Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

gecmiş olsun canım..

amaaan yemene içmene dikkat et, zorlada olsa ye, beni,im canım istemiyodu yemek, kiloda almadım diye seviniyodum bak ne cıktı (

Denizimde asimetrik gelişme geriliği var ( az önce raporuyla beraber verdiler elime
ağladım ağladım ağladım ama elimden bişey gelmiyor, sonucu doktora götürmedik daha ama benim riskli gebelik uzmanı bulmam gerek, zira karnımda bile kaybadebilirmişim oksijen yetersizliğinden (

Sizler korkmayın ama % 3- % 7 hamilede görülebilen bir durummuş, güzelce beslenin ama canııznı istemesede zorla yiyin

çok geçmiş olsun canım. internette araştırdım biraz yatak istirahati önerilirmiş anneye özellikle sol tarafa yatınca bebeğe giden kan basıncı daha güzel olurmuş. yemeye içmeye de dikkat edilmesi gerekiyormuş. birde doktor kontrollerinin süresi daha kısa tutulurmuş. aklımıza kötü birşey getirmeyelim dua edelim. benim eşimin yeğenleri var ikiz çocuklar tam 7 ay dolmadan alınmış çocuklar biri 1kilo 200 gr. diğeri 1 kilo 800 gr mış ama maşallah 9 yaşındalar şimdi. denizimizde biraz düşük kilolu olsun annesi ona bakar besler dimi ama. gerek doktorlar gerekse internet herşeyin en kötüsünü söylerler bu bir gerçek. iyi düşünelim iyi olsun herşey. iyi de bir doktor bulursun inşallah. tekrardan çok geçmiş olsun sağlıklı sıhhatli kucağına al denizini inşallah. Allah hayırlı sağlıklı uzun bir ömür versin denizimize..

Canım ya moralini yinedede yüksek tut, hayırlısı ile bi doğsun deniz bebeğimiz. Doğunca belki daha kolay çözümler bulunur. Sen sola yatmayı ihmal etme, ben sola yattığım zaman daha çok acıkıyorum özellikle hissediyorum. Hayırlısı allah büyük dualarımız seninle.

Kızlar bu arada geshenke doktor yatış verdi. Bir süre olamayabilir.

çok konuşamadım, acilen çıktı, myomdan sanırım. dua edelim geshenk içinde. Herşeyin hayırlısı. Kızlar bende çıkıyorum, hepinize iyi hafta sonları bol bol dua edelim. Allah birbirimiz için ettiğimiz duları kabul etsin.

hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.

geçmiş olsun canım.inan hep dua ediyorum sizin için.Allah yavrunu korusun...iyi düşün iyi olsun.Rabbimin izniyle sağ salim alıcaksın denizi kucağına sen üzülme ki o da etkilenmesin annesi...

Allah geshenk e yardım etsin.çoook geçmiş olsun..inşallah bir an önce iyileşir

rabbim bütün hamişlerimizi korusun inşallah hepside sağsalim alırlar yavrularını kucaklarına annelerimizi ve bebelerinide korusun bazen can sıkıcı durumlar olsada herşey bizim için yeterki rabbim hayırlı olanı nasip etsin bu günlerde geçer ve geçmişe baktığımızda gülümseyerek anarız bu günleri aylin,geshenk,denizanası,tülay,zerdal,günebakan ve diğer hamişlerimizde bir gün gelir loveli gibi burda yavrusunun yaramazlıklarından uykusuzluğundan kabız olmasından gazını çıkarmadığından ateşlendiğinden sonra bir gülüşünün nasıl insanı mest ettğiğinden nasıl emeklediğinden bahseder sonra hep birlikte kimbilir ergenlik sorunlarını bile konuşuyor oluruz dualarım sizlerle

inşALLAH belenay, bayılıyorum senin bu temenni ve dualrına, dediğin gibi ne verirse hayırlısını versin RABBİM

Geshenk de mi istirahat almış, canım benim ya, telaşlanmasa bari,

Gesom hatırlıyor musun ben de 2 gün hastanede 10 gün evde yatmıştım, senin haftalarındayken,
korma hiç, o haftalarda oluyor bu tarz istirahatler, miyomla ilgili bi problem mi bimiyorum ama cabucak toparlarsınız inşALLAH...

ikimizin bebeğide iyi olacak inş, ALLAH ım nasip etti onları bize her zorluga rağmen, koruyacak olan da o,ona sığındım
bekliyorum ben de elimdne gelenleri yapıp, sen de öyle yap tevekkül ve bol istirahat...

