Uzun Abiye Elbise Arıyoruuumm!!!/bulunmuştur..

Eklentiler

• $DSC03239.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $100_0231 - Kopya.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 64
ilk ekledeiğm 36-38 bedne uyumludur. diğeri 34-36 bedene uyumluıdur. ciddi düşünürsen fiyat konusunda yardımcı olurum.
canım dar olur muhtemelen ilgin için çok teşekkür ederim

evet canım bakmıştım konuna hatırlıyrm çok hoş modeller ama düğüne ağır olur bi de göğüs kısmı olmaz diye düşünyrm sağolasın yardımın ilgin için

bende bunlar var düşünürseniz koyu mavi olan straplez bolerosu çıkıyor

çok hoşmuş canım ama kısa düşünmüyrm ilgin için teşekkürler

Bende bu var canm

Üstten duruşunun bit kısmı şöyle
Balık model ayaklara kadr istetsen tam resmini çekip yollarm sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hic kullanilmadi almanyadan getirdimm

Bende bu var canım
Üstten duruşunun bit kısmı şöyle
Balık model ayaklara kadr istetsen tam resmini çekip yollarm sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilginize teşekkürler arkadaşlar uzun abiye aldım bit pazarından konuyu yeni bişeyler aradığımda başlık değiştmek için kapattırmamştm:)

Son düzenleme:

bende böyle bı konu acacaktım tamda

Baktım varmış açmadım :) Bu arada arayıs ıcerısındeyım ben bu özelliklerde abıyesı olan hanımlarhuhuuuuvvvv

bende böyle bı konu acacaktım tamda

Baktım varmış açmadım :) Bu arada arayıs ıcerısındeyım ben bu özelliklerde abıyesı olan hanımlarhuhuuuuvvvv

buraya çok model eklenmişti canım çoğu satışta hala bakabilirsn ben yine buradan aldm ama satan kişi konumu görmeden ben onu bulmuştum
benim kırmızı uzun abiyem var ona da bakabilrsn

buraya çok model eklenmişti canım çoğu satışta hala bakabilirsn ben yine buradan aldm ama satan kişi konumu görmeden ben onu bulmuştum
benim kırmızı uzun abiyem var ona da bakabilrsn

bakayım tatlım

yenı modeller secenekler beklıyoruz hanımlarrrr

artık mlkyy de buradan abiye arayacak arkadaşlar ben de aldm ama bakayım tabi ki kıyafete doyum olmuyor
bu model de zarifmiş fiyatı nasıl tutawua

Teşekkür ederim canım ben 2009 yılında 110tlye diktirmiştim. Sadece 1 kere kuzenimin düğününde giyince bir daha görünemedim bu elbiseyle. Gerçekten renginin de modası hiç geçmez neon renkleri var. Sana 40a veririm tatlım.

artık mlkyy de buradan abiye arayacak arkadaşlar ben de aldm ama bakayım tabi ki kıyafete doyum olmuyor
bu model de zarifmiş fiyatı nasıl tutawua

Yanında şu ayakkabı ve portföyü de istersen ayakkabıyı 20 tlye veririm portföyü de hediye gönderirim yanında.

tmm canım ben almıştım dediğim gibi ama aklımda olsun,arayan arkadaşlarda buradan göreceklerdir zaten teşekkür ederim ilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…