Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

bakalım daha alışverişe başlamadım, şimdilik araştırmalar yapıyorum. Kurban bayramından sonra almaya başlıyacağım. o zamana 6-7 aylık olurum.
Aylin aman dikkat et yavrum üşütme kendini.Geçmiş olsun. Canım sen çete üyelerine nasıl bişeyler düşünüyorsun.odalarını falan nasıl olacak anlat bakalım. alış verişler başladımı sende.
:))) olsun pipilide kabulüm duduluda:) kız yada erkek ayrımımız yok Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli versin inşallah cümlemize..
amin inşallah. sağlıklı sıhatli olsunda.
Eki Görüntüle 255352

buna benziyor odası oğlumun teyzeleri:))
çok güzelmiş canım sen dolapta 3 lümü. Güle güle kullansın. demek 2000 liraya mal oldu. Bakalım bende internetten falan araştırıyom. istediğim gibi olmazsa, dolapı kendim çizip isteğim gibi yaptıracağım.

nasılsınız koca göbekliler küçücük bir kesemiz varmış inşallah haftaya pıtpıtları duymaya gideceğiz dualarınızı bekliyorum diye diye sonunda bende koca göbekli oldum oyy can kurban böle koca göbeğekeyifler nasıl bakalım umarım herkes iyidir kızlar oğlanlar bir bir kendini belli etmeye başladı rabbim bizede nasip etsin o günleri burdn verim güzel haberleri

maşşallah maşşallah Allah tamamına erdirsin canım.dualarım seninle

dolap 3 lü canım.içi baya geniş.2 liler pek bi dardı.bişeycik sığmaz diye düşündüm bende.kendin çizip yaptırmakta güzel fikir valla:))

tavsiyeler için sağol tatlım ya, lazım olcak. fiyat iyiymiş bence, benim sevgili kocacım öyle gezeyim seçeyim sevmez, bi yere girip alıp çıkacak! özelcan bebeye gitmiştik ulustakine, mobilya da var, kafasına yattı, tamam herşeyi burdan alcam dedi çıktık siteler aklıma gelmişti ama orası fiyatlar yüksektir dedi.. halbuki özelcanın kendi imalatı bi takım beğendik ama sunta falan diil, direk ahşap üstü cila, güzel falan ama gardrop sadece 1400, bi de şifonyer ve rafını alcaz.. tabi indirim yapcaklarmış.
sağolasın zerdalım, dikkat ediyorum..
yavrum çetenin odasına üç park yatak, büyük bi gardrop ve şifonyer düşünüyoruz. bikaç yıla kalmaz, yataklarını alırız dedik.
alışveriş yapmadım ama nerden alcamıza karar verdik işte, hemem herşeyi tek yerden gidip alcaz sanırım
oooyy beloşum maşallah kesecikee hadi darısı pıtpıtlaraa
Allahım tamamına erdirsin yavrum, hepimizinkini

valla bizdede ben girdiğim yerden alıp çıkmayı seviyom, gezemiyorum pek, beğendiysem fiyatta 3 aşağı 5 yukarı aklıma yatmışsa tamam. aldım gitti demektir.

belenay maşallah darısı pıt pıtları. kalp atışı olunca rahatlıyorsun.

maşallah canım Allah nazarlardan saklasın seni ve keseciğini:)) pıtpıtlarıda duyacaksın hayırlısıyla. Allah tamamına erdirsin hepücüğümüzü inşallah..

sorma zerdalım ben arızalıyım alışveriş konusunda, ille heryere bi bakıcam öyle alıcam! kocam da biliyo bu arızamı, kestirip atıyo burdan alıyoruz diye de beni de kendime eziyet etmekten kurtarıyo :))) zaten bu halimle gezemezdim

Kızlar bu arada üçlü test sonucum çıktı şükür iyi, 12 ekimdede ayrıntılı ultrasyon var. bakalım inşallah herşey iyi olur. oğluşuma isim arıyom ama net bişey bulamadım daha. Fikir verirseniz sevinirim kızlar. şöyle anlamlı güzel bi isim.

maşallah.iyi çıkmış çok şükür.bu arada bende oğluma isim arıyorum halen bişey yok.oğlumu bu gidişle "x" diye çağıracağız.güzel bişiler bulursan banada öner

maşallah çok sevindim kuzumm
biz oğluşa kerem koycaz, anlamı da güsel.. kız ismi önerilerine de ben açığım zira prenseslerin adını hala bulamadıkkkk

kızlar yarın sabah benimde randevum var.şeker yüklemesi yapılacak.o iğrenç şeyi nasıl içerim bilmem(neyse katlanıcaz artıkın dimi?? oğlumuda görürüm özlemiştim zaten.ayyy canım oğluşum.ismide yok isimsiz kahramanım benim minik mucizem

Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın hep böyle devam edin inşallah. ben erkek ismi olarak Yağız yada Doruk düşünüyordum :)) gerçi soyadıyla da uyumlu olması gerekir dimi..

maşallah.iyi çıkmış çok şükür.bu arada bende oğluma isim arıyorum halen bişey yok.oğlumu bu gidişle "x" diye çağıracağız.güzel bişiler bulursan banada öner

x miiii :))))) buluruz canım ya x olarak bırakmayız yeğenimizi :))

maşallah çok sevindim kuzumm
biz oğluşa kerem koycaz, anlamı da güsel.. kız ismi önerilerine de ben açığım zira prenseslerin adını hala bulamadıkkkk

kerem ismi çok güzel gerçekten. kız olarak favorim Miray anlamı da güzel ayışığı kadar parlak demekmiş başka anlamlarıda vardı ama unuttum şimdi:))

şeker yüklemesinde şeker vermiyorlarmı :S çok mu kötü birşey veriyorlar. inşallah herşeyin yolunda gider canım güzel haberler ver inşallah..

valla canım şekerli bişey içiriyolarda benim şekerle tatlıyla aram zaten yok.o yüzden biraz ürkütücü geldi:))

valla canım şekerli bişey içiriyolarda benim şekerle tatlıyla aram zaten yok.o yüzden biraz ürkütücü geldi:))

:)) benimde aram yoktur tatlıyla hele birde şerbetinin şekeri fazla olursa midem kalkar:S
kızlar miniklerinizin hareketlerini en erken ne zaman hissettiniz? böyle içerde titreşime benzer birşey olursa bu bebeğin hareket ettiğini mi gösterir. internetten çok araştırdım en erken 16-17 hafta yazıyor ama bende son günlerde böyle titreşim tarzı birşeyler oluyor. gaz desen gazımda yok..

güzel sonuçlar al inşallah kuzu
oğluşa selam söle bizden :)
bir de o içirdiklerinin içine limon sıkabiliyoruz sanırım, daha kolay içiliyomuş, yanına al yarım limon, sorarsın orda..
kerem ismi çok güzel gerçekten. kız olarak favorim Miray anlamı da güzel ayışığı kadar parlak demekmiş başka anlamlarıda vardı ama unuttum şimdi:))
miray güzelmiş gerçekten ama soyisimle uymuyo pek canım ya..
tülaycım 12.haftada ben de hissettim o dediğini, sırtüstü yatıp odaklanınca, böle gıdıklar gibi, bişe geziyo uçuşuyo gibi... bana da dr hissetmezsin demişti ama bence o bebişlerdendi. şimdi hareketleri netleştiya daha iyi anladım onun bebişlerden olduuğunu
bence sen de hissediyosun

kızlar ben geldim. çok şükür şeker yüklemem iyi çıktı.sorun yok dedi drum.oğluşumuda gördüm dil çıkardı bizedr bile çok güldü..daha çok seyredesim vardı ama dr napsın zaten çok uğraştım aradım mucizemi diye uzun tutuyor.bana kalsa saatlerce bakıcam.kan değerlerim yine biraz düşük çıktı.demir ilacım değişti çünkü diğeri midemi fena ağrıtıyor.bakalım bunu deneyelim.benden haberler böyle herkes iyidir umarım...tülaycım bu arada ben oğlumun hareketlerini ilk 16+5 de duymuştum:))

gözünaydın canım :)

kıslar ben de istirahat dönemlerinin açılışını yapmayı düşünüyorum...
büroya geliyodum hergün şimdiye kadar, bi de kayınvalidemlerdeyizya 5 kat merdiven çıkıyodum hergün dil dışarda şekildeki gibi :)))
ama artık çekileyim dinlenmeye di mi kızlar?
kitaplar aldım bebek bakımı ve eğitimiyle ilgili, onları okurum..
kayınvalidemlerde internet yok, çok giremem artık, en çok ona üzülüyorum, sizleri özlicem, merak edicem...
inşallah hepimiz sağlıklı sorunsuz kolay ve yeterince uzun hamilelikler geçirir ve sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…