denizanam bişi demeden gitmişin.. buralar serinledi orası da biraz serinlemiştir inşallah.. nasıl gidiyor beslenme maceran? ben dün gece sabah ettim sancıdan sol tarafım sanırım myom bu bacağıma, kasığıma, belime nasıl vuruyor var ya inletti beni.. bütün gece bende eşimde uykusuz işe geldik.. hala var ama geceki kadar değil.. neyin nesi bu analamadım.. randevu alacam bakalım bugün hangi güne verirlerse iştahda gitti.. lokma göresim yok.. hayırlısıyla bir alsak şu bebişleri kucağımıza...
gecmiş olsun canım..
amaaan yemene içmene dikkat et, zorlada olsa ye, beni,im canım istemiyodu yemek, kiloda almadım diye seviniyodum bak ne cıktı(
Denizimde asimetrik gelişme geriliği var( az önce raporuyla beraber verdiler elime
ağladım ağladım ağladım ama elimden bişey gelmiyor, sonucu doktora götürmedik daha ama benim riskli gebelik uzmanı bulmam gerek, zira karnımda bile kaybadebilirmişim oksijen yetersizliğinden(
Sizler korkmayın ama % 3- % 7 hamilede görülebilen bir durummuş, güzelce beslenin ama canııznı istemesede zorla yiyin
gecmiş olsun canım..
amaaan yemene içmene dikkat et, zorlada olsa ye, beni,im canım istemiyodu yemek, kiloda almadım diye seviniyodum bak ne cıktı(
Denizimde asimetrik gelişme geriliği var( az önce raporuyla beraber verdiler elime
ağladım ağladım ağladım ama elimden bişey gelmiyor, sonucu doktora götürmedik daha ama benim riskli gebelik uzmanı bulmam gerek, zira karnımda bile kaybadebilirmişim oksijen yetersizliğinden(
Sizler korkmayın ama % 3- % 7 hamilede görülebilen bir durummuş, güzelce beslenin ama canııznı istemesede zorla yiyin
neden verdi kii
gecmiş olsun canım..
Canım ya moralini yinedede yüksek tut, hayırlısı ile bi doğsun deniz bebeğimiz. Doğunca belki daha kolay çözümler bulunur. Sen sola yatmayı ihmal etme, ben sola yattığım zaman daha çok acıkıyorum özellikle hissediyorum. Hayırlısı allah büyük dualarımız seninle.
Kızlar bu arada geshenke doktor yatış verdi. Bir süre olamayabilir.
Canım ya moralini yinedede yüksek tut, hayırlısı ile bi doğsun deniz bebeğimiz. Doğunca belki daha kolay çözümler bulunur. Sen sola yatmayı ihmal etme, ben sola yattığım zaman daha çok acıkıyorum özellikle hissediyorum. Hayırlısı allah büyük dualarımız seninle.
Kızlar bu arada geshenke doktor yatış verdi. Bir süre olamayabilir.
rabbim bütün hamişlerimizi korusun inşallah hepside sağsalim alırlar yavrularını kucaklarına annelerimizi ve bebelerinide korusun bazen can sıkıcı durumlar olsada herşey bizim için yeterki rabbim hayırlı olanı nasip etsin bu günlerde geçer ve geçmişe baktığımızda gülümseyerek anarız bu günleri aylin,geshenk,denizanası,tülay,zerdal,günebakan ve diğer hamişlerimizde bir gün gelir loveli gibi burda yavrusunun yaramazlıklarından uykusuzluğundan kabız olmasından gazını çıkarmadığından ateşlendiğinden sonra bir gülüşünün nasıl insanı mest ettğiğinden nasıl emeklediğinden bahseder sonra hep birlikte kimbilir ergenlik sorunlarını bile konuşuyor oluruz dualarım sizlerle
canım ne yaptın bebeğin kalp atışlarını duydun mu?ewet canım ya bir duysam rahatlıyacam biraz. günler geçmiyor bir türlü..
amin alah hepimizin yavruşlarını korusun. ben bi tane kaybettim. Çok zor bişey allah kimsenin başına vermesin. o yüzden hiç ultrasyona giresim yok nedense, böyle gidelim istiyorum. Ama bebeğim için girmek zorundayım.Allah geshenk e yardım etsin.çoook geçmiş olsun..inşallah bir an önce iyileşir
sağol canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun. Sen nasılsın canım. sağlık sorunların vardı ne oldu, tedaviye başladın mı?rabbim bütün hamişlerimizi korusun inşallah hepside sağsalim alırlar yavrularını kucaklarına annelerimizi ve bebelerinide korusun bazen can sıkıcı durumlar olsada herşey bizim için yeterki rabbim hayırlı olanı nasip etsin bu günlerde geçer ve geçmişe baktığımızda gülümseyerek anarız bu günleri aylin,geshenk,denizanası,tülay,zerdal,günebakan ve diğer hamişlerimizde bir gün gelir loveli gibi burda yavrusunun yaramazlıklarından uykusuzluğundan kabız olmasından gazını çıkarmadığından ateşlendiğinden sonra bir gülüşünün nasıl insanı mest ettğiğinden nasıl emeklediğinden bahseder sonra hep birlikte kimbilir ergenlik sorunlarını bile konuşuyor oluruz dualarım sizlerle
bebeğim arkadaşım nasılsın. Arada böyle yazılarını görmek hoşuma gidiyor. Hayat nasıl gidiyor canım. iyisin demi.Geshenk canım çok geçmiş olsun rabbim seni ve melegini korusun.böyle sıkıntılar olabiliyor bazen ama bu bebeklerinizin nazlı oluşundan kaynaklanıyor :)
eminim saglıkla aramıza döneceksin hiç canını sıkma bol bol dua et canım.
