Ben süppperrr bi haber vereyim diye actım coooookkkk daha süpper 2 haber okudum...
Mutluluklar dubleymiş topicte triple olsun bakemmmm
bayramda geldi Denizim teyzeleri,,, gece balkonda otururken suyum gelmiş, idrarmı su mu diye koitur koştur hastaneye gittim...
bi yığın aksiilik sonunda kendim,i doğum odasında buldum, baytar bi doktorun eline düştüm kendi doktorum antalyada oldugu için gelemedi, hastanelerin yenidoğan üniteleri doluydu devlet hastanesi hariç,,devlet hastanesinde bi baytarın elinde dünyaya gelkdi meleğim..ama çok şükür ki bebeğimde bi sorun yok, kanamam cooookk oldu, dikişim sök
ülüp yeniden atıldı ...vs yani ben toparlayamadım hala, dikişilerim cok fena,yeni yeni oturmaya başladım..o kadar söylememe ragmen sezeryana almadı beni dr. normal yolla geldi mucizem her seye inat sağlıkla-sıhhatle :)))
1 hafta hastanede yattık cennet kokulumla, o yoğun bakımda ben odada, sonra cıktık,2 gün sonra yine yatık sarılıktan şimdi iyi gibi ooluşum.... tam 1 ay erken gelsede şükür Rabbime, gelişim geriliği falan hikaye gibi geliyor bana, zayıf doğdu meleğim
sadecene. 2400 lük 48 cm lik bi ömür büyüyüp gelişecek mutluluk kaynağım var, inanmakta zorlansamda yatıyor yatagında minik suratlım :)))
ismen dua ettim 5-6 saat cektiğimcok fena doğum sancılarım arasında, en makbul dua buymuş derler, sankim kabul olmuş gibi
belanayım ve özlemcim ha :))
ısrarla güzel haberini beklediğim akideşlerim var, eli kulağındadır Rabbimin izniylen, onlar kendilerini biliyodru sanursam
coookkk öptüm hepinizi, beni merak eden hiiiçççç olmasa da( serzenişte bulunmadan olar mı de mi ama ))
ısrarla 2-3 kişi
RABBİM hepinize tattırsın bu rüyayı,
kızlar çok mutluyum.oğluşumun odasının da siparişini verdik bugün.acelemiz yok 1 aya getirin dedik:))bebeğime gidip oda bile seçiyorum ya hala inanamıyorum.Rabbim banada bu günleri gösterdi çok şükür..minik kaptan olacak oğlum teyzeleri.denizci bebek odası aldık.beşiği büyüyebiliyormuş ona sevindim hemen atmamıza gerek yokokula giderken bile kullanacağı bişey.odayı boşalttım ıvır zıvır doluydu attım bi çoğunu.bi kısmını bi yerlere sıkıştırdım.herşeyi ayarladım bekliyorum odamızı:))
hayırlı olsun canım Allah oğluşunla birlikte güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. internetten görmüştüm denizci bebek odasını gerçekten güzel büyütülebilmesi daha da güzel. bende büyütülenlerden düşünüyorum inşallah gerçi daha baya bir yolum var ama insan sabırsız oluyor dimi:))) tekrardan hayırlı uğurlu olsun canım..
canım sağlık ocağının bana verdiği kağıtta 18-26 haftalar arası tetanoz aşısı yazıyor.teleşlanma
Sağolun kızlar baya bi araştırdım yapılabiliyormuş, sağlık ocağı kendi isteğiyle geç yapıyormuş.evet canıım 5 doz yapılıyor ahan da unuttum doğıumdan sonrakileri
belnay merak ettim seni nasılsın canım. geshenkinde var, biraz ağrılı sancılı oluyor ama tutunmasına engel değil.doktora gittim bugün keseyi göremedi rahimin içinde kocaman bir myom varmış rahimin içini kaplamış bebekte görünmüyormuş zaten keseyi görsekte bu myom tehlikeli düşüğe sebeb olur dedi pazartesi kontrole çağırdı takip edicez dedi ben bu anı daha öncede yaşamıştım kısmet artık ne yapalım kısmeti varsa gelir gelmezse bundda vardır bir hayır
biraz panik yaptık ama vuruluyormuş. detaylı ultrasyonun güzel geçmesine sevindim. Darısı başımıza. bende güzel güzel hamiş kıyafetlerimi aldım. Daha uşağa başlamadım.çok güzeldi yazı, çok etkilendim ya, eline sağlık gülümm
zerdalım alıntı yaptım bak
"Tetanoz aşısı gebelikte her dönemde yapılabilir fakat sıklıkla 3. ayın bitiminden sonra yapılması tercih edilir."
