kısım bu myom etobur mu yaf et suyundan büyüsüno gebelik hormonlarıylan büyüyo olabiler zannımca..
ivet tentoş da gecikmişşş
hadi bakelim güsel haberlerle gel inşallah
hahahaaaaaakıs sensin çişli benim depo geniştir bi kerem akşama kadar tutardım ben
haklısın aslında, redüksiyon bile yaptırtmadık biz 12 haftada da, Allahım korusun
eyvallah yavrım, eline sağlık
yaa dün geceden beri sol tarafımda ve belimde ağrı var baya baya.. galiba myom ağrı yapıyor tam onun olduğu yerde.. resmen elime geliyor artık çok korkuyorum zarar verecek diye.. offf bi küçülse büzüşse olduğu yere yavruma rahat verse.. hem kanından hem yerinden faydalanıyor.. aynı büyüyor pis meret ya... bel ağsısıda ondanmı bilemiyorum sol tarafta o da.. bacağımı çekiyor yürürken..
yavrum yaptırırım heralde, yani Allah korusun aldırmak falan diil de başka anlamda da faydalıymış.. mesela doğar doğmaz müdahale edilmesi gereken şeyleri de görebiliyolarmış bazen, Allah korusun tabi....bir nevi dörtlü test bu galiba...
aylin yaptıracakmısın sen? bana 3 lü deseydi istemeyecektim.. Allahtan ikili de iyi çıktı...
heh şölebilmem bu ne obur ne yesem yaradı şimdiye kadaryok olasıca...
çook özür aylinim çişli olan tentoydu birazda çılgındı galibakarıştırdım pardon geri aldım sen cicisin ciciiiiiiii
ama accık sapık olduğunu itiraf etgazoz fantezilerini tüm K.K bilir
hadi güle güle kendine kuzuna iyi bakasınkızlaar ben çıkıyorum görüşürüz daha sonra...öptüm hepiciğinizi.:92:
geshenkim dr ne diyo şimdi bu meretle ilgili? inşallah kurusun gitsin
ŞİMDİLİK HİÇ BİŞİ :96: ilk başlarda myomla doğuranda var düşürende demişti.. korkma rahat ol dedi.. ama sürekli büyüyor ve hiç yorum yok onunla ilgili.. her an her şey olabilir herhalde.. kurumaya kurumuyor barim büyümese ya ...
hele şükür cevap yazabilmiş gezgin gacı
yavrum duayla dönüyo dünya, inşallah kuzunu kucaklamak da nasip olacak, bolca dua edelim...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım güzel bir gün diliyorum hepinize
denizanası bak oğluşun mesajı vermiş üzülme diye bizde dua ediyoruz hiç merak etme onu rabbim koruyor o bir melek çünkü doğum anı gelesiye bu çocuk özürlü denen ve doğduğunda sapasağlam hayata gözlerini açan milyonlarca melek var biz neye inanırsak rabbim onu yaşatıyor biz denizin hayırla ve sağlıkla dünyaya geleceğine inanıyoruz ölede olacak inşallah
geshenk sen nasılsın canım rabbim hayırlı sağlıklı olanı nasip etsin tabide sankim kızın olack gibi geldi ne bilim aman hayırlısı olsun kız oğlan ne farkeder içimden öle geçti işte deyiverdim
aylin çete başı sen nasılsın canım benim tebdili mekanda ferahlık vardır derleren iyisini yapmışsın yorulmazsın en azından ye iç yan gel yat kız çete başı olarak
tülays sen nasılsın canım minişin nasıl annesi üzmüyordur umarım seni sağlıkla ve hayırla gelsin dünyaya inşallah
zedalim yorgun savaşçı sen nasılsın bittimi işler bebişin nasıl hayırla ve sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
bende dün doktora gittim romatizma tedavim devam romatizma malesef göze vurmuş nu topu gibi bide bağ dokusu hastalığım oldu romatizmanın yanında şimdilik ilaç veremiyorlar göz doktoruna gönderdiler eğer göz doktoru olur derse ilaca başlıcakmışız bide tüp bebeğe geçicez dedim şimdilik başlamayın dedi hoppaaaaa yine kaytardı bizim veletbütün sonuçlar çıkasıya bebek düşünme dedi ohoooo sonuçlara çıkasıya menapoza gircez yahu zati erken menapoz tehdit edip duruyor yap bi tane yoksa geliyorum diye neyse kısmetimde varsa zati gelir yoksada kk nın bütün bebeleri benim teyzelik ünvanımı alır keyfime bakarım bu arada kilo vermeye devam ediyorum şimdilik 11 kilo verdim dahada vericem inşallah dal gibi anne olmasam bile dal gibi teyze olcem daha ne offf çenem düştü yine öpüyorum sizi ben yine gelirim
slm canlar nasılsınız? keyifler iyidir inşallah..
