üzüldüm hemde çok...

abarttım di mi?offf ama ne bileyim yaa pat diye söyleyince çok üzüldüm..aynen şöyle anlattı...canım ben bi hesap yaptım işte ... tl mobilyalar ...tl beyaz eşya ... tl nikah masrafı ıvır zıvır elimizde ... tl kalıyor araba almayı düşünüyorum aslında bir sene içinde yine para biriktiririz daha iyi bir araba alabilirim bu durumda dedi...yani sanki araba daha önemli gibi...ne bileyim işte araba için bu kadar para biriktirmiş gibi biriktirdiği parayı araba için kullanacak...yaa bilmiyorum çok üzüldüm işte...sizde olsanız üzülürdünüz çünkü ben onu tanıdığımdan bu yana hep askere giderim 6 ay içinde düğünümüz olur dedi...2.5 sene boyunca böyle diyen biri mantıklı düşünmedi de şimdimi düşünüyor??

abarttım di mi?offf ama ne bileyim yaa pat diye söyleyince çok üzüldüm..aynen şöyle anlattı...canım ben bi hesap yaptım işte ... tl mobilyalar ...tl beyaz eşya ... tl nikah masrafı ıvır zıvır elimizde ... tl kalıyor araba almayı düşünüyorum aslında bir sene içinde yine para biriktiririz daha iyi bir araba alabilirim bu durumda dedi...yani sanki araba daha önemli gibi...ne bileyim işte araba için bu kadar para biriktirmiş gibi biriktirdiği parayı araba için kullanacak...yaa bilmiyorum çok üzüldüm işte...sizde olsanız üzülürdünüz çünkü ben onu tanıdığımdan bu yana hep askere giderim 6 ay içinde düğünümüz olur dedi...2.5 sene boyunca böyle diyen biri mantıklı düşünmedi de şimdimi düşünüyor??

Herşeyi ince ayrıntılarına kadar düşünürsek bazen işin içerisinden çıkamayabiliriz...
En iyisi teğet geçmek..Mutluluğuna gölge düşürmeye değmez...
Bence ara sevgilini ve tartışmaktan vazgeç kendinden uzaklaştırmaktan başka eline birşey geçmez...

aklımdan çıkmıyor ama öyle yapıcam en güzeli geldiğinde detaylı konuşmak...zaten neylerse mevlam güzel eyler...çok saolun yardımlarınız için...mutlu günlerimizz olur inşallah...

böyle şeyler olabilir bence canım sonuçta 6 ay uzatmış ve maddi sebeplerden dolayı,erkekler maddiyat konusunda hassaslar,sonuçta sana bakacak olan o,sana layık olamamaktan korkuyor olabilir

sana da baska bisey var ama soylemiyor gibi geldi demi?
valla anlattiklarindan bana da oyle geldi ama bana kalirsa taktik yap bisey yok gibi davran zaman icerisinde anlamya calis ne oldugnu..

Back
X