Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

aminn beloş
bu arada ayıpsın, hooooop güm:

selam yavrular, yine bizim net yoktu giremedim, yeni halloldu

canımm benim, inşallah bişe olmicak denizimize... Rabbim korusun onu,sizi...
doktorla görüşünce ne diyo bizi de haberdar et, merakta bırakma...
benim de zor zamanlar başladı artık.. yemek yemesem ya da az yesem olmaz, iyi yiyince yer dar fenalardayım akşamları.. dün akşam patlıcak gibiydim, nefes alamıyorum, alerjik burun tıkanıklığım da arttı, bi yandan hemen gögüs altımda ağrım var.. ağladım, şimdiden böleyse nasıl geçecek sonrası diye... Allahım hepimizin ve bebişlerimizin yardımcısı olsun...

geshenkim de çabucak atlatır gelir inşallah.. muhtemelen myom hainliği! Allah onun da yardımcısı olsun..

beloşum sefyom seni lem
tez vakitte bebişli bebişli aramıza gel olar mı

yavrım dediğim gibi işte..
sen nasılsın bakelim bebişle

kızlar hepiniz iyisiniz inşallah
ben de bi hafta kadar pek gelemem sanırım, merak etmeyin diye haber verim dedim..
öptümmm
oyy maşallahhh gözünüz aydınn

canım iiyim çok şükür rabbim insaallah bayramda 3 kişilik bir aile olmayı nasip eylesin ozaman mutlulugum kat kat artacak.ay ne güzel olur deilmi :)

Hamilelik farklı bi süreç, bütün hormanlar falan herşey değişiyor. bende ilk 3 ay sıkıntılıydıda şu günler biraz iyiyim. Ama geceleri yanıyom ya, bacaklarımı soğuk sularla yıkıyom, hasta olurum diye korkuyom. Bu sıralar biraz geceleri serin balkon kapısını açıp yatıyoz. Sen geçen gece benim adam hasta olmayalım diye kapıyı biraz kapatmış, tam değil, allahım sıcaktan gece uyuyamıyom, soğuk buzlar istiyor kemiklerim. Bide kalkıp 2 gibi baktımki balkon kapısı kapalı, allahım sahura kadar, sahurdanda sabaha kadar adama söylendim, sen kapıyı kapattın diye.
bende yemem içmem bebeğim beslensin diye, öyle herşey canım istemiyor. bazı şeyleri zor yiyorum. İlaçlarımı alıyom ihmal etmiyorum. Umarım herşey yolunda gider. Ama çalışmasam evde olsam, daha rahat geçer, çalışmak mahvediyor beni.

Benim karnım iyice büyüdü, artık saklıyamıyoz kendimizi, hamilemisin diye soranlar çıkıyor. Bazen mide bulantıları oluyor o zamanda senin gibi düşünüyom 9 ay nasıl geçecek diye.
Ama aklıma sende geliyon aylin, üç tane sende olumlu düşün canım, iyi geçecek de, psikoljini o yönde telkin etmekte iyi oluyor. ben öyle yapıyom bazen çok şükür iyiyim iyi diyorum. Eşimde ordan atılıyor iyisin tabi iyi diyor. Bazen birden bire içim geçiyor, eğer çantamda yanımda yiyecek yoksa, en yakın markete dalıp, leplepi, bisküvi, kek bişeyler hemen alıp yiyom. İçim birden geçiyor.

vakit geldi hadi iyi akşamlar kızlar.

Geshenkim dostum meraktayım seni. inşallah iyisindir.

canım halen iş yerindekilere hamile oldugunu söylemedinmi :)) nasıl saklamayı başardın dış görünüşün dışında nasıl dayanabildin ben olsam herkese bagırmak isterdim heralde :)) nasıl sakladın peki anlatsana senden ip uçları alalım :)) insaallah bende hamile kalırsam 3 ay kimseye söylemeyi düşünmüyorum insanın başına olumsuz birşey gelince hep telaşlı oluyor seni anlayabiliyorum ve dogru bir davranış bencede.ailenin haberi varmı peki canım

