lovelimmmm ben de sizi çokkk özlicemmkendine iyi bak kuzulara da dinlen bol bol ulaşabilirsen ulaş haber et kendinden seni çok özleyecem
gözünaydın canım :)
kıslar ben de istirahat dönemlerinin açılışını yapmayı düşünüyorum...
büroya geliyodum hergün şimdiye kadar, bi de kayınvalidemlerdeyizya 5 kat merdiven çıkıyodum hergün dil dışarda şekildeki gibi:)))
ama artık çekileyim dinlenmeye di mi kızlar?
kitaplar aldım bebek bakımı ve eğitimiyle ilgili, onları okurum..
kayınvalidemlerde internet yok, çok giremem artık, en çok ona üzülüyorum, sizleri özlicem, merak edicem...
inşallah hepimiz sağlıklı sorunsuz kolay ve yeterince uzun hamilelikler geçirir ve sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi...
güzel sonuçlar al inşallah kuzu
oğluşa selam söle bizden :)
bir de o içirdiklerinin içine limon sıkabiliyoruz sanırım, daha kolay içiliyomuş, yanına al yarım limon, sorarsın orda..
miray güzelmiş gerçekten ama soyisimle uymuyo pek canım ya..
tülaycım 12.haftada ben de hissettim o dediğini, sırtüstü yatıp odaklanınca, böle gıdıklar gibi, bişe geziyo uçuşuyo gibi... bana da dr hissetmezsin demişti ama bence o bebişlerdendi. şimdi hareketleri netleştiya daha iyi anladım onun bebişlerden olduuğunu
bence sen de hissediyosun
kızlar ben geldim. çok şükür şeker yüklemem iyi çıktı.sorun yok dedi drum.oğluşumuda gördüm dil çıkardı bizedr bile çok güldü..daha çok seyredesim vardı ama dr napsın zaten çok uğraştım aradım mucizemi diye uzun tutuyor.bana kalsa saatlerce bakıcam.kan değerlerim yine biraz düşük çıktı.demir ilacım değişti çünkü diğeri midemi fena ağrıtıyor.bakalım bunu deneyelim.benden haberler böyle herkes iyidir umarım...tülaycım bu arada ben oğlumun hareketlerini ilk 16+5 de duymuştum:))
gözünaydın canım :)
büroya geliyodum hergün şimdiye kadar, bi de kayınvalidemlerdeyizya 5 kat merdiven çıkıyodum hergün dil dışarda şekildeki gibi:)))
kayınvalidemlerde internet yok, çok giremem artık, en çok ona üzülüyorum, sizleri özlicem, merak edicem...
inşallah hepimiz sağlıklı sorunsuz kolay ve yeterince uzun hamilelikler geçirir ve sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi...
kızlar selam.kimseler yok...nasılsınız nasıl gidiyor?beni sorarsanız birazcık kötüyüm( çünkü düştüm.Allahtan karnımın üstüne falan değil.çok şükür Rabbime mucizem iyi.benim diz baya kötü.mazgalın kırığını tamir etmemişler bende içine kaçtım ( baldırıma kadar girdi.tabi girerken de demir kesti.derin bir yara ve morluklar var bacağımda... eşimin dediğine göre çapraz bağım zedelenmiş.zor basıyorum üstüne.ama yapacak bişey yok.dinleniyorum evde...yavrum zamanında sağlıkla doğsunda tedavi olurum...
