- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.235
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Nilay hanim medicalpark Bahçelievlere gecmis haftasonu arayip bilgi verdi...
İnşaallah çok iyi geçer canım..Kızlar dua edin son umudumuda yarın yasayacagım.tüplerim belki açılır.yarın rahim filmi cekilcem hemde devletten bakalım neler olacak
Allah razı olsun cnm cümleten inşallahİnşaallah çok iyi geçer canım..
rabbim yar ve yardımcın olsun..
Canım önceden oradaydı Rabia hanım sonra Nilay hanımın yerine geçti.. bence yarın hastaneyi ara daha sağlıklı bilgi alırsın...Kızlar ya size birsey sormak istyorum rabia hanımın yerıne ramazan dansuk gelmiş gözüküyor randevu bölümünde.rabia hanıma baktım oda bezmialem international clinic da gözüküyor.yani biz şimdi nasıl yapacagız anlamadım ben rabia hanıma devam etmek istyorum ama bu clinik nerde ücretli mi anlamdım bilgisi olan var mı
Hmm tamam cnm inş degişme falan yoktur ya erkek dr tercihim degilCanım önceden oradaydı Rabia hanım sonra Nilay hanımın yerine geçti.. bence yarın hastaneyi ara daha sağlıklı bilgi alırsın...
Aynen öyle canım :-(Hmm tamam cnm inş degişme falan yoktur ya erkek dr tercihim degil
Kızlar dua edin son umudumuda yarın yasayacagım.tüplerim belki açılır.yarın rahim filmi cekilcem hemde devletten bakalım neler olacak
Cnm bagcılar devletde cektirdim iyiyim sadece aleti takarken acıdı az ama sıvı falan verırken hıc hıssetmedim ve maalesef tüplerimde acılmadı dr rapor yazacak bu hafta alacagım.tüp bebekten baska carem kalmadımerhaba..geçmiş olsun hgs çektirdiniz galiba..nerde çektirdiniz....ide nasıl dı
Cnm bagcılar devletde cektirdim iyiyim sadece aleti takarken acıdı az ama sıvı falan verırken hıc hıssetmedim ve maalesef tüplerimde acılmadı dr rapor yazacak bu hafta alacagım.tüp bebekten baska carem kalmadı
Aynem cnm aynen özelde cekilenleri bile kabul etmıyorlar.allah yardımcın olsun cok zor işimiz.geçmiş olsun..bende bugun gittim ama çektiremedim.ne sıkıntılı biyer orası..elimde var filmim yenisi diye tutturdular..of gelecek aya kaldı
Aynem cnm aynen özelde cekilenleri bile kabul etmıyorlar.allah yardımcın olsun cok zor işimiz.
İnş cnm amin inş aynenaminnnnnnnn:)bide cvp vermekten bile acizler...neyse stres yok geç olsun güç olmasın:))
Hayırlı olsun cnm inş .benim daha adetime var 6ıncı gunum ve hala ara ara kanamam varnormalmi bilmiyorum.inş sende hamişssindir cnm rabbim gönlüne göre versnKızlar merhaba hsg filmi cekindim çok şükür hiç bi problem çıkmadı bugun adetimin 32 günü adet olmadım dün test yaptım negatif çıktı hsg filmi adet gecikmesi yaparmi deneyimi olan varmı ?
Amin canım inşallah rabbim cumlemizi gonlunun muradını versin bugun sağlık ocagina gittim kan tahlili yaptırdım yarın çıkacak sonuç ama hiç ümidim yok nedense eczaneden aldığım testte negatif çıktı bide bilmiyorum işte hayırlısı inşallahHayırlı olsun cnm inş .benim daha adetime var 6ıncı gunum ve hala ara ara kanamam varnormalmi bilmiyorum.inş sende hamişssindir cnm rabbim gönlüne göre versn
Hsg mi cekincen canım sen anlayamadimHayırlı olsun cnm inş .benim daha adetime var 6ıncı gunum ve hala ara ara kanamam varnormalmi bilmiyorum.inş sende hamişssindir cnm rabbim gönlüne göre versn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?