Ailemede biraz kendimi tutup öyle söyledim, tembihledim onlarada kimseye söylemeyin diye. Çok yakın arkadaşlarıma söyledim. Onlarda sağolsun kimseye söylemediler. Şimdi gömelek ve kıyafetlerden anlıyorlar. O yüzden söylüyorum. Biliyorsun ilk bebeğimi kaybedince, birazda korku oldu, o yüzden nedense söyleyemedim kimseye. Beklemek daha çok işime geldi.

merhaba kızlar sayfaları okudum kimi zaman duygulandım kimi zaman sevindim komiksiniz :) ya benim bi sorunum var yemek yiyemiyorum canım hiç bişey istemiyor özellikle akşam yemeğini yedikten sonra acayip gaz oluyor rahatsızlanıyorum sizde böyle sorunlar oldu mu? bebeğim büyümeyecek diye korkuyorum....

geshenk yok sayfanın tadı yok dimi?? baksanıza kimseler girmiyor hiç muhabbet yok

Türkiyenin başısağolsun, şehit ailelerimize allahtan sabır diliyorum. Terörizmi lanetliyorum. Allahım sen askerlerimizi koru, onlar sana emanet, annelerine, eşlerine, çocuklarına bağışla yarabbim.

Türkiyenin başısağolsun, şehit ailelerimize allahtan sabır diliyorum. Terörizmi lanetliyorum. Allahım sen askerlerimizi koru, onlar sana emanet, annelerine, eşlerine, çocuklarına bağışla yarabbim.

geshenk yok sayfanın tadı yok dimi?? baksanıza kimseler girmiyor hiç muhabbet yok

Geshenk için dua edelim arkadaşlar. iyi olsun. şu myom büyümesin. iyi olacak inşallah, bebeğini sağ salim alacak kucağına.

Geshenk canım dularım seninle.

Arkadaşlar herkes nasıllar. Aylin, denizi anası, loveli, gunebkn, tülay, belenay nerelerde arada uğrardı onuda göremiyorum.

elfida iyisindir inşallah.

Kızlar herkesin cuması mübarek olsun, allah dularınızı kabul etsin.

hayırlı cumalar en güzel hamişler nasılsınız bakalım şu mübarek günler hürmetine rabbim bütün hamişlerimize sağlık nasip etsin meleklerini sağlıkla alsınlar kucaklarına

hayırlı cumalar en güzel hamişler nasılsınız bakalım şu mübarek günler hürmetine rabbim bütün hamişlerimize sağlık nasip etsin meleklerini sağlıkla alsınlar kucaklarına

amin inşallah.sanada tez zamanda bir melek nasip etsin rabbim

günaydın kızlar benimde bi sorum var banada yardım edermısınız??

pazartesi günü 2 aydır regli olamamla ilgili dr a gittim..alttan muayne oldum bi kaç test vs..dr ultrasonda 1 yumurtamın çok büyüdüğünü fakat çatlayamadığını söledi fakat eğer yeni bi gebelik varsa görünmes test yapalım dedi.
beta hcg <2 cıktı.
2gün sora tekrarla bakalım nolucak dedi.ve ben dün testi tekrarladım ve sonuc <12.75 cıktı..
şimdi benim içimi rahatlatacak bişeyler söleyebilirmisiniz
göğüslerimin yanları acıyo ara sıra adet olucakmısım gibime geliyo ve ara sırada kasıklarım ağrıyo.ne diyosunuz???

canım tebrikler bhcg 5 in üstüyse hamilesin demek senin değer 12 çıkmış.ama sen yinede 2 günde bir testi tekrarla ve dr a bi görün derim yeniden.göğüs ağrısı ve kasık ağrısı hamilelik belirtisi zaten.ben kasık ağrısını halen çekiyorum sanıyorum tüm hamileliğim boyunca da çekicem

kızlar çok korkuyorum kasık ağrım bugün iyice arttı. yarın dr a gidicem aradım.ayrıntılı ultrasondan sonra bana uğra dedi.serum falan takarız dedi.yatış verir mi bilmiyorum.yürüyemiyorum ağrıdan kasıklarım kopacak gibi.idrar yollarıyla mı alakalı acaba??dua edin nolur

geçmiş olsun canım inşallah önemli birşeyin yoktur. dualarımız seninle ve geshenkle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…