siz ertelemek istemişsiniz .ilk heyecanları yaşamak tatmak sizin hakkınızsa nişan falan yapsaydınız o da sizin ilkiniz olurdu. şimdi kardeşi o heycanları tadacak diye suçlamak saçma olur.küçük yaşta evlenmesinin hemen bu işlere girişmesinin sebebi belli yurt dışında yeni bir hayat kurmakbu tür işlerde artık kolay olmuyor nikahtan aylar yıllar sonra gidebilecek eşinin yanına
iyi de herkes evliliği bizden beklerken onun aniden olması beni çok sasırttı.Bu bile kırılmama bir neden ki.Hadi evlendiriyorsunuz evlendiriyorsunuz, bizi önemsemiyor musunuz, neden önceden konusmuyorsunuz, anlatmıyorsunuz, haber vermiyorsunuz...Aniden biz de G....a kız bakıyoruz denince ne hissetmemi bekliyorsunuz ki
Anladım... Teşekkürler...
Benim de kız kardeşim benden önce evlenmişti. Benim beklediğim,planladığım bir durum yoktu. Mutlu olmak için beklemesinler istedim.
Senin de ortada belli bir yolun yok ki.
Nişan yapmamışsınız. 1,2 yıl diye sürüncemede bir tarih.
Gençlere de yazık değil mi? Neyi,ne kadar bekliyeceklerdi?
ben herzaman eski düşüncelerin yasatılmasından yanayım.Çünkü ailemde böyle gördüm.Evet kıskandığım sey, o evlilik benim evliliğim olmalıydı.O heyecanlar bize ait olmalıydı.
bunları ailesine değil sevgiline sor canım ...... ailesi sana bundan bahsetmek zorunda değil ki .. samimiyetiniz nedir bilemem ama !
Anladıgım kadarıla onunki aşk evliliği değil ki kendini kurtarma cabası..Sadece ingiltereye gideyim de hangi kızla olursa olsun.Peki abisinin hatrı yok muydu...En azından abisinin nişanını bekleyemiyor muydu..Garip bir durum olmasa eerkek arkadaslarımın arkadasları niye onunla dalga gecsin bak sen beceremedin ama G.... evleniyor diye...
iyi de herkes evliliği bizden beklerken onun aniden olması beni çok sasırttı.Bu bile kırılmama bir neden ki.Hadi evlendiriyorsunuz evlendiriyorsunuz, bizi önemsemiyor musunuz, neden önceden konusmuyorsunuz, anlatmıyorsunuz, haber vermiyorsunuz...Aniden biz de G....a kız bakıyoruz denince ne hissetmemi bekliyorsunuz ki
işe gelince eski bu adetler nerden cıktı hay bunu cıkarana derler , işe gelince eski adetlerin devam etmesi gerektiğini düsünenlerdenim derler..
senin evliliğin sana yine ilk olacak bu kadar kıskançlık yapmayın.. 2 sene millet seni niye neden beklesin ki.. hayat akıp gidiyor. ayrıca gelin ata binmiş ya nasip demiş !
kimse başkası icin kendi hayatını ertelemez canım. senin buna hakkın yok.
deselerdi ne değişecekti aniden nişan mı yapacaktınız ya da onların evlenmesine karşı mı çıkacaktınız????
ayrıca ne vasıfla size söylesinler ki siz onların hiçbişeyi değilssiniz... koskoca insanların sizden akıl almaları gerektiğini sanmıyorum zaten almamışlar da..
ben ailem,memleketim itibariyle herzaman adetlere bağlı kaldım.Zaten onun için bu kadar şaşkınlıgım...
Zaten içinden çıkamadıgım bir durumdan dolayı fikir alışverişine ihtiyacım var.
Düşüncelerim size ters bile geliyorsa yapıcı olun, bu kadar kaba olmayın hanımefendi...
bu işler sırayla olmaz ..kısmet işidir,, vakti gelen evlenir.,,
büyük varken küçüğün beklemesi falan geride kalmadı mı sizce,,
çalışan bi bayanmışsınız belliki okumuşsunuz tek başınıza ayaklarınızın üzerinde duryorsunuz hedefleriniz var... böyle düşünmenize hayret ettim doğrusu
Akıl almak değil de gönül almak.Sonuçta beni daha önceden tanıyorlar...
Eğitim,insanın duygularını bastırmasına yardımcı olmuyor ki.Okumuşta olsam çok zoruma gitti,onlar kendi açılarından haklılar ama bizi de bu kadar ezmemeleri gerekirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?