımcı olur musunuz
Sagol cnm evet istanbuldayım fiyat olarak beni cok asıyorCanım tüpler tıkalıysa ağrı oluyor diyorlar.. İyi bir yerde çekilirsen "c kollu röntgen cihazı" olmasına dikkat et. Bu bahsettiğim ağrısız acısız sistem. Ben Şişli echomarda çekildim. Rahim filmi esnasınsa tıkalı olab tüp çıkarsa açab tek sistem Türkiyedeburasıymış. Normalde fiyatları 350-650 civarında değişiyor. 350-450 arası eski sistemle çekiyor rahim filmini. O kadar acı çekeceğime 500 verip echomarda ağrısız çekilmek bana mantıklı geldi .. İyikide orda çqkilmişim.. Sadece çok çok hafif adetsancısı gibi sancı oldu kalkığımda . İlacı enjekte ederken falan ben hiç hissetmedim hatta dedim ki neden hala bekliyor acabavermedi ilacı hala diye düşündüm. Halbuki çoktan vermiş anlamamışım..
İstanbula gelme şansın varsa burayı tavsiye ederim .. Yoksa bulunduğun yere yakın hsg merkezlerine bak. Söylediğim gibi C kollu olmasına dikkat et canım.
Benimde öyleydi canım.. Buluşturduk şükür çekildim. Bence biriktir bi şekilde bahsettiğim yerde çekil.. Bi kaç ay sonra çekîlsen de orada yaptır.. Acısı çok diyolar ondan diyorum canım benim..Sagol cnm evet istanbuldayım fiyat olarak beni cok asıyorallah yardımcımız olsun bakalım acaba devletde dayansammı acısına dıyorum yoksa yaptırsammı dıyorum arada kaldım ya
En son com bana fitil verdi rahim arzında yara varmış.bayramdan sonra da rahim filmi cekilecegim sonrada adet li muayene olacagım sen ne yaptın com diğer kızlarda ses yokNasılsınız kızlar nasıl gidiyor
Bizden tekrar spermiogram istedi üroloji .. Onun zamanını bekliyoruzEn son com bana fitil verdi rahim arzında yara varmış.bayramdan sonra da rahim filmi cekilecegim sonrada adet li muayene olacagım sen ne yaptın com diğer kızlarda ses yok
Bizden tekrar spermiogram istedi üroloji .. Onun zamanını bekliyoruzDr u daha görmedim
Hmm anladım com hayırlısı ben tanıstım dr ile
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
Canım kilo verdikçe troidinde düşer benim öyle olduben ekimi bekliyorum,tiroit testinden sonra eğer düşmüşse aşılamaya tedavisi olucak bakalım...
Canım bende koşuyolu medipole, medipol mega ya falan gittim azar mı yemedim boşuna saçma sapan trip çektim resmen paramla rezil oldum. Sonra bıraktım orayı bezmialemden daha memlun kaldım. Hele nilay hanım harika bir Dr du.. Makineler yeni ve sistemi de çok iyi bezmialemin.. Bence bezmialeme devam et ama yine de tercih senin..Nilay hocaya gitmek istiyordum ancak oda gitmiş rabiye hocaya gelsem mi yolda medipolde devam mı etsem bilemedim
Bizden istemedi bilmiyorum istermi acaba siz daha once yaptirmsmiydiniz canimBizden tekrar spermiogram istedi üroloji .. Onun zamanını bekliyoruzDr u daha görmedim bile
Canım ilk bir kac ay olabiliyormus umidini yitirme bence bende umutluyum hsg filminden sonra bakalım rabbimin takdiriAy kızlar hepimiz için hayırlısıyla şifa olur bu Dr un tedavisi inşaallah.. Bekliyoruz işte ne yapalımbu aydan çok umudum vardı hsg çekildim diye . Adet oldum ne yazıkki bu kadar zor olabileceğini tahmin bile etmemiştim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?