- 7 Temmuz 2015
- 334
- 202
- 103
- 31
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
valla cnm daha hormon testlerını yenı verdım ve daha tanısamadık sonuclar cıkınca kendıısı ıle ınsallah tanısacagız nasıl bırısı nasıl tedavılerı hıc bılmıyorum.sen tanıstınmı kendısı ile
Evet tanıştım iyi birisine benziyor ama çok konuşkan birisi değil yani açıklama yapmadı fazla sonuçlarımin hepsinin iyi olduğunu söyledi adet olunca tekrar gel dedi o kadar yani gebelik isteğim olduğunu bildiği halde gidişat hakkında hiç bilgi vermedivalla cnm daha hormon testlerını yenı verdım ve daha tanısamadık sonuclar cıkınca kendıısı ıle ınsallah tanısacagız nasıl bırısı nasıl tedavılerı hıc bılmıyorum.sen tanıstınmı kendısı ile
Ayy hadi ya hıc olmadı bu nilay hanım daha ben sormadan anlatıyordu guler yuzluydu cok ıyı uyusmustuk.korku oldu sımdı bende ya dr ile anlasmak cok önemli sıcak kanlı falan degil mi soguk bırısı miEvet tanıştım iyi birisine benziyor ama çok konuşkan birisi değil yani açıklama yapmadı fazla sonuçlarımin hepsinin iyi olduğunu söyledi adet olunca tekrar gel dedi o kadar yani gebelik isteğim olduğunu bildiği halde gidişat hakkında hiç bilgi vermedi
Ya soğuk demem doğru olmaz ama nilay hanım gibi değil sankiAyy hadi ya hıc olmadı bu nilay hanım daha ben sormadan anlatıyordu guler yuzluydu cok ıyı uyusmustuk.korku oldu sımdı bende ya dr ile anlasmak cok önemli sıcak kanlı falan degil mi soguk bırısı mi
allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin vardır bundada bir hayır dıyecegız napalımYa soğuk demem doğru olmaz ama nilay hanım gibi değil sanki
Hayırlısı inşallah hepimiz hayırlı haberlerimizi yazarız burayaallah hakkımızda hayırlısını nasip etsin vardır bundada bir hayır dıyecegız napalım
Rabia hanimla bende tanıştım evet sıcak güler yüzlü biri degil ama bana bilgili geldi ve naif bi kadın ben hoslandım yani herşeyden öncesinde de hekimliği önemli zaten bakalım görelimAyy hadi ya hıc olmadı bu nilay hanım daha ben sormadan anlatıyordu guler yuzluydu cok ıyı uyusmustuk.korku oldu sımdı bende ya dr ile anlasmak cok önemli sıcak kanlı falan degil mi soguk bırısı mi
Hastaneyi arayıp sekreteri ile görüş elden randevu veriyorlarkızlar ya gecen cuma günü kan verdim tahlillerim için .bu cuma yani yarın gitmek istyorum randevu almam gerekli mi yoksa randevu almadan da gidebilr miyim
kızlar ya gecen cuma günü kan verdim tahlillerim için .bu cuma yani yarın gitmek istyorum randevu almam gerekli mi yoksa randevu almadan da gidebilr miyim
kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız hic sesiniz cıkmıyor ne yaptınız hastane işlerinizi.ben yarın gidecegim tahlıllerim herseyim cıktı göstermeye gııdecegim bakalım neler olacak ve umarım ınsallah kıstım de gıtmıstır adetimle ya[/QUOTE
gittin mi hastaneye nasıl çıktı sonuçlar???kim bakıyo sonuçlara???
kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız hic sesiniz cıkmıyor ne yaptınız hastane işlerinizi.ben yarın gidecegim tahlıllerim herseyim cıktı göstermeye gııdecegim bakalım neler olacak ve umarım ınsallah kıstım de gıtmıstır adetimle ya[/QUOTE
gittin mi hastaneye nasıl çıktı sonuçlar???kim bakıyo sonuçlara???
cnm gittim geldim.testlerime baktı rabiye hanımla tanıstık.rahim agzında yara cıktı fitil verdi.kisti duruyor maalesef taki edilecek.hsg çekilmemi istedi ve adetin 2 yada 3üncü günü gel muayene edelim dedi.yumurta rezervine falan bakacak mış.nette sorun var saçmalıyo..geçmiş olsun...sonuçlar nasıl çıktı...kim baktı sonuçlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?