endişelenme canım, benimki de gecikti yaf, sağlık ocağı ta 15 eylül vermiş gün, bu hafta bi uğricam
beloşum, lovelimin dediği gibi bolca uzan dinlen, ve bolca sıvı tüket, su iç. inşallah hiçbişey olmasın senin de geshenkimin de bebişlerinize... amin
kızlar biz de dün detaylıda güzel haberler aldık, şükür iyilermiş benim çete üyeleri..
biraz da alışveriş için gezdik, çok yoruldum eve zor attım kendimi
topinkimize bir gelin daha geliyor, süper hayırlı olsun.slm arkadaşlar nasılsınız? bugün jelimi yazdırmak için yakında olan polikliniğe gittim gitmişkende miniğimi göreyim dedim. doktor cinsiyetini söylediler mi dedi bende yooo bellimiki dedim kız gibi duruyor kesin olmamakla birlikte büyük ihtimal kız dedi :)))) galiba benim kızım olacak kızlarr.. 11+4 olduk bugün kızlar saklar diyorlardı ama benim minik şaşırttı beni :)) sizlerle paylaşmak istedim :S Allah hepimizin miniklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..
aylininde ikisi kız. presnsesler çoğalıyor.slm canım.prenses geliyor demek.herkesin erkekti seninki paylaşılamaz artı.bir geshenkin kız birde senin sanırımçok güzel.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
hayırlı olsu elfoşum, demek normal yaptın doğumu. bende normal düşünüyorm bakalım.Ben süppperrr bi haber vereyim diye actım coooookkkk daha süpper 2 haber okudum...
bayramda geldi Denizim teyzeleri,,, gece balkonda otururken suyum gelmiş, idrarmı su mu diye koitur koştur hastaneye gittim...
bi yığın aksiilik sonunda kendim,i doğum odasında buldum, baytar bi doktorun eline düştüm kendi doktorum antalyada oldugu için gelemedi, hastanelerin yenidoğan üniteleri doluydu devlet hastanesi hariç,,devlet hastanesinde bi baytarın elinde dünyaya gelkdi meleğim..ama çok şükür ki bebeğimde bi sorun yok, kanamam cooookk oldu, dikişim sök
ülüp yeniden atıldı ...vs yani ben toparlayamadım hala, dikişilerim cok fena,yeni yeni oturmaya başladım..o kadar söylememe ragmen sezeryana almadı beni dr. normal yolla geldi mucizem her seye inat sağlıkla-sıhhatle :)))
1 hafta hastanede yattık cennet kokulumla, o yoğun bakımda ben odada, sonra cıktık,2 gün sonra yine yatık sarılıktan şimdi iyi gibi ooluşum.... tam 1 ay erken gelsede şükür Rabbime, gelişim geriliği falan hikaye gibi geliyor bana, zayıf doğdu meleğim
sadecene. 2400 lük 48 cm lik bi ömür büyüyüp gelişecek mutluluk kaynağım var, inanmakta zorlansamda yatıyor yatagında minik suratlım :)))
ismen dua ettim 5-6 saat cektiğimcok fena doğum sancılarım arasında, en makbul dua buymuş derler, sankim kabul olmuş gibi
ısrarla güzel haberini beklediğim akideşlerim var, eli kulağındadır Rabbimin izniylen, onlar kendilerini biliyodru sanursam
coookkk öptüm hepinizi, beni merak eden hiiiçççç olmasa da( serzenişte bulunmadan olar mı de mi ama ))
ısrarla 2-3 kişi
kızlar çok mutluyum.oğluşumun odasının da siparişini verdik bugün.acelemiz yok 1 aya getirin dedik:))bebeğime gidip oda bile seçiyorum ya hala inanamıyorum.Rabbim banada bu günleri gösterdi çok şükür..minik kaptan olacak oğlum teyzeleri.denizci bebek odası aldık.beşiği büyüyebiliyormuş ona sevindim hemen atmamıza gerek yokokula giderken bile kullanacağı bişey.odayı boşalttım ıvır zıvır doluydu attım bi çoğunu.bi kısmını bi yerlere sıkıştırdım.herşeyi ayarladım bekliyorum odamızı:))
Sağolun kızlar baya bi araştırdım yapılabiliyormuş, sağlık ocağı kendi isteğiyle geç yapıyormuş.
belnay merak ettim seni nasılsın canım. geshenkinde var, biraz ağrılı sancılı oluyor ama tutunmasına engel değil.
biraz panik yaptık ama vuruluyormuş. detaylı ultrasyonun güzel geçmesine sevindim. Darısı başımıza. bende güzel güzel hamiş kıyafetlerimi aldım. Daha uşağa başlamadım.
