Uzm. Dr. Rabiye YILMAZ⬅⬇✅♻ hastaları burayaaaaa ☺

Doktordan Memlun kaldınız mı?

• Evet

OY: 4 44,4%
  • Hayır

OY: 0 0,0%
  • Yorumsuz

OY: 5 55,6%

• Ankete Katılan
    9
Evet tanıştım iyi birisine benziyor ama çok konuşkan birisi değil yani açıklama yapmadı fazla sonuçlarımin hepsinin iyi olduğunu söyledi adet olunca tekrar gel dedi o kadar yani gebelik isteğim olduğunu bildiği halde gidişat hakkında hiç bilgi vermedi

Ayy hadi ya hıc olmadı bu nilay hanım daha ben sormadan anlatıyordu guler yuzluydu cok ıyı uyusmustuk.korku oldu sımdı bende ya dr ile anlasmak cok önemli sıcak kanlı falan degil mi soguk bırısı mi

Ayy hadi ya hıc olmadı bu nilay hanım daha ben sormadan anlatıyordu guler yuzluydu cok ıyı uyusmustuk.korku oldu sımdı bende ya dr ile anlasmak cok önemli sıcak kanlı falan degil mi soguk bırısı mi
Rabia hanimla bende tanıştım evet sıcak güler yüzlü biri degil ama bana bilgili geldi ve naif bi kadın ben hoslandım yani herşeyden öncesinde de hekimliği önemli zaten bakalım görelim

sagol cnm ya geceden bu yana bakıyorum randevu sistemi kapalı arkadaslarda bir ara sonucları dırek göster bakar dedi ancak şüphede kaldım evime cok uzak onca yolu gidipde bos dönmek istmeiyorum

kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız hic sesiniz cıkmıyor ne yaptınız hastane işlerinizi.ben yarın gidecegim tahlıllerim herseyim cıktı göstermeye gııdecegim bakalım neler olacak ve umarım ınsallah kıstım de gıtmıstır adetimle ya

gittin mi hat

gittin mi hat

nette sorun var saçmalıyo..geçmiş olsun...sonuçlar nasıl çıktı...kim baktı sonuçlara
cnm gittim geldim.testlerime baktı rabiye hanımla tanıstık.rahim agzında yara cıktı fitil verdi.kisti duruyor maalesef taki edilecek.hsg çekilmemi istedi ve adetin 2 yada 3üncü günü gel muayene edelim dedi.yumurta rezervine falan bakacak mış.

kızlar malum ıkı tupumde tıkalı.doktorum bir umuttur dıye hsg filmi istedi benden.tüpü acık onlanlarda bile agrı oluyor ve ben bile bile girmeye korkuyorum önerebilecegınız agrısız hsg cekılen bır yer var mı acaba yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…