kızlar bugün aklıma ne gedi biliyomusunuz.benim adetlerim ben bildim bileli çok sancılı olmuştur.sancı diyorum ama hayattan 2 gün soyutlanacak kadar her adet döneminde hastanelik olacak kadar çok düşünün yani.mutlaka ama mutlaka iğnesiz serumsuz geçmez sancım.eğer o gün planlarım varsa iptal ederim,işten izin alırım berbat kısaca.neyse uzatmayayım.şimdi mucizeme hamileyim ve adet olmuyorum ya.meleğim daha doğmadan annesini mutlu ediyor sancılardan kurtuluyorum onun sayesinde...herşeyiyle mutluluk güzellikmiş benim yavrum.seni çooook seviyorum oğluşuuum
tabikiii canım.. artık hayatımızda yepyeni sayfa açılıyor. kendimiz eşimiz, sevdiklerimiz değil öncelik öncelik bebeklerimiz olacak.. uykudan fedakarlık, yemekten,içmekten daha pek çok şeyden şimdiden başlamadıkmı zaten bunlara :) artık hayat farklı bizim için.. anne olmak... işte hayatımızın ikinci yarısı bu...cinsiyetini bilmiyorum ama bende içimdeki gün gün büyüyen şu an çoook küçük ama her bir organı olan minik mucizemi yavrumu çooook seviyorum.. ve Allahıma çoook şükrediyorumRabbim tüm hasretini çekenlere tattırsın inşallah...
yavrım başta gaz falan bi şişkinlik oluyo, normal korkma..
hamile kıyafeti olarak elbiseler aldım ama hamile elbisesi diil de geniş hamileye olabilecek elbiseler.. hamile elbiseleri çok klasik yaf
hahahaaa içinde patladı heekıs kırmızı erkek de giyer
ısrarlan en az biri kız diyosun demek, eveeeeet gelelim bizee
yanılma payı olmakla birliktee, iki kız bir erkek geliyomuşşş maşallah kuzularımızaa
ilk baktığı ikisine kız dedi, ahanda kızlar çetesi geliyo derken üçüncüye geçti, baya uğraştı sonra erkek dedi :)) bi de işte pipisi diye gösterdierkek olan diğerlerinden 5 gr falan fazlaydı, o fark da pipiden heralde diyoo
son ayda 3 kilo birden almışım nasıl olduysa
nasılmış bakalım dünyanın en tatlı hamişleri topik anası geshenk nasıl gidiyor hamişlik kız aylin hayırlı olsun çeteye kızlarıda ekledinsenin oğlan ne kasılır şimdi ben tekim onlar çift diye :1. canımsın inşallah hayırla ve sağlıkla al kuzucuklarını kucağına bak çok yorulursan ben gelirim bakmaya bizde çetenin teyzesiyiz yani
hahahaaa ivet pipi ağırlığını koymuş, tepelerine de çıkmış kıslarınamaniiin belli oldu sonunda demek çete üyelerinin ne cins olduğuhay maşallah be size ben hep iki erkek bir kız demiştim ama kızlar baskın çıkmış eee kız milletei işte orda bilem baskın geldiler :)) kızlar çetede iki ise liderleri erkek o zaman zaten pipide ağırlığını koymuş olaya aylinim kırmızı erkeğe de çok yakışır.. ille erkeğin rengi mavi olması şartmıdır...
kılık kıyefet sorunlu hala en çok da belden çekiyorum sıkıntıyı.. sıkıştırmayım derken önler açık üstüne bol uzun gömlek bu sefer bel aşağı düşüyor yerinde olmayınca palyaço gibi oldum :)) hamile kıyefetleri cidden çok klasik.. kafama göre bişi bulamadım.. bir iki denedim hiç yakıştıramadım kendime..
bende iki erkek bir kız diyenlerdendim.. elfoş gibi tutturamıyorum peehhhhh :)))))
kerem :116: demek oğlumuz KEREM... kızlar ne peki aylin onları da buldunuz mu???