slm canlar nasılsınız? keyifler iyidir inşallah..
selam millet kimse farketmemiş beni yaaaaaaaa çok üzüldüm kaç gündür yokum
Hadi hayırlısı duyarsın inşallah, duyduktan sonra insan biraz rahatlıyor.bende iyiyim sağolasın. ben daha yeniyim 7+1 oldum bugün kendi hesabıma göre. cumartesiye randevum var kalp atışları için. biraz korku ve heyecan var herşey normal derse doktor birde kalp atışlarını duyarsam o zaman rahatlayacam inşallah biraz.
benim aldığım yerde kargo dahil oluyor, daha önce preseedda almıştım, karga içindeydi, ayrıca para vermedik.yahu bu et suyu derken kemik suyu da aynı demi.. kaynatıp suyuna çorba neyin içsek kemik gelişimine fayda eder bebelerin demi... myom yararlanmasında pis aynı büyüyo ya çocukcağızımla.. ne zaman duracak yada daha ne kadar büyüyecek ben bilmem... off dursa barim..
kreme bakayım ben.. zerdalınki siteden sanırım kargoda vardır onda aynıya gelir belkim :))
bu ertelenmelerde var bir keramet.. hadi bakalım tento da gecikmiş... tüpe hazırlanırkene.. ondan da ümitliyim ..
amin icanım inşallah alırız. bazen hayal gibi geliyor. inşallah görürüz o günleri.hele şükür cevap yazabilmiş gezgin gacı
yavrum duayla dönüyo dünya, inşallah kuzunu kucaklamak da nasip olacak, bolca dua edelim...
lovelin canım aslında ben farkettim ama yazmak kısmet olmadı. bende yoğunum çok giremiyorum. nasılsın tatlım uzun zamandır görüşemedik.selam millet kimse farketmemiş beni yaaaaaaaa çok üzüldüm kaç gündür yokum
iyiyiz güzelim seni sormalı??
selam millet kimse farketmemiş beni yaaaaaaaa çok üzüldüm kaç gündür yokum
İYİYİZ TÜLAYCIM SEN NASILSIN? hangi gün dinleyeceksiniz pıtpıtlarınızı?
aşkolsun lovelim sen unutulacak insanmısın.. bebeğin var diye sıkıştırmıyos seni bnerdesin nerdesin diye.. erenimle geçiyordur vaktin yoksam her zaman arar sorarız seni.. nasıl geçiyor????
Hadi hayırlısı duyarsın inşallah, duyduktan sonra insan biraz rahatlıyor.
benim aldığım yerde kargo dahil oluyor, daha önce preseedda almıştım, karga içindeydi, ayrıca para vermedik.
Geshenk ben kakao yağı kullanmıyacağım,bazı yorumları okudum, bir kişide karın altında depo yapıp zamanla yağ bezesi şeklinde kusmuş, tabi bu kişi güneşlenip broşlaşma amaçlı kullanmış. Lıerac kremde kiminde kaşıntı yapmış, alerjik olabilirmiş, faydasını görmek için sürekli kullanmak gerekiyormuş, kimisinin yapısı farklı olduğu için etkili olmamamış, çatlayacağı varsa çatlamış yine. yani kişiden kişiye ve bünyeden bünyeye değişiyormuş. sanki en iyi bana bebek yağı gibi geldi. lıerac ve bebek yağı kullanmak lazım.
amin icanım inşallah alırız. bazen hayal gibi geliyor. inşallah görürüz o günleri.
lovelin canım aslında ben farkettim ama yazmak kısmet olmadı. bende yoğunum çok giremiyorum. nasılsın tatlım uzun zamandır görüşemedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?