topinkimize bir gelin daha geliyor, süper hayırlı olsun.
aylininde ikisi kız. presnsesler çoğalıyor.
hayırlı olsu elfoşum, demek normal yaptın doğumu. bende normal düşünüyorm bakalım.
canım ya bebeğinin odası hayırlı olsun. Resmine bakalım. bende ne alacağıma nasıl yapacağıma daha karar veremedim.
canım teşekkür ederim.odamız 1 ay sonra gelecek yapılıyor şimdi.acele etmenize gerek yok dedik adamlara.ben şöyle düşündüm canım belki sanada bi fikir olur.bebek odası aldık büyüyen beşiğide var.o odasında duracak.gündüzleri falan ona yatırırım.ayrıyeten yatak odasına yanıma almak içinde park yatak alıcam.sonra kaldırırım büyüyünce.minik beşiklere baktım çok fazla yatamıyormuş.bende böylesinde karar kıldım.odasında da dolabı şifonyeri oyuncak dolabı duvar rafı ve beşiği var.beğendim baya.denizci takımı aldım teyzesi oğluşuma:))Allah sağlıkla uyumalarını nasip eder inşallah.
heee cicileri kendime aldım :82:bebişlerin değil cicilerinin resimleri
gülüüm sağolasın amincanım çok sevindim iyi olmalarına maşallah maşallahgüle güle giyinsinler inşallah cicilerinide.bizde hafta sonu oda bakmaya gidelim diyoruz.sitelerde bi kaç yer kestirdik gözümüze.bakalım kısmet.
anaammslm arkadaşlar nasılsınız? bugün jelimi yazdırmak için yakında olan polikliniğe gittim gitmişkende miniğimi göreyim dedim. doktor cinsiyetini söylediler mi dedi bende yooo bellimiki dedim kız gibi duruyor kesin olmamakla birlikte büyük ihtimal kız dedi :)))) galiba benim kızım olacak kızlarr.. 11+4 olduk bugün kızlar saklar diyorlardı ama benim minik şaşırttı beni :)) sizlerle paylaşmak istedim :S Allah hepimizin miniklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..
görünen o ki bu zevki gunebkna kaptırmışım ama eferem o da güsel bi tikır yapmış, hayırlı uğurlu olsuun :)Aylin canım bana da ticker yap nolurrrr. bende sat 20 haziran..
bende de iki kız var lem :))slm canım.prenses geliyor demek.herkesin erkekti seninki paylaşılamaz artı.bir geshenkin kız birde senin sanırımçok güzel.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ay sağol canım çok teşekkür ederim. eşimin içine de kız doğuyordu büyük ihtimal kız deyince delirdi resmen ben sana demedim mi diye kafamı ütülüyor:))) amin canım Allah hepimizin miniklerini korusun sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin. çizelge içinde teşekkür ederim çok güzel olmuş eline koluna sağlık..
benimde bir çizelgem var artık:)))
Ben süppperrr bi haber vereyim diye actım coooookkkk daha süpper 2 haber okudum...
ısrarla 2-3 kişi
oyyy hayırlı olsuuun, güle güle kullansın paşaakızlar çok mutluyum.oğluşumun odasının da siparişini verdik bugün.acelemiz yok 1 aya getirin dedik:))bebeğime gidip oda bile seçiyorum ya hala inanamıyorum.Rabbim banada bu günleri gösterdi çok şükür..minik kaptan olacak oğlum teyzeleri.denizci bebek odası aldık.beşiği büyüyebiliyormuş ona sevindim hemen atmamıza gerek yokokula giderken bile kullanacağı bişey.odayı boşalttım ıvır zıvır doluydu attım bi çoğunu.bi kısmını bi yerlere sıkıştırdım.herşeyi ayarladım bekliyorum odamızı:))
eferem iş yasak sana :)Kızlar bende bügün başladım işe 3 gün raporluyduk. Bizde bi türlü evim düzen almıyor. Eşim hafta sonu salonu boyadı, ben hiç girmedim, boya kokusu var diye. Kurban bayramına kadar evi bi şekil aldırabilirsek iyi olacak. Yerler kırıldı kalbodur yapılacak, parke yapılacak. Kurbandan sonrada bebeğimin hazırlıklarına başlıyacağım. Bu arada ben hiç iş yapmıyorum. Bebeğime söz verdim. Bütün iş bitince temizlikçi tutarım. Şimdilik dağınık ev. halılarıda sermedik idare ediyoz.