canımm benim, inşallah bişe olmicak denizimize... Rabbim korusun onu,sizi...Denizimde asimetrik gelişme geriliği var( az önce raporuyla beraber verdiler elime
geshenkim de çabucak atlatır gelir inşallah.. muhtemelen myom hainliği! Allah onun da yardımcısı olsun..Kızlar bu arada geshenke doktor yatış verdi. Bir süre olamayabilir.
beloşum sefyom seni lemrabbim bütün hamişlerimizi korusun inşallah hepside sağsalim alırlar yavrularını kucaklarına annelerimizi ve bebelerinide korusun bazen can sıkıcı durumlar olsada herşey bizim için yeterki rabbim hayırlı olanı nasip etsin bu günlerde geçer ve geçmişe baktığımızda gülümseyerek anarız bu günleri aylin,geshenk,denizanası,tülay,zerdal,günebakan ve diğer hamişlerimizde bir gün gelir loveli gibi burda yavrusunun yaramazlıklarından uykusuzluğundan kabız olmasından gazını çıkarmadığından ateşlendiğinden sonra bir gülüşünün nasıl insanı mest ettğiğinden nasıl emeklediğinden bahseder sonra hep birlikte kimbilir ergenlik sorunlarını bile konuşuyor oluruz dualarım sizlerle
yavrım dediğim gibi işte..Kızlar bu arada ben aylini göremiyorum. nasıl acaba çetesiyle beraber.
canımm benim, inşallah bişe olmicak denizimize... Rabbim korusun onu,sizi...Denizimde asimetrik gelişme geriliği var( az önce raporuyla beraber verdiler elime
geshenkim de çabucak atlatır gelir inşallah.. muhtemelen myom hainliği! Allah onun da yardımcısı olsun..Kızlar bu arada geshenke doktor yatış verdi. Bir süre olamayabilir.
beloşum sefyom seni lemrabbim bütün hamişlerimizi korusun inşallah hepside sağsalim alırlar yavrularını kucaklarına annelerimizi ve bebelerinide korusun bazen can sıkıcı durumlar olsada herşey bizim için yeterki rabbim hayırlı olanı nasip etsin bu günlerde geçer ve geçmişe baktığımızda gülümseyerek anarız bu günleri aylin,geshenk,denizanası,tülay,zerdal,günebakan ve diğer hamişlerimizde bir gün gelir loveli gibi burda yavrusunun yaramazlıklarından uykusuzluğundan kabız olmasından gazını çıkarmadığından ateşlendiğinden sonra bir gülüşünün nasıl insanı mest ettğiğinden nasıl emeklediğinden bahseder sonra hep birlikte kimbilir ergenlik sorunlarını bile konuşuyor oluruz dualarım sizlerle
yavrım dediğim gibi işte..Kızlar bu arada ben aylini göremiyorum. nasıl acaba çetesiyle beraber.
canım ne yaptın bebeğin kalp atışlarını duydun mu?
amin alah hepimizin yavruşlarını korusun. ben bi tane kaybettim. Çok zor bişey allah kimsenin başına vermesin. o yüzden hiç ultrasyona giresim yok nedense, böyle gidelim istiyorum. Ama bebeğim için girmek zorundayım.
sağol canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun. Sen nasılsın canım. sağlık sorunların vardı ne oldu, tedaviye başladın mı?
bebeğim arkadaşım nasılsın. Arada böyle yazılarını görmek hoşuma gidiyor. Hayat nasıl gidiyor canım. iyisin demi.
Kızlar bu arada ben aylini göremiyorum. nasıl acaba çetesiyle beraber.
aylin olmadı ama iki kere yazmışsın üç kez yazacaktın
canlar nasılsınız bakalım herkes iyidir umarım iyidir iyidir bu topiğin anneleri hep güzel düşünür sonunda güzel şeyler olur dimiiiiiiiii inşallah en kısa zamanda aranız katılmak dileğiyle rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah sağlığıma kavuşup koca göbekli aama içi dolu koca göbekli olarak aranıza geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?