Arkadaşlar canlı renklerde uzun abiye elbise arıyorum,
38 beden, sıfır kol ya da yarım kol olursa süper olur ya da kol eklenebilecek straplez model olabilir . beğendiğim birkaç model şöyle benzerleri olabilir
Eki Görüntüle 1033387 Eki Görüntüle 1033388 Eki Görüntüle 1033389
Fiyatlari nasıl ilk eklediğinizin bedeni nedir
38 beden, sıfır kol ya da yarım kol olursa süper olur ya da kol eklenebilecek straplez model olabilir . beğendiğim birkaç model şöyle benzerleri olabilir
canım dar olur muhtemelen ilgin için çok teşekkür ederimilk ekledeiğm 36-38 bedne uyumludur. diğeri 34-36 bedene uyumluıdur. ciddi düşünürsen fiyat konusunda yardımcı olurum.
bendede bunlar var abiye
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692072
bende bunlar var düşünürseniz koyu mavi olan straplez bolerosu çıkıyor
Hic kullanilmadi almanyadan getirdimm
Bende bu var canım
Üstten duruşunun bit kısmı şöyle
Balık model ayaklara kadr istetsen tam resmini çekip yollarm sana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende böyle bı konu acacaktım tamda
Baktım varmış açmadım :) Bu arada arayıs ıcerısındeyım ben bu özelliklerde abıyesı olan hanımlarhuhuuuuvvvv
buraya çok model eklenmişti canım çoğu satışta hala bakabilirsn ben yine buradan aldm ama satan kişi konumu görmeden ben onu bulmuştum
benim kırmızı uzun abiyem var ona da bakabilrsn
Tatlım bende 38 beden şöyle bir elbise var özel dikimdir. Eki Görüntüle 1082377
artık mlkyy de buradan abiye arayacak arkadaşlar ben de aldm ama bakayım tabi kikıyafete doyum olmuyor
bu model de zarifmiş fiyatı nasıl tutawua
Teşekkür ederim canım ben 2009 yılında 110tlye diktirmiştim. Sadece 1 kere kuzenimin düğününde giyince bir daha görünemedim bu elbiseyle. Gerçekten renginin de modası hiç geçmez neon renkleri var. Sana 40a veririm tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?