üzülmedim

hadi canım dedikodunuzu başka yerde yapın hadi baş başşş canlar :)

Seninle alakalı yazıyoruz.
Bu dedikodu mu oluyor .

Yılan polis hukuk öğrencisi polisler ...
Bunlar hepimizin bildiğ şeyler.
Herkesn bildiği dedikodu değildir

teşekkür ediyorum canm izmir e.ünv :))

Istegim gibi konuşurum rahatsız oluyosan çıkar gidersin arkadaşım dedigin gibi tiye almazsın yazmaya bile tenezzül etmeyebilirsin :)

Birincisi burda konu açıyorsan yorumlara da açıksın demektir ki yorum yapılsın istemiyorsan zaten konu açmazdın
İkincisi sen istediğin gibi konuşamazsın, bu forumun belirli kuralları var.
Üçüncüsü, bu konu burdan taşınacaktır sen de farkındasın çünkü yazdıkların bir dert değil madem üzülmedin niye geldin buraya yazıyorsun bir derdim varda yığılma yapıyorsun. Bak ben bu kuralı bilen bir üye olarak seni uyardım, sen de artık bu kuralı biliyorsun açacağın konuları artık uygun başlıklar altında yaparsın; Zira bu kurala uymamak da ceza alma sebebidir
Dördüncüsü, ve bunu ciddi olarak söylüyorum, benimle konuşurken haddini bil.

bak dedigin gibi forumun belli kuralları var istedigin gii konuşamazsın benim paylaşım alanımdasın şuan o yuzden senin daha dikkatli olman gerekiyor..ayrıca yanlış birşey söyledigimi sanmıyorum yönetici diye bişey var yazdıklarımı herkes görüyor zoruna giden ne arkadaşım yazma benm konuma yorum !

Yazdığımız yorumları sırayla incele, arada patlak veren sensin Ben üslubuma gayet dikkat ediyorum sen beni merak etme. Yazdıklarını herkes görüyor, birazdan herkes tarafından alacağın yorumları okuyunca lütfen gidip ağlama konumu kapatın diye olur mu? Daha da fazla birşey diyemiyorum.

son sınıftasın ve avukatlık stajı yaptığından bahsediyordun böyle birşey mümkün değilken ? ya senin yaptığın resmi staj değil gidip bir büroda çalışıyorsun iş öğreniyorsun adına staj diyorsun ya da milleti kandırıyorsun ? hangisi ?

ekonomıde var kızlar ama arkadas son sınıfta staj yapıosa olmaz cunku ekonomı 2012 mayısda hukuk fak actı
neyse benıde ılgılendırmez zaten

ansj bu arada dediğin gibi çok sevindim o adamdan kurtulmana,gerçekten hırsımızı aldın
yılanı ne yaptınız gömseydin keske
yazık hayvanın günahı yok sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…