kızlar daha önceki konularımdan biliyosunuzdur en son ilişkim olan kişi evlilik teklifi etmişti konumdada belirtmiştim zaten o gün bugündür hiç bi şekilde görüşmedim kendisiyle telefon harıcinde son yaptıgı igrençlikten dolayı dün akşam msj attım istemedigimi belirterek olmuyacagı belirttim cvp atmadı gece bi kadın aradı erkek arkadaşıma msj atmışsın problem ne diye zonk diye kaldım kızın bana dedigi güzelim biz kötü olmayız olan sana olur diye degişik bi konuşması vardıı..anlıcanız bu i...... benden olumsuz cvp alınca böyle bişey yaptı yada napmaya çalıştı anlamadım ama hiç umrumda olmadı..şuan kendimi kuş gibi üstümden bi yük kalkmış gibi hissediyorum o zmn niye birlikeydiniz diye sorarsanız bişeyler hissediyodum ama aşk degildi hoşlanma begenti degişik bişeydi belki de ilgiye ihtiyacım vardı biri.. aşk acısı çekerken bi başka adamı yarabandı olarak kullanmaya çalıştım ama pişmqan degilim hepmi erkekler yapıcak hepmi biz üzülcez hepinizin hıncını aldım kızlar şuan mutlyumm gerçekten aşık olana kadar hayatıma kimseyi almamaya karar verdim anlıcanız alışverişe daha çok yüklenicem gibi lililiiiteytey :)