Kızlar şimdi fikrinizi almak istiyorum. Bebeğime dolap alacam zaten, dolapla mobilyalı beşik mı alsam, bebek odası yapıp, ayrıca yatak odasında yatması için küçükte bir beşik lazım bu arada iki tane beşik olması gerekiyor. Yoksa yine dolabını alıp, park beşiklerler var onlardan mı alsam. Park beşiği yatak odasınada çekebilirim. 4-5 ay bizimle yatar sonra odasına koyarım. Genellikle arkadaşlarım 4-5 ay sonra ayırıyorlar. Bi karar veremedim. Mobilyalı beşikle ayrıca küçük beşik mi, yoksa portatif park beşiklerden mi alayım.
ivet ivet, mobilyasını uzunca kullanacak renk ve modelde almalı bi deDolabın 2 li değilde şöyle ilerdede kullansın diye 3 lü olanlardan büyüklerden alayım diyorum.
kıslar selam
ben hala gribim ya, musluklar tutmuyo, boğasım ağrıyooooo
heee cicileri kendime aldım :82:
bebişlerin "made by anane" örgüleri var evimde, onları koyim bi ara
gülüüm sağolasın amin
sen ankarada mıydın yavrum yaa?? sitelerde nereleri kestirdin gözüne?
anaammpambık prenses miymiş :)
amin tülayımm
görünen o ki bu zevki gunebkna kaptırmışım ama eferem o da güsel bi tikır yapmış, hayırlı uğurlu olsuun :)
bende de iki kız var lem :))
aminnn
elfoşummm aşkolsun lem ben sordumdu seni
kıss ne güsel haberlerlen geldin heee maşallah denizimizeeeeeeeeeeeeeebak gördün mü, bu toktorlar adamı korkutuyo, maşallah haftasına göre gayet güsel kilosu, boyu
du iki göbecik atemm
Allahım bahtını açık etsin, analı babalı büyütsün
oyyy hayırlı olsuuun, güle güle kullansın paşaa
büyümesi iyi olmuş beşiğin, uzun zaman kullanır kuzu
eferem iş yasak sana :)
sorduğun konuya gelince bence park yatak al odana koy, ama bu arada odasını da hazırlaki biraz büyüyünce odasına yatır.. dirim ben
ivet ivet, mobilyasını uzunca kullanacak renk ve modelde almalı bi de
tülayım hiç belli olmaz, daha 12. haftadasın, ilerleyen haftalarda pipi görürsen şaşırma derim ben :)) yeğenime de başlarda %90 kız diyolardı, koç gibi oğluşumuz var :)) hayırlısı olsunçok geçmiş olsun canım bol bol c vitamini almaya çalış ıhlamur iç hatta ıhlamura bal koy 1 kaşık iyi geliyormuş.. kız gibi duruyor dedi doktor bu cumartesi bakalım kendi doktorum ne diyecek. bu saatten sonra pipi çıkmaz galiba sanursam:))))
tülayım hiç belli olmaz, daha 12. haftadasın, ilerleyen haftalarda pipi görürsen şaşırma derim ben :)) yeğenime de başlarda %90 kız diyolardı, koç gibi oğluşumuz var :)) hayırlısı olsun
:))) olsun pipilide kabulüm duduluda:) kız yada erkek ayrımımız yok Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli versin inşallah cümlemize..
kıslar selam
ben hala gribim ya, musluklar tutmuyo, boğasım ağrıyooooo
heee cicileri kendime aldım :82:
bebişlerin "made by anane" örgüleri var evimde, onları koyim bi ara
gülüüm sağolasın amin
sen ankarada mıydın yavrum yaa?? sitelerde nereleri kestirdin gözüne?
anaammpambık prenses miymiş :)
amin tülayımm
görünen o ki bu zevki gunebkna kaptırmışım ama eferem o da güsel bi tikır yapmış, hayırlı uğurlu olsuun :)
bende de iki kız var lem :))
aminnn
elfoşummm aşkolsun lem ben sordumdu seni
kıss ne güsel haberlerlen geldin heee maşallah denizimizeeeeeeeeeeeeeebak gördün mü, bu toktorlar adamı korkutuyo, maşallah haftasına göre gayet güsel kilosu, boyu
du iki göbecik atemm
Allahım bahtını açık etsin, analı babalı büyütsün
oyyy hayırlı olsuuun, güle güle kullansın paşaa
büyümesi iyi olmuş beşiğin, uzun zaman kullanır kuzu
eferem iş yasak sana :)
sorduğun konuya gelince bence park yatak al odana koy, ama bu arada odasını da hazırlaki biraz büyüyünce odasına yatır.. dirim ben
ivet ivet, mobilyasını uzunca kullanacak renk ve modelde almalı bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?