Uzm. Dr. Rabiye YILMAZ⬅⬇✅♻ hastaları burayaaaaa ☺

Doktordan Memlun kaldınız mı?

• Evet

OY: 4 44,4%
  • Hayır

OY: 0 0,0%
  • Yorumsuz

OY: 5 55,6%

• Ankete Katılan
    9
Kızlar ya size birsey sormak istyorum rabia hanımın yerıne ramazan dansuk gelmiş gözüküyor randevu bölümünde.rabia hanıma baktım oda bezmialem international clinic da gözüküyor.yani biz şimdi nasıl yapacagız anlamadım ben rabia hanıma devam etmek istyorum ama bu clinik nerde ücretli mi anlamdım bilgisi olan var mı

Canım önceden oradaydı Rabia hanım sonra Nilay hanımın yerine geçti.. bence yarın hastaneyi ara daha sağlıklı bilgi alırsın...

merhaba..geçmiş olsun hgs çektirdiniz galiba..nerde çektirdiniz....ide nasıl dı
Cnm bagcılar devletde cektirdim iyiyim sadece aleti takarken acıdı az ama sıvı falan verırken hıc hıssetmedim ve maalesef tüplerimde acılmadı dr rapor yazacak bu hafta alacagım.tüp bebekten baska carem kalmadı

geçmiş olsun..bende bugun gittim ama çektiremedim.ne sıkıntılı biyer orası..elimde var filmim yenisi diye tutturdular..of gelecek aya kaldı

Bir kaç hafta öncesinde jinekoloji bölümüne gittim alttan muayene ettiler ve kan vermemi istediler 1 gün sonra sonucu verdik ve bir sorun yok dediler kansızlıkta yok dediler 1 yıl korunmasız ilişkiye girmeme rağmen çocuğum olmuyor dedim doktor da adetin 3. günü infertilite bölümüne git dedi geçen randevu alacaktım ama devlet hastanelerinde 20 yaşından küçüklere bakmıyorlarmış bunun sebebi ne anlamadım ama 18 yaşındayım ve evliyim sonuçta bunun için özel hastaneye gitmek zorunda kaldım hastanenin adı ankara cerrahi tıp merkezi kadın hastalıkları ve doğum muayene ücreti 65 tl uygun mudur sizce ve ne gibi testler yapıyorlar ayrıyeten testlere ücret alıyolar mı ve test ücretleri hakkında ortalama fiyat bilginiz varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar .. bende anne olmak istiyorum artık

Kızlar merhaba hsg filmi cekindim çok şükür hiç bi problem çıkmadı bugun adetimin 32 günü adet olmadım dün test yaptım negatif çıktı hsg filmi adet gecikmesi yaparmi deneyimi olan varmı ?

Kızlar merhaba hsg filmi cekindim çok şükür hiç bi problem çıkmadı bugun adetimin 32 günü adet olmadım dün test yaptım negatif çıktı hsg filmi adet gecikmesi yaparmi deneyimi olan varmı ?
Hayırlı olsun cnm inş .benim daha adetime var 6ıncı gunum ve hala ara ara kanamam varnormalmi bilmiyorum.inş sende hamişssindir cnm rabbim gönlüne göre versn

Hayırlı olsun cnm inş .benim daha adetime var 6ıncı gunum ve hala ara ara kanamam varnormalmi bilmiyorum.inş sende hamişssindir cnm rabbim gönlüne göre versn
Amin canım inşallah rabbim cumlemizi gonlunun muradını versin bugun sağlık ocagina gittim kan tahlili yaptırdım yarın çıkacak sonuç ama hiç ümidim yok nedense eczaneden aldığım testte negatif çıktı bide bilmiyorum işte hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…