teşekkür ederim arkadaşlar.bu belediyelerden çekiceğimiz var..benim bacağım girdiyse o mazgala çocuk komple düşer.ama nerde tedbir.en iyisi başımızı yerden kaldırmadan yürümek sanırım(
gözün aydın canım ne güzeldir kimbilir meleğini seyretmek rabbim kucağına ldığın günleride göstersin inşallahkızlar ben geldim. çok şükür şeker yüklemem iyi çıktı.sorun yok dedi drum.oğluşumuda gördüm dil çıkardı bizedr bile çok güldü..daha çok seyredesim vardı ama dr napsın zaten çok uğraştım aradım mucizemi diye uzun tutuyor.bana kalsa saatlerce bakıcam.kan değerlerim yine biraz düşük çıktı.demir ilacım değişti çünkü diğeri midemi fena ağrıtıyor.bakalım bunu deneyelim.benden haberler böyle herkes iyidir umarım...tülaycım bu arada ben oğlumun hareketlerini ilk 16+5 de duymuştum:))
canım fazla açma arayı fırsat buldukça iki yazı döşeyiver merak etmeyelim çete üyelerine ve kendine iyi bak öpüyorum sizigözünaydın canım :)
tedirginlik hiç bitmiyor demi klp atışı iklili test üçlü test şeker yüklemesi falan filan kucağımıza alasıya hep bir merak ve tedirginlik yaşıcz anlaşılan inşallah kan sonucunda güzel çıkar bu ardsa kız yada oğlan rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah sağlıkla ve hayırla alalım kucağımızada önemli olan buaynen canım ya içerden gıdıklama tarzı birşey oluyor benim doktorumda hissetmezsin daha diyor(
gözün aydın canım. maşallah size.. randevu saati beklerken zaman geçmiyor ama muayenede zaman çok çabuk geliyor 1 saat de incelese doktor bana yine yetmiyor.
çekil tabi canımm hakkındır. kendine iyi bak her gelişinde iyi haberler getir inşallah. aminnn canım aminn.
kızlar bu arada bugün 2li test için kan verdim. ense pilisini doktorum iyi benden sınıfı geçti dedi inşallah kanda da herşey normal çıkar. pazartesi netleşecek kısmetse. ya birde enteresan birşey oldu popodan bakınca kendi doktorumda büyük ihtimal kız dedi üstten bakınca da bir çıkıntı gördü erkek de olabilir dedi :S yani ortadayız kız derken erkek olursa şaşırmam artık:))
birde kızlar çatlak kremi önermedi bana doktorum daha erken diye bir jel adı verdi kimisinde işe yarıyor kimisinde yaramıyor çatlama tamamıyla kişinin yapısına bağlı dedi. siz neler kullanıyorsunuz. arada bebe yağı kullanıyorum ama kakao yağı mı alsam. karnımda hafifden çatlamalar var sanki küçük küçük kızarıklıklar var ama karından çok benim göğüsler çatlayacak sanırım deli gibi kaşınıyor(
ayy geçmmiş olsun canım aman şükür sende bebişinde iyisiniz belediyelerin yaptığı hatayı çok kez insanlar çekiyor bu kadarına geçmiş olsunkızlar selam.kimseler yok...nasılsınız nasıl gidiyor?beni sorarsanız birazcık kötüyüm( çünkü düştüm.Allahtan karnımın üstüne falan değil.çok şükür Rabbime mucizem iyi.benim diz baya kötü.mazgalın kırığını tamir etmemişler bende içine kaçtım ( baldırıma kadar girdi.tabi girerken de demir kesti.derin bir yara ve morluklar var bacağımda... eşimin dediğine göre çapraz bağım zedelenmiş.zor basıyorum üstüne.ama yapacak bişey yok.dinleniyorum evde...yavrum zamanında sağlıkla doğsunda tedavi olurum...
zerdalim sen nasılsın yormuyorsun dimi kendini oğluşuna söz verdin bak unutmaAy canım ya büyük geçmiş olsun, aman dikkat et kendine. dinlen bakalım. allah bebişini seni korusun. Bende geçenlerde sinirlerim bozuldu, belediyeciler logar kapağını açık bırakmışlar herhangi bir tetbir yok, ben sağ taraftan yürümüşüm, eğer sol taraftan yürüsem, kaldırımın aşağısında kalıyor, kanalizasyon çukuruna düştüm gitti. hemen gidip muhtara polise şikayet ettim. Onlarda aşağıda çalışma yapıyorlar diyor, nerde yapıyorlarsa hiç görmedim, hiç bir güvenlik önlemi almadan böyle açık bırakılırmı, çoluk çocuk düşer, ben düşebilirim dedim. Hala aklıma geldikçe canım sıkılıyor. Bastığımız yerlere dikkat ederek yürüyeceğiz. Görmeden basmayın arkadaşlar, kapak tarzı bişeylerin üstünden hiç geçmeyin.
