haa canım yanlış araştırmışsın istiyosan okulun numarasını felanda verebilirim daha yeterli bilgi alırsın hahahahyokmu ekonomiden arkadaşlar hukuk yok bizim okulda deyin hadi :)))
İzmir EÜ hukuk bölümü bu sene açıldı dersler başlamadı İngilizce hazılık okuyorlar.Konu sahibi bilmiyorum okuyorum derken ne demek istediniz.
bu degil bu degil bu yorumlar hiç degil ben daha farklı yorumlar istiyorum hahahahaDDD ayy ne güldüm yaa aslında ben kızda degilim dicem şimdi DDDDDDDDD
bu arkadaş;pembe kutuda yılan hediye dilen,sonra rus biri tarafından o yılanın bırakıldığı anlaşılan,ayrıca kapısına polisler dikeceğini söyleyip polisin sende bizdensin deyerek sahip çıkıp derin bilgiler verdiği,bir doktor tarafından evlenme teklifi yapılan,okuduğunu iddia ettiği ünv.tede o bölüm olmamasına rağmen hukuk 4.sınıf olan arkadaş mı?
ne garip bir konu olmuş bu
Konuyu okuyan arkadaşlardan özür diliyorum, benim bildiğim İzmir'de Dokuz Eylül, Yaşar,
İzmir ve Gediz Üniversitelerinde Hukuk Fakültesi vardı. Ancak Mayıs 2012'de İzmir Ekonomi
Üniversitesi bünyesinde de açılmış. Bu dönem ilk öğrencilerini kabul etmiş.
Ancak arkadaşın dediği İzmir Ekonomi Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu... Aynı bölüm
açıköğretimde de var.
bu degil bu degil bu yorumlar hiç degil ben daha farklı yorumlar istiyorum hahahahaDDD ayy ne güldüm yaa aslında ben kızda degilim dicem şimdi DDDDDDDDD
Şimdi bide 9 kuşak izmirliyiz , soyum levantenlere dayanıyo derse şaşırmam yani.
Her konusu da zorlama burjuvazi kokuyo. 4 evleri varmış da , az alışveriş yapsın diye araba almışlar felan.
Canı sıkıldıkça senaryolar yazıp kendi çapında eğleniyo işte.
He he deyin geçin sevinsin gariban.
he deyin bana he deyin nolur hahha :) ahh ygs taban numaramı ögrenci kimlik numaramı anne kızlık numaramıda istermisinnn verimmmiii hahahDDDDDDDDD
he deyin bana he deyin nolur hahha :) ahh ygs taban numaramı ögrenci kimlik numaramı anne kızlık numaramıda istermisinnn verimmmiii hahahDDDDDDDDD
Şimdi bide 9 kuşak izmirliyiz , soyum levantenlere dayanıyo derse şaşırmam yani.
Her konusu da zorlama burjuvazi kokuyo. 4 evleri varmış da , az alışveriş yapsın diye araba almışlar felan.
Canı sıkıldıkça senaryolar yazıp kendi çapında eğleniyo işte.
He he deyin geçin sevinsin gariban.
bak işte dogru bilgi budur uluslararası ingilizce bölümüyle hazırlıkla mayıs ayında başladık 2011 de ygs sınavı oldu yaa ama olmuyor böyle daha dogru bilgiler istiyorum sizden hahahha
Bu da 9 kuşak adapazarlı çıkarsa şaşırmam
ben de okumustum o konuyu ya yorum bıle yapamadım
o ne ole tası sıkıomus kocası suyu cıkıomus
:)cok zengınmıs mıs mıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?