Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

bilmem bu ne obur ne yesem yaradı şimdiye kadar yok olasıca...

çook özür aylinim çişli olan tentoydu birazda çılgındı galiba karıştırdım pardon geri aldım sen cicisin ciciiiiiiii

kızlaar ben çıkıyorum görüşürüz daha sonra...öptüm hepiciğinizi.:92:

geshenkim dr ne diyo şimdi bu meretle ilgili? inşallah kurusun gitsin

bir nevi dörtlü test bu galiba...

aylin yaptıracakmısın sen? bana 3 lü deseydi istemeyecektim.. Allahtan ikili de iyi çıktı...
yavrum yaptırırım heralde, yani Allah korusun aldırmak falan diil de başka anlamda da faydalıymış.. mesela doğar doğmaz müdahale edilmesi gereken şeyleri de görebiliyolarmış bazen, Allah korusun tabi....
bilmem bu ne obur ne yesem yaradı şimdiye kadar yok olasıca...

çook özür aylinim çişli olan tentoydu birazda çılgındı galiba karıştırdım pardon geri aldım sen cicisin ciciiiiiiii
heh şöle çok cici olduğum sölenemez ise de çişli de diilim lem
ama accık sapık olduğunu itiraf et gazoz fantezilerini tüm K.K bilir
e yürüdü namımız tabi
kızlaar ben çıkıyorum görüşürüz daha sonra...öptüm hepiciğinizi.:92:
hadi güle güle kendine kuzuna iyi bakasın

geshenkim dr ne diyo şimdi bu meretle ilgili? inşallah kurusun gitsin

ŞİMDİLİK HİÇ BİŞİ :96: ilk başlarda myomla doğuranda var düşürende demişti.. korkma rahat ol dedi.. ama sürekli büyüyor ve hiç yorum yok onunla ilgili.. her an her şey olabilir herhalde.. kurumaya kurumuyor barim büyümese ya ...

hele şükür cevap yazabilmiş gezgin gacı
yavrum duayla dönüyo dünya, inşallah kuzunu kucaklamak da nasip olacak, bolca dua edelim...

yavrum duayla dönüyo dünya, inşallah kuzunu kucaklamak da nasip olacak, bolca dua edelim...

hee bende ondan ettimdi :93: dimedene gittim kusuruma bakma.. namaza gittim geldim.. hep ediyorum tek sığındığımız hep O değilmi zaten.. başka ne gücümüz var şu dünyada.. illaki bir yerlerde tekliyoruz sonuçta.. Allaha sığınıyoruz veriyor çok şükür inşallah bebeklerimizi bize verdi ve koruyacak.... öpüldün tatlişkom.. göbüştende he hemde 3 kere

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
GESHENK,
denizANASI+,
gunebkn

tamda gelmişsiniz ama ben çıkmak zorundayım eşim geldi bekliyor.. öpüyorum sizi.. kendinize iyi bakın.. iyi akşamlar.. akşama evde okurum artık...

sağol canım teşekkür ederim biz iyiyiz sen nasılsın. geçmiş olsun canım ya Allah tez zamanda şifa versin sana. çok güzel kilo vermişsin maşallah.. giden göbeğin bebişlerle dolsun inşallah. Allah gönlüne yüreğine göre versin canım..

slm canlar nasılsınız? keyifler iyidir inşallah..

İYİYİZ TÜLAYCIM SEN NASILSIN? hangi gün dinleyeceksiniz pıtpıtlarınızı?

selam millet kimse farketmemiş beni yaaaaaaaa çok üzüldüm kaç gündür yokum

aşkolsun lovelim sen unutulacak insanmısın.. bebeğin var diye sıkıştırmıyos seni bnerdesin nerdesin diye.. erenimle geçiyordur vaktin yoksam her zaman arar sorarız seni.. nasıl geçiyor????

denizanam bişi demeden gitmişin.. buralar serinledi orası da biraz serinlemiştir inşallah.. nasıl gidiyor beslenme maceran? ben dün gece sabah ettim sancıdan sol tarafım sanırım myom bu bacağıma, kasığıma, belime nasıl vuruyor var ya inletti beni.. bütün gece bende eşimde uykusuz işe geldik.. hala var ama geceki kadar değil.. neyin nesi bu analamadım.. randevu alacam bakalım bugün hangi güne verirlerse iştahda gitti.. lokma göresim yok.. hayırlısıyla bir alsak şu bebişleri kucağımıza...

heheh nazlanam dedim iiiyyiizz memlekete düğüne gittim gitmişken kaldım bikaç gün

git dr bişey versin sana canım ya çok zorluyor dimi hain miyom

günaydın güzel hamişler nasılsınız bakalım keyifler yerinde maşallah azcık geçmişi okudumda loveli sen git düğünlere atgöbecikleri stresini at sonrada bize naz yap hıh bizde çalışalım bu sıcakta neyse bari hoşgeldin kız seni unutmaz kimse azmı kahrımızı çektin ateş ölçme konusund ateşi yükselen yetiş loveliiiiieren nasıl öpüyorum sizi tekrar hoşgeldin
Allahım ağzınızın tadını bozmasın meleklerinizi hyırla ve sağlıkla alın kucağınıza inşallah öpüyorum sizleri benden kurtuluş yok yine gelicem

Hadi hayırlısı duyarsın inşallah, duyduktan sonra insan biraz rahatlıyor.
benim aldığım yerde kargo dahil oluyor, daha önce preseedda almıştım, karga içindeydi, ayrıca para vermedik.
Geshenk ben kakao yağı kullanmıyacağım,bazı yorumları okudum, bir kişide karın altında depo yapıp zamanla yağ bezesi şeklinde kusmuş, tabi bu kişi güneşlenip broşlaşma amaçlı kullanmış. Lıerac kremde kiminde kaşıntı yapmış, alerjik olabilirmiş, faydasını görmek için sürekli kullanmak gerekiyormuş, kimisinin yapısı farklı olduğu için etkili olmamamış, çatlayacağı varsa çatlamış yine. yani kişiden kişiye ve bünyeden bünyeye değişiyormuş. sanki en iyi bana bebek yağı gibi geldi. lıerac ve bebek yağı kullanmak lazım.
amin icanım inşallah alırız. bazen hayal gibi geliyor. inşallah görürüz o günleri.
lovelin canım aslında ben farkettim ama yazmak kısmet olmadı. bende yoğunum çok giremiyorum. nasılsın tatlım uzun zamandır görüşemedik.

ben niveanın badem yağını kullandımm bebe tyağı göbeğim çatlamadı poişim bi de doğumdan sonra solmemişim çatladı

iyiyiz güzelim seni sormalı??

sağol canım bende iyiyim. yiyorum yiyorum doymuyorum :))))

hoşgeldin canım.

sağol canım bende iyiyim. cumartesi duyucaz kısmetse gün yaklaştıkça benim kalbim atıyor pıt pıt inşallah miniğimin kalbi de pıt pıt atar..

ewet canım ya bir duysam rahatlıyacam biraz. günler geçmiyor bir türlü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…