aminn beloşaylin olmadı ama iki kere yazmışsın üç kez yazacaktın
canlar nasılsınız bakalım herkes iyidir umarım iyidir iyidir bu topiğin anneleri hep güzel düşünür sonunda güzel şeyler olur dimiiiiiiiii inşallah en kısa zamanda aranız katılmak dileğiyle rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah sağlığıma kavuşup koca göbekli aama içi dolu koca göbekli olarak aranıza geleyim
oyy maşallahhhayyy Allahıma bin şükür kalp atışlarını duyduk küçük fasulyemin:))) böyle bir duygu yok kulağımdan gitmiyor hala. Allah herkese ama herkese yaşatsın bu duyguları. 15 gün sonrasına randevum var miniğimle:))
canım ne yaptın bebeğin kalp atışlarını duydun mu?
amin alah hepimizin yavruşlarını korusun. ben bi tane kaybettim. Çok zor bişey allah kimsenin başına vermesin. o yüzden hiç ultrasyona giresim yok nedense, böyle gidelim istiyorum. Ama bebeğim için girmek zorundayım.
sağol canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun. Sen nasılsın canım. sağlık sorunların vardı ne oldu, tedaviye başladın mı?
bebeğim arkadaşım nasılsın. Arada böyle yazılarını görmek hoşuma gidiyor. Hayat nasıl gidiyor canım. iyisin demi.
Kızlar bu arada ben aylini göremiyorum. nasıl acaba çetesiyle beraber.
selam yavrular, yine bizim net yoktu giremedim, yeni halloldu
canımm benim, inşallah bişe olmicak denizimize... Rabbim korusun onu,sizi...
doktorla görüşünce ne diyo bizi de haberdar et, merakta bırakma...
benim de zor zamanlar başladı artık.. yemek yemesem ya da az yesem olmaz, iyi yiyince yer dar fenalardayım akşamları.. dün akşam patlıcak gibiydim, nefes alamıyorum, alerjik burun tıkanıklığım da arttı, bi yandan hemen gögüs altımda ağrım var.. ağladım, şimdiden böleyse nasıl geçecek sonrası diye... Allahım hepimizin ve bebişlerimizin yardımcısı olsun...
geshenkim de çabucak atlatır gelir inşallah.. muhtemelen myom hainliği! Allah onun da yardımcısı olsun..
beloşum sefyom seni lem
tez vakitte bebişli bebişli aramıza gel olar mı
yavrım dediğim gibi işte..
sen nasılsın bakelim bebişle
kızlar hepiniz iyisiniz inşallah
ben de bi hafta kadar pek gelemem sanırım, merak etmeyin diye haber verim dedim..
öptümmm
Benim karnım iyice büyüdü, artık saklıyamıyoz kendimizi, hamilemisin diye soranlar çıkıyor. Bazen mide bulantıları oluyor o zamanda senin gibi düşünüyom 9 ay nasıl geçecek diye.
Ama aklıma sende geliyon aylin, üç tane sende olumlu düşün canım, iyi geçecek de, psikoljini o yönde telkin etmekte iyi oluyor. ben öyle yapıyom bazen çok şükür iyiyim iyi diyorum. Eşimde ordan atılıyor iyisin tabi iyi diyor. Bazen birden bire içim geçiyor, eğer çantamda yanımda yiyecek yoksa, en yakın markete dalıp, leplepi, bisküvi, kek bişeyler hemen alıp yiyom. İçim birden geçiyor.
vakit geldi hadi iyi akşamlar kızlar.
Geshenkim dostum meraktayım seni. inşallah iyisindir.
canım halen iş yerindekilere hamile oldugunu söylemedinmi :)) nasıl saklamayı başardın dış görünüşün dışında nasıl dayanabildin ben olsam herkese bagırmak isterdim heralde :)) nasıl sakladın peki anlatsana senden ip uçları alalım :)) insaallah bende hamile kalırsam 3 ay kimseye söylemeyi düşünmüyorum insanın başına olumsuz birşey gelince hep telaşlı oluyor seni anlayabiliyorum ve dogru bir davranış bencede.ailenin haberi varmı peki canım
geshenk yok sayfanın tadı yok dimi?? baksanıza kimseler girmiyor hiç muhabbet yok
hayırlı cumalar en güzel hamişler nasılsınız bakalım şu mübarek günler hürmetine rabbim bütün hamişlerimize sağlık nasip etsin meleklerini sağlıkla alsınlar kucaklarına
günaydın kızlar benimde bi sorum var banada yardım edermısınız??
pazartesi günü 2 aydır regli olamamla ilgili dr a gittim..alttan muayne oldum bi kaç test vs..dr ultrasonda 1 yumurtamın çok büyüdüğünü fakat çatlayamadığını söledi fakat eğer yeni bi gebelik varsa görünmes test yapalım dedi.
beta hcg <2 cıktı.
2gün sora tekrarla bakalım nolucak dedi.ve ben dün testi tekrarladım ve sonuc <12.75 cıktı..
şimdi benim içimi rahatlatacak bişeyler söleyebilirmisiniz
göğüslerimin yanları acıyo ara sıra adet olucakmısım gibime geliyo ve ara sırada kasıklarım ağrıyo.ne diyosunuz???
kızlar çok korkuyorum kasık ağrım bugün iyice arttı. yarın dr a gidicem aradım.ayrıntılı ultrasondan sonra bana uğra dedi.serum falan takarız dedi.yatış verir mi bilmiyorum.yürüyemiyorum ağrıdan kasıklarım kopacak gibi.idrar yollarıyla mı alakalı acaba??dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?