heeeeee elfoşum sağa soriim bakem bizden ilerde olaraktan şu kıl tüy meselesi hakkında :)) ne yapıyorsun anacım nasıl baş ediyorsun sen?? ben hep epilatörle yapıyordum korktum canım yanarda kasarsam diye jilet de istemiyorum hiç yapmadım köklendirmek istemem yok yere.. ağda dediler dışarıda yapıyorlar ya utanıyorum hiç gitmedim daha önce.. sen ne yapıyorsun bu işe???? karnında büyüdü aşağıyı göremezsinde.. ne çözüm buldun???
kıs duygulandım yaa, harbiden di mi...kızlar bugün aklıma ne gedi biliyomusunuz.benim adetlerim ben bildim bileli çok sancılı olmuştur.sancı diyorum ama hayattan 2 gün soyutlanacak kadar her adet döneminde hastanelik olacak kadar çok düşünün yani.mutlaka ama mutlaka iğnesiz serumsuz geçmez sancım.eğer o gün planlarım varsa iptal ederim,işten izin alırım berbat kısaca.neyse uzatmayayım.şimdi mucizeme hamileyim ve adet olmuyorum ya.meleğim daha doğmadan annesini mutlu ediyor sancılardan kurtuluyorum onun sayesinde...herşeyiyle mutluluk güzellikmiş benim yavrum.seni çooook seviyorum oğluşuuum
canımm çok sağoll amin, sen nasılsın bakem?ayyy 2 kız bir erkek çok sevindim canım kırkbir kere maşallahh Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. bu sıcaklarda da Allah sana güç kuvvet versin yardım etsin canım..
ben seni yerimmm beloşummm, bunu dedinya, baktın büyüttün elime verdin gibi kıymete geçti, seviyom sizi lemmnasılmış bakalım dünyanın en tatlı hamişleri topik anası geshenk nasıl gidiyor hamişlik kız aylin hayırlı olsun çeteye kızlarıda ekledinsenin oğlan ne kasılır şimdi ben tekim onlar çift diye :1. canımsın inşallah hayırla ve sağlıkla al kuzucuklarını kucağına bak çok yorulursan ben gelirim bakmaya bizde çetenin teyzesiyiz yani
hehehe di miteşekkür ederim beloş.. iyiyiz cümleten cevap vereyim okumuşsundur zaten.. evet yaa aylinin tek oğlan kasar şimdi kendini horozluk yapar :)))) çete üyeleri geliyor yavaş yavaş sizde hazırlanın elbette kolay değil yardımcı olun tabi :)))
maşallah o kesenin içinde altın saklı altınslmlar canlar nasılsınız? bugün ilk defa kesemi gördüm 5 hafta 4 günlük :)) herşey normal dedi doktorum 2 hafta sonra kalp atışlarını duyabilirmişiz..
maşallah o kesenin içinde altın saklı altıninşallah iki hafta sonrada pıt pıt atıyor kalbim diye şarkılar söylersin
endişelenme canım, normaldir bulantı durumun.. akıntın da kaşıntı yanma ya da kötü koku yoksa korkma.. benim de oluyor zaman zaman, ilk haftalar daha çoktukızlar bişey sorucam 9 haftalık oldum 3 gündür akıntım var şeffaf renk mide bulantılarımda azaldı korku sardı beni. progestan kullanıyorum onun etkisi olabilirmi acaba?
slmlar canlar nasılsınız? bugün ilk defa kesemi gördüm 5 hafta 4 günlük :)) herşey normal dedi doktorum 2 hafta sonra kalp atışlarını duyabilirmişiz..
slmlar canlar nasılsınız? bugün ilk defa kesemi gördüm 5 hafta 4 günlük :)) herşey normal dedi doktorum 2 hafta sonra kalp atışlarını duyabilirmişiz..
hahahaaa ivet pipi ağırlığını koymuş, tepelerine de çıkmış kısların
yavrım ben hamile elbiselerinden almadım dediğim gibi.. ama sonbahara bi kot ve bluzlar falan düşünüyorum...
