ilk olmak çok önemliydi olamadıgım için kızgınlıgım...neden anlamıyorsunuz
Anladıgım kadarıla onunki aşk evliliği değil ki kendini kurtarma cabası..Sadece ingiltereye gideyim de hangi kızla olursa olsun.Peki abisinin hatrı yok muydu...En azından abisinin nişanını bekleyemiyor muydu..Garip bir durum olmasa eerkek arkadaslarımın arkadasları niye onunla dalga gecsin bak sen beceremedin ama G.... evleniyor diye...
Cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki,aynı durumu ben yaşadım çünkü.
sevgilimin ondan küçük iki kardeşi var o en büyükleri yani
küçük olan kardeşlerinden biri geçtiğimiz haziran evlendi ben de gittim düğüne..
diğeri de şuan nişanlı 2 ay oldu nişanlanalı muhtemelen o da bizden önce evlenecek
biz planlar yaparken atı alan üsküdarı geçti:))
şimdi bu işler nasip kısmet tabi ki,ama insanın zoruna gitmiyo değil..
kardeşinin düğünü yaklaşttıkça ben o kadar üzülüyodum ki geceleri uyuyamıyordum
bunu ilk önce biz yaşamalıydık.tabi ilk olmak değil değerli olmak önemlidir ama içime dert olmuştu,herşeyin ilki farklı olur çünkü..
depresyona gircektim neredeyse ama tabi kendi içimde yaşadım bunları kimseye belli etmedim,içim içimi yedi,çok kıskandım,keske evlenemeseler bile dedim,oysa kardeşini de kızı da çok seviyodum
bencede büyük olan kardeşin önce evlenmesi daha güzel böyle olmalıydı ama nasip..
ikinci kardeşi nişanlandığında da aynı şeyleri yaşadım fakat ilk i kadar şiddetli üzülmedim.
şimdi aramızda ki fark senin evlenmeyi ertelemiş olman canım,ben ailemle ilgili bi takım engeller yüzünden bu kadar üzüldüm,tabi sevgilimde hatalıydı, yoksa hiçbirşey yüzünden ertelemezdim.
sen de üzülme bence sonuçta siz ertelemişsiniz kimsede kimseyi beklemez ki,hayırlısı olsun de.
Canım konunu baştan sona okudum. Bence yalnış düşünüyorsun. Kimse evlenmek için sizi veya bir başkasını beklemek,hayatını ertelemek zorunda değil.Evliliği ister aşk,ister kurtarma çabası olsun bu durumu değiştirmez.
Tut ki evlenemediniz tut ki bir aksilik çıktı. O çocuk boşu boşuna mı bekleyecekti daha 2 yıl ?
Senin bu durumdan haberinin olmaması da,erkek arkadaşının arkadaşlarının onunla dalga geçmesi de çok normal. Çünkü bak,birincisi sen kendin sevgilinin evine girerken bir sıfatla girmiyorsun. Sevgilinin annesi de doğal olarak gelini olarak kabullenemediğinden söylememiştir,ki zaten bunu öğrenmen gerekiyorsa öncelikle sevgiline düşerdi söylemek. İkincisi de erkeklerde de kadınlarda da ergenlikten tut,kocaman birer yetişkin olana kadar sevgilisi olan,evlenen herkes birbiriyle bu şekilde şakalaşır. Hadi sen daha bulamadın mı,bak şu çoluk çocuğa karışmış şeklinde. Sevgiliniz bunu çok rahatlıkla göz ardı edebilir.
Bence sen kendi kararlarının kurbanı olmuşsun... Belki en azından bir nişan yapsaydınız,fikrini bile söyleyebilirdin bu evlilikle ilgili. Sonuçta el kızı olarak afedersin, bana kırılma ama sana ne?...
Haklısın ama insanın zoruna gidiyor yine de....
beni ilk defa sen anladın canım yaa işte ben de aynen senin gibiyim...umarım ben de atarım bu psikolojiyi üzerimden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?