Coook gecmiş olsun canım benim

Geshenk canım çok geçmiş olsun rabbim seni ve melegini korusun.böyle sıkıntılar olabiliyor bazen ama bu bebeklerinizin nazlı oluşundan kaynaklanıyor :)
eminim saglıkla aramıza döneceksin hiç canını sıkma bol bol dua et canım.

ewet canım ya bir duysam rahatlıyacam biraz. günler geçmiyor bir türlü..
canım ne yaptın bebeğin kalp atışlarını duydun mu?
amin alah hepimizin yavruşlarını korusun. ben bi tane kaybettim. Çok zor bişey allah kimsenin başına vermesin. o yüzden hiç ultrasyona giresim yok nedense, böyle gidelim istiyorum. Ama bebeğim için girmek zorundayım.
sağol canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun. Sen nasılsın canım. sağlık sorunların vardı ne oldu, tedaviye başladın mı?
bebeğim arkadaşım nasılsın. Arada böyle yazılarını görmek hoşuma gidiyor. Hayat nasıl gidiyor canım. iyisin demi.

Kızlar bu arada ben aylini göremiyorum. nasıl acaba çetesiyle beraber.

selam yavrular, yine bizim net yoktu giremedim, yeni halloldu
canımm benim, inşallah bişe olmicak denizimize... Rabbim korusun onu,sizi...
doktorla görüşünce ne diyo bizi de haberdar et, merakta bırakma...
benim de zor zamanlar başladı artık.. yemek yemesem ya da az yesem olmaz, iyi yiyince yer dar fenalardayım akşamları.. dün akşam patlıcak gibiydim, nefes alamıyorum, alerjik burun tıkanıklığım da arttı, bi yandan hemen gögüs altımda ağrım var.. ağladım, şimdiden böleyse nasıl geçecek sonrası diye... Allahım hepimizin ve bebişlerimizin yardımcısı olsun...
geshenkim de çabucak atlatır gelir inşallah.. muhtemelen myom hainliği! Allah onun da yardımcısı olsun..
beloşum sefyom seni lem
tez vakitte bebişli bebişli aramıza gel olar mı
yavrım dediğim gibi işte..
sen nasılsın bakelim bebişle

kızlar hepiniz iyisiniz inşallah
ben de bi hafta kadar pek gelemem sanırım, merak etmeyin diye haber verim dedim..
öptümmm

selam yavrular, yine bizim net yoktu giremedim, yeni halloldu
canımm benim, inşallah bişe olmicak denizimize... Rabbim korusun onu,sizi...
doktorla görüşünce ne diyo bizi de haberdar et, merakta bırakma...
benim de zor zamanlar başladı artık.. yemek yemesem ya da az yesem olmaz, iyi yiyince yer dar fenalardayım akşamları.. dün akşam patlıcak gibiydim, nefes alamıyorum, alerjik burun tıkanıklığım da arttı, bi yandan hemen gögüs altımda ağrım var.. ağladım, şimdiden böleyse nasıl geçecek sonrası diye... Allahım hepimizin ve bebişlerimizin yardımcısı olsun...
geshenkim de çabucak atlatır gelir inşallah.. muhtemelen myom hainliği! Allah onun da yardımcısı olsun..
beloşum sefyom seni lem
tez vakitte bebişli bebişli aramıza gel olar mı
yavrım dediğim gibi işte..
sen nasılsın bakelim bebişle

kızlar hepiniz iyisiniz inşallah
ben de bi hafta kadar pek gelemem sanırım, merak etmeyin diye haber verim dedim..
öptümmm

aylin olmadı ama iki kere yazmışsın üç kez yazacaktın
canlar nasılsınız bakalım herkes iyidir umarım iyidir iyidir bu topiğin anneleri hep güzel düşünür sonunda güzel şeyler olur dimiiiiiiiii inşallah en kısa zamanda aranız katılmak dileğiyle rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah sağlığıma kavuşup koca göbekli aama içi dolu koca göbekli olarak aranıza geleyim

ayyy Allahıma bin şükür kalp atışlarını duyduk küçük fasulyemin:))) böyle bir duygu yok kulağımdan gitmiyor hala. Allah herkese ama herkese yaşatsın bu duyguları. 15 gün sonrasına randevum var miniğimle:))

sağol canım sen nasılsın? Amin canım amin. göbişin bebeklerle dolsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…