Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

AAAAAAAA elfoşum daha demin vardın ne ara aktivasyon bekleniyor oldun????? ne oldu yaaa???? gitme gel çabuk...

kızlar bugün aklıma ne gedi biliyomusunuz.benim adetlerim ben bildim bileli çok sancılı olmuştur.sancı diyorum ama hayattan 2 gün soyutlanacak kadar her adet döneminde hastanelik olacak kadar çok düşünün yani.mutlaka ama mutlaka iğnesiz serumsuz geçmez sancım.eğer o gün planlarım varsa iptal ederim,işten izin alırım berbat kısaca.neyse uzatmayayım.şimdi mucizeme hamileyim ve adet olmuyorum ya.meleğim daha doğmadan annesini mutlu ediyor sancılardan kurtuluyorum onun sayesinde...herşeyiyle mutluluk güzellikmiş benim yavrum.seni çooook seviyorum oğluşuuum

tabikiii canım.. artık hayatımızda yepyeni sayfa açılıyor. kendimiz eşimiz, sevdiklerimiz değil öncelik öncelik bebeklerimiz olacak.. uykudan fedakarlık, yemekten,içmekten daha pek çok şeyden şimdiden başlamadıkmı zaten bunlara :) artık hayat farklı bizim için.. anne olmak... işte hayatımızın ikinci yarısı bu...cinsiyetini bilmiyorum ama bende içimdeki gün gün büyüyen şu an çoook küçük ama her bir organı olan minik mucizemi yavrumu çooook seviyorum.. ve Allahıma çoook şükrediyorum Rabbim tüm hasretini çekenlere tattırsın inşallah...

amin canım inşallah.Allahım tüm isteyenleri evlat sahibi yapsın daha fazla aratmadan inşallah

ayyy 2 kız bir erkek çok sevindim canım kırkbir kere maşallahh Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. bu sıcaklarda da Allah sana güç kuvvet versin yardım etsin canım..

nasılmış bakalım dünyanın en tatlı hamişleri topik anası geshenk nasıl gidiyor hamişlik kız aylin hayırlı olsun çeteye kızlarıda ekledin senin oğlan ne kasılır şimdi ben tekim onlar çift diye :1. canımsın inşallah hayırla ve sağlıkla al kuzucuklarını kucağına bak çok yorulursan ben gelirim bakmaya bizde çetenin teyzesiyiz yani

teşekkür ederim beloş.. iyiyiz cümleten cevap vereyim okumuşsundur zaten.. evet yaa aylinin tek oğlan kasar şimdi kendini horozluk yapar :)))) çete üyeleri geliyor yavaş yavaş sizde hazırlanın elbette kolay değil yardımcı olun tabi :)))

hahahaaa ivet pipi ağırlığını koymuş, tepelerine de çıkmış kısların
yavrım ben hamile elbiselerinden almadım dediğim gibi.. ama sonbahara bi kot ve bluzlar falan düşünüyorum...
kerem ismini hep severdik eşimle, oğlumuz olursa koyarız derdik, o belliydi yani ama kızlara bulmadık daha yaf
kıl tüy dedin de, ben geçen gün yine kendim ağda yaptım, ben harbi göremiyom bi yeri, aynayla hallettim artık
kıs duygulandım yaa, harbiden di mi...
ayyy 2 kız bir erkek çok sevindim canım kırkbir kere maşallahh Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. bu sıcaklarda da Allah sana güç kuvvet versin yardım etsin canım..
canımm çok sağoll amin, sen nasılsın bakem?
ben seni yerimmm beloşummm, bunu dedinya, baktın büyüttün elime verdin gibi kıymete geçti, seviyom sizi lemm
hehehe di mi

günaydın koca göbeklilernasılsınız bakalım göbüşteki misafirler nasıl seviyom bende sizi be hadi öpüldünüz kaçim ben yine gelirim

kızlar bişey sorucam 9 haftalık oldum 3 gündür akıntım var şeffaf renk mide bulantılarımda azaldı korku sardı beni. progestan kullanıyorum onun etkisi olabilirmi acaba?

slmlar canlar nasılsınız? bugün ilk defa kesemi gördüm 5 hafta 4 günlük :)) herşey normal dedi doktorum 2 hafta sonra kalp atışlarını duyabilirmişiz..

slmlar canlar nasılsınız? bugün ilk defa kesemi gördüm 5 hafta 4 günlük :)) herşey normal dedi doktorum 2 hafta sonra kalp atışlarını duyabilirmişiz..
maşallah o kesenin içinde altın saklı altın inşallah iki hafta sonrada pıt pıt atıyor kalbim diye şarkılar söylersin

kızlar bişey sorucam 9 haftalık oldum 3 gündür akıntım var şeffaf renk mide bulantılarımda azaldı korku sardı beni. progestan kullanıyorum onun etkisi olabilirmi acaba?
endişelenme canım, normaldir bulantı durumun.. akıntın da kaşıntı yanma ya da kötü koku yoksa korkma.. benim de oluyor zaman zaman, ilk haftalar daha çoktu

