Üzüldüm

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
merhaba kızlar

1-2 haftaya Doğum yapacağım,annem ablamın kızına bakıyor ablam çalıştığı için. Bugün kuzenim ablamın yanında hastanede başında kim kalacak diye sordu. Bende annemin kalmasını istiyorum dedim. Ablamda ee Ayşe(yeğenimin adı olsun) ne olacak dedi, bende bir günlüğüne kayınvaliden gelir artık abla dedim. Hayatta durmaz onda dedi. Ama bende annemin kalmasını istiyorum o gece dedim.Hımm falan yaptı, Zaten sonra hep kayınvalidem duracak altlı ğstlüyüz. Ablam Doğum yaptığı gece annem durmuştu yanında beni en iyi onun anlaması lazım. Üzüldüm açıkcası yeğenimi ben herkesten çok seven düşünen biriyim ama bir gün babannesi baksa zorluk çıkaracağını düşünmüyorum, ablamın kvsi arabayla 20 dklık mesafede. Anneme de bişey demedim kalırsın vs diye. Onun kalacağını düşündüğüm için. Ben mi çok hassasım?

Tabikide hakkin.
Ama keske once annenle konussaydinda ben ayseye kayinvalidenin bakmasini bekliyorum havasi yaratmasaydin.
Ne biliyim " annemle konstuk, ayseyede biri bakicak elbette yavrucak napsin, aklimiza senin kv geldi, mumkunmu sence?" Demek vardi.
" biz dusunduk, yigenimin duzeni bozulucak ya tuh, ama bir gun idare edebilir galiba baskasiyla dedi annem" demek vardi.
Bin turlu soyleme tarzi vardi.
Sen annenden onay almadan kafana gore ' annem benle gelicek, ayseyede kv bakiversin" demek uygun dusmemis.

Ablanız ne yazık ki çok bencilce ve düşüncesizce davranmış böyle hassas bir döneminizde. Dediğiniz gibi sizi en iyi anlayan kişi olması gerekirken böyle davranması hiç hoş olmamış. Siz annenize bu isteğinizi söyleyin. Eğer kalmak isterse kalır ve ablanıza herhangi bir söz söylemek düşmez. Ola ki kalmazsa bile üzülmeyin. Sizin için bebeğiniz öncelikli olan. Kimse yüzünden stres yaşamayın lütfen. İnşaallah doğumunuz çok rahat geçer. Her şey gönlünüzce olsun.

Haklısınız tabi ki en hassas döneminizden annenizi isteyeceksiniz hem de yanınızda olmak güç verecektir size.Benim kızkardeşim uzakta dogum yaptı.annemi gönderdim evdeki kardeşlerime de ben baktım.

Belki sesli düşünmüştür ablaniz. Bazi insanlar da olur böyle.Cümlelerinin sonunda Hmmm demiş. olayı kafasında anca oturtmuş yani.

1 gece degil 10gece hatta 40 cikana kadar anneni isteyeceksin elbette yaninda.
Ablana ne oluyor ki?
Onun annesiyse seninde annen.bencillikte son nokta ablan herhalde.
Annecigine yaninda olmasini istediğini soyle bencil ablanada annem yanimda olsun istiyorum ayni senin gibi ablacigim yegenime bir sure sen bak yada kvden baksin rica edecegimde de keyfine bak.bebis geliyor germe kendini

Back
X