üzülmedim

ansj

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
246
1
296
İzmir
kızlar daha önceki konularımdan biliyosunuzdur en son ilişkim olan kişi evlilik teklifi etmişti konumdada belirtmiştim zaten o gün bugündür hiç bi şekilde görüşmedim kendisiyle telefon harıcinde son yaptıgı igrençlikten dolayı dün akşam msj attım istemedigimi belirterek olmuyacagı belirttim cvp atmadı gece bi kadın aradı erkek arkadaşıma msj atmışsın problem ne diye zonk diye kaldım kızın bana dedigi güzelim biz kötü olmayız olan sana olur diye degişik bi konuşması vardıı..anlıcanız bu i...... benden olumsuz cvp alınca böyle bişey yaptı yada napmaya çalıştı anlamadım ama hiç umrumda olmadı..şuan kendimi kuş gibi üstümden bi yük kalkmış gibi hissediyorum o zmn niye birlikeydiniz diye sorarsanız bişeyler hissediyodum ama aşk degildi hoşlanma begenti degişik bişeydi belki de ilgiye ihtiyacım vardı biri.. aşk acısı çekerken bi başka adamı yarabandı olarak kullanmaya çalıştım ama pişmqan degilim hepmi erkekler yapıcak hepmi biz üzülcez hepinizin hıncını aldım kızlar şuan mutlyumm gerçekten aşık olana kadar hayatıma kimseyi almamaya karar verdim anlıcanız alışverişe daha çok yüklenicem gibi lililiiiteytey :)

Alın verın ekonomıye can verın ))))))

Alışveriş olayını anlayan var mı? Hayatıma kimseyi almıycammm alışverişe yüklencem böylelikleeee Ben çözemedim bu bağıntıyı lütfen beni aydınlatın !

canım vala öyle kaptırıyorum ki kendimi ne yazdıgımı tekrarlamıyorum birde daha önceki konumu bilmiyosan anlamamış olman normal birde annem azeri oldugu için karışık bi türkçem var hep aleştiri almışımdır okuldada çok problem yaşadım zamanında kusura bakmayın vala :)

Önceki konumu bilmeyenler yorum yazmasın yazsaydın keşke dipnot.
Ben bilmiyorum eski konularını bakmayada üşendim valla ..

Önceki konumu bilmeyenler yorum yazmasın yazsaydın keşke dipnot.
Ben bilmiyorum eski konularını bakmayada üşendim valla ..

Ben sana özetleyeyim, arkadaşımız hukuk öğrencisi. Sevgilisini unutmak için birisiyle bikaç defa birlikte oluyor fakat bunlar sevgili değil. Sonra konu sahibi arkadaşımız o kişiyle görüşmeyi kesiyor, adam da pembe süslü püslü ve içinde ölü yılan olan bi hediye kutusunu arkadaşımızın kapısına bıraktırıyor Rus bir kadınla. Sonra aynı adam evlilik teklifi ediyor. Falan filan. Arada polisler de sıra sıra diziliyorlar kapıya :)

Alışveriş olayına gelince, çok dertmiş gibi yaptığı binlerce liralık harcamanın dökümanı aktif olarak Bir Derdim Var'da mevcut.

canım teşekkür ediyorum çok güzel açıklamışsın ahahhaa :)))))

Allah iyiliğini versin sendrom
Kız kısaca ölü yılan deseydin hatırlardım valla
Konu sahibi hatırladım şimdi eski konunu

Sen boşver bunları hayatında tertemiz bembeyaz bi sayfa aç..
İçinde ne ölü yılan ne eski sevgilin nede polisler olsun.

:) ben de biliyorum komik olan şeyleri ama, arkadaş neye gülmüş merak ettim. Malum sıra dışı bir hayat yaşıyor, güldüğü şey bize yeni bir bakış açısı kazandırabilir :)

hadi canım dedikodunuzu başka yerde yapın hadi baş başşş canlar :)

:) Ben de biliyorum komik olan şeyleri ama, arkadaş neye gülmüş merak ettim. Malum sıra dışı bir hayat yaşıyor, güldüğü şey bize yeni bir bakış açısı kazandırabilir :)

ne demiş freddie mercury '' the show must go on '' yeah

hadi canım dedikodunuzu başka yerde yapın hadi baş başşş canlar :)

Sen benimle bu şekilde konuşma hakkına sahip değilsin!

Hadi derdin olsa anlarım, hadi bi sıkıntın olsun amenna. Sen burda dalga geçer gibi konu açarsan, seni de tiye alan olmaz tabi.

Istegim gibi konuşurum rahatsız oluyosan çıkar gidersin arkadaşım dedigin gibi tiye almazsın yazmaya bile tenezzül etmeyebilirsin :)

Artık kıymet bilecek, karakterli insanları hayatına sokmaya karar vermen ( yani ben öyle anladım ) çok güzel tabi..Hakkında en hayırlısı olsun.Bu arada biraz alakasız ama merak ettim hangi hukuk fakültesinde okuyorsun ? :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…