- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
hadi canım dedikodunuzu başka yerde yapın hadi baş başşş canlar :)
artık kıymet bilecek, karakterli insanları hayatına sokmaya karar vermen ( yani ben öyle anladım ) çok güzel tabi..hakkında en hayırlısı olsun.bu arada biraz alakasız ama merak ettim hangi hukuk fakültesinde okuyorsun ? :)
Istegim gibi konuşurum rahatsız oluyosan çıkar gidersin arkadaşım dedigin gibi tiye almazsın yazmaya bile tenezzül etmeyebilirsin :)
birincisi burda konu açıyorsan yorumlara da açıksın demektir ki yorum yapılsın istemiyorsan zaten konu açmazdın
Ikincisi sen istediğin gibi konuşamazsın, bu forumun belirli kuralları var.
üçüncüsü, bu konu burdan taşınacaktır sen de farkındasın çünkü yazdıkların bir dert değil madem üzülmedin niye geldin buraya yazıyorsun bir derdim varda yığılma yapıyorsun. Bak ben bu kuralı bilen bir üye olarak seni uyardım, sen de artık bu kuralı biliyorsun açacağın konuları artık uygun başlıklar altında yaparsın; zira bu kurala uymamak da ceza alma sebebidir
Dördüncüsü, ve bunu ciddi olarak söylüyorum, benimle konuşurken haddini bil.
bak dedigin gibi forumun belli kuralları var istedigin gii konuşamazsın benim paylaşım alanımdasın şuan o yuzden senin daha dikkatli olman gerekiyor..ayrıca yanlış birşey söyledigimi sanmıyorum yönetici diye bişey var yazdıklarımı herkes görüyor zoruna giden ne arkadaşım yazma benm konuma yorum !
konu sahıbı arkadasım ızmır ege de mı hukuk ogrencısımıs
yanı ege unv de hukuk fakultesı yok
9 eylul hukuk var sadece
izmir ekonomi ünv
kacıncı sınıfsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?