oy oy oy yerim onuu maşallah

keseleri de varmışşşş ay ay ay.. sonra pıtpıtlarınız, sonra takipleriniz derken bir bakmışsın karnın şişiveröiş kucağına alıvermişsin.. ooh çok şükür tülaycım sende bu aşamalardan geçiyorsun Allahım hasretini çekenlere bu süreçleri yaşatsın... haa tülay kesenin şekli nasıl? ve ultrason kağıdına baktığında ne tarafta duruyor?? niye soruyorum merkatna tabi :)) cinsiyet tahminleri için gerekli bana.. bakalım tutacakmı şu tahminler merak ettim.. okudukça kafam karıştı şurada yok kese yuvarlaksa kızmış biri çıkmışş yooo hayır yuvarlaksa erkek fasülyeyse kız falan...:)))))

yaflum kendin ediyon ağdayı dimek aferin kısss koca karnınla 3 canla karnında valla bravo sana :128: eskiden bende yapardım ama sanki daha zahmetli oluyor ağda her yeri yapış yapış batırıyorum ben nedense..aslında daha temiz.. bide alt tarafı çoook acıtıyor yav.. gerçi epilasyon aleti de öyle yapacak çare bulamayıp onunla yaptım gene ama çoook canım yanıyor kan bilem çıktı gene.. korktum ulan nerden geliyor diye takiplerin sonucu dil dudak olaylarındanmış ben arkasından bioder sürüyordum hem azaltıcı hem geciktirici iyi oluyordu ama şu senin girdiğin topiktekiler yok sakın sürmeyin falan yazmışlar halbuki bitkisel onlar ama sürmedim işte.. ne zormuş şu kıl tüy meselereli öfffff

günaydın koca göbeklilernasılsınız bakalım göbüşteki misafirler nasıl seviyom bende sizi be hadi öpüldünüz kaçim ben yine gelirim

beloş o koca göbekliler kervanına sende katılasın inşallah bizde sana deriz şişkoooo deyi :76:

kesinlikle progestanla alakalıdır... ben kullanmıyorum şu an fazla akıntım yok rada az az.. ancak tüp bebek aşamalarında kullanmıştım çok geliyordu hele jeller topka topka geliyor ama korkma doktorlar normal diyor.. zira alması gerekeni alıyormuş rahim fazlası dışarı çıkıyor ..

kızlar bu arada ikili test için perşembe günü doktora gittik.. ense ve burun kemiğine beynine baktı normal dedi kan ve idrar aldılar onlar bugün belli olacakmış ama ben yarın hepsini alıp çünkü farklı yerlerde yarın sonuç götürecem inşllah onlarda da sorun çıkmaz.. cinsiyetini göstermedi bizim velet :))) bacaklarını resmen bağdaş kurmuş doktor elindeki aleti vuruyor yok hiç kıpırdamıyor bile :) velhasıl göremedik.. galiba tüm tahminler artık doğru çıkacak yani kız olacak sanırım çünküm erkekler hemen gösteriyormuş kızlar saklıyormuş.. bir kimsede erkek demedi bugüne kadar diye diye kız mı oldu nedir :))).. sağlıklı hayırlı olsun zaten önemli değil cinsiyet.. meraktan başka bişi yok... benden haberler öyle işte...

zor oldu yavrım ama yaptım şükür.. ama artık yapamam sanırım ben sirli ılık ağda yapıyom, bezle çekildiği için çok yapış yapış olmayo. ama bende de kanama oldu bikaç yerde, hamilelikte o bölge daha çok kanlanıyomuşya ondan heralde.. bioder bence de kullanma, bitkisel ama biliyosun bitkilerden yapılıyo ilaçlar da. bitkisel çay bile çok önerilmiyo...
ohhh maşallah kuzuyaaaa
kıs benim kızlar daha çabuk gösterdi, oğluş uğraştırdı bayaa
günaydııııııııınnnnnn
lovelim gelmiş hoşgelmiş ley ley lümlümleyy
günaydııın naptın bakelim

kızlaaar selam.nasılsınız.valla ben dün çok kortum.acildeydim gece yarısı.dünden beri şeffaf akıntım vardı çamaşır değiştirtecek kadar.bende akşamm saat 9 a kadar bekledim bişi olmaz diye en sonunda aradım dr umu.yıllık izinde o da.anlattım ben tedirgin oldum hemen acile git baksınlar suyun mun szıyo yoksa daha çok erken dedi.gittik hemen çooook şükür Rabbime su sızmıyomuş.alttan üstten baktılar.alttan garip bişey takıp beklediler rengi değişiyor mu diye.ömrümden ömür gitti(.sen yine dinlen bol su iç dediler.bende öyle yapmaya çalışıyorum

kırkbirkere maşallah. çok sevindim canım inşallah kan ve idrar testinde normal çıkacak. saklıyorsa kızdır bende duymuştum kız bebişlerin cinsiyetini sakladığını :) ısırırım ben o bağdaş kuran bacakları ama annesi izin vermez:)))) canım benim ultrason görüntüsünde resmi elime alıp baktığımda hafif sola doğru duruyor kese. küçükltülmüş resimde yuvarlak ama büyükte tam yuvarlak değil hafiften fasulyeye benziyor :S benim kese hem yuvarlak hem fasulye ne olacak şimdi :))) aynen sağlıklı sıhhatli olsunda kız erkek farketmiyor gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…