kerem ismini hep severdik eşimle, oğlumuz olursa koyarız derdik, o belliydi yani ama kızlara bulmadık daha yaf
kıl tüy dedin de, ben geçen gün yine kendim ağda yaptım, ben harbi göremiyom bi yeri, aynayla hallettim artık
kıs duygulandım yaa, harbiden di mi...
canımm çok sağoll amin, sen nasılsın bakem?
ben seni yerimmm beloşummm, bunu dedinya, baktın büyüttün elime verdin gibi kıymete geçti, seviyom sizi lemm
hehehe di mi
günaydın koca göbeklilernasılsınız bakalım göbüşteki misafirler nasıl seviyom bende sizi be hadi öpüldünüz kaçim ben yine gelirim
kızlar bişey sorucam 9 haftalık oldum 3 gündür akıntım var şeffaf renk mide bulantılarımda azaldı korku sardı beni. progestan kullanıyorum onun etkisi olabilirmi acaba?
zor oldu yavrım ama yaptım şükür.. ama artık yapamam sanırımyaflum kendin ediyon ağdayı dimek aferin kısss koca karnınla 3 canla karnında valla bravo sana :128: eskiden bende yapardım ama sanki daha zahmetli oluyor ağda her yeri yapış yapış batırıyorum ben nedense..aslında daha temiz.. bide alt tarafı çoook acıtıyor yav.. gerçi epilasyon aleti de öyle yapacak çare bulamayıp onunla yaptım gene ama çoook canım yanıyor kan bilem çıktı gene.. korktum ulan nerden geliyor diye takiplerin sonucu dil dudak olaylarındanmışben arkasından bioder sürüyordum hem azaltıcı hem geciktirici iyi oluyordu ama şu senin girdiğin topiktekiler yok sakın sürmeyin falan yazmışlar halbuki bitkisel onlar ama sürmedim işte.. ne zormuş şu kıl tüy meselereli öfffff
ohhh maşallah kuzuyaaaakızlar bu arada ikili test için perşembe günü doktora gittik.. ense ve burun kemiğine beynine baktı normal dedi kan ve idrar aldılar onlar bugün belli olacakmış ama ben yarın hepsini alıp çünkü farklı yerlerde yarın sonuç götürecem inşllah onlarda da sorun çıkmaz.. cinsiyetini göstermedi bizim velet :))) bacaklarını resmen bağdaş kurmuş doktor elindeki aleti vuruyor yok hiç kıpırdamıyor bile :) velhasıl göremedik.. galiba tüm tahminler artık doğru çıkacak yani kız olacak sanırım çünküm erkekler hemen gösteriyormuş kızlar saklıyormuş.. bir kimsede erkek demedi bugüne kadar diye diye kız mı oldu nedir :))).. sağlıklı hayırlı olsun zaten önemli değil cinsiyet.. meraktan başka bişi yok... benden haberler öyle işte...
lovelim gelmiş hoşgelmiş ley ley lümlümleyygünaydııııııııınnnnnn
kızlar bu arada ikili test için perşembe günü doktora gittik.. ense ve burun kemiğine beynine baktı normal dedi kan ve idrar aldılar onlar bugün belli olacakmış ama ben yarın hepsini alıp çünkü farklı yerlerde yarın sonuç götürecem inşllah onlarda da sorun çıkmaz.. cinsiyetini göstermedi bizim velet :))) bacaklarını resmen bağdaş kurmuş doktor elindeki aleti vuruyor yok hiç kıpırdamıyor bile :) velhasıl göremedik.. galiba tüm tahminler artık doğru çıkacak yani kız olacak sanırım çünküm erkekler hemen gösteriyormuş kızlar saklıyormuş.. bir kimsede erkek demedi bugüne kadar diye diye kız mı oldu nedir :))).. sağlıklı hayırlı olsun zaten önemli değil cinsiyet.. meraktan başka bişi yok... benden haberler öyle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?