nasılsınız koca göbüşlüler keyifler yerindedir inşallah bende koca göbeklilerin arasına katıldım Allahım çok şükür inşallah bizde sizin geçtiğiniz aşamalardan geçeriz büyür kocaman oluruz sağlıkla ve hayırla yarın kalp atışını görmeye gideceğiz dua edin bize çok heyecanlıyım ve tedirgin inşallah güzel haberlerle geliriz buraya
gözün aydın canım ne güzeldir kimbilir meleğini seyretmek rabbim kucağına ldığın günleride göstersin inşallah
canım fazla açma arayı fırsat buldukça iki yazı döşeyiver merak etmeyelim çete üyelerine ve kendine iyi bak öpüyorum sizi
tedirginlik hiç bitmiyor demi klp atışı iklili test üçlü test şeker yüklemesi falan filan kucağımıza alasıya hep bir merak ve tedirginlik yaşıcz anlaşılan inşallah kan sonucunda güzel çıkar bu ardsa kız yada oğlan rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah sağlıkla ve hayırla alalım kucağımızada önemli olan bu
ayy geçmmiş olsun canım aman şükür sende bebişinde iyisiniz belediyelerin yaptığı hatayı çok kez insanlar çekiyor bu kadarına geçmiş olsun
zerdalim sen nasılsın yormuyorsun dimi kendini oğluşuna söz verdin bak unutma
çok geçmiş olsun canım Allah korumuş sizi..
nasılsınız koca göbüşlüler keyifler yerindedir inşallah bende koca göbeklilerin arasına katıldım Allahım çok şükür inşallah bizde sizin geçtiğiniz aşamalardan geçeriz büyür kocaman oluruz sağlıkla ve hayırla yarın kalp atışını görmeye gideceğiz dua edin bize çok heyecanlıyım ve tedirgin inşallah güzel haberlerle geliriz buraya
gözün aydın canım ne güzeldir kimbilir meleğini seyretmek rabbim kucağına ldığın günleride göstersin inşallah
canım fazla açma arayı fırsat buldukça iki yazı döşeyiver merak etmeyelim çete üyelerine ve kendine iyi bak öpüyorum sizi
tedirginlik hiç bitmiyor demi klp atışı iklili test üçlü test şeker yüklemesi falan filan kucağımıza alasıya hep bir merak ve tedirginlik yaşıcz anlaşılan inşallah kan sonucunda güzel çıkar bu ardsa kız yada oğlan rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah sağlıkla ve hayırla alalım kucağımızada önemli olan bu
ayy geçmmiş olsun canım aman şükür sende bebişinde iyisiniz belediyelerin yaptığı hatayı çok kez insanlar çekiyor bu kadarına geçmiş olsun
zerdalim sen nasılsın yormuyorsun dimi kendini oğluşuna söz verdin bak unutma
Hamile arkadaşlar ağda konusunu ne yapıyorsunuz. ben eldivenle alıyordum. 1 ay falan gidiyordu. şimdi karnım büyüdü zor oluyor. Ağda bantlarından almak istiyorum. o da çok acırmı diye, tedirginim. Jilet falanda kullanmak istemiyorum. ama ne yapacağımı düşünüyorum.
nasılsınız güzel hamişler dün kalp atışımızı duyduk çok şükür sat göre 7+2 usgye göre 6+4 gösteriyor ölçüsüde 5.8 mm normalmi sizce
Hamile arkadaşlar ağda konusunu ne yapıyorsunuz. ben eldivenle alıyordum. 1 ay falan gidiyordu. şimdi karnım büyüdü zor oluyor. Ağda bantlarından almak istiyorum. o da çok acırmı diye, tedirginim. Jilet falanda kullanmak istemiyorum. ama ne yapacağımı düşünüyorum.
nasılsınız güzel hamişler dün kalp atışımızı duyduk çok şükür sat göre 7+2 usgye göre 6+4 gösteriyor ölçüsüde 5.8 mm normalmi sizce
Normal canım, ilk başta tam benimkide 1 hafta geriden geliyordu. Şimdilerde aradaki fark kapandı gibi. 2 günlük falan, geç döllenmeden falan olabiliyor diyorlar.nasılsınız güzel hamişler dün kalp atışımızı duyduk çok şükür sat göre 7+2 usgye göre 6+4 gösteriyor ölçüsüde 5.8 mm normalmi sizce
Bende sanırım ayna yardımıyla yapacam artık. Ama araştırıyorum, rahat ne bulabilirim diye. Kuaförwde gitmek istemiyorum, çoğu kişi kuaför öneriyor.canım bende hep ağda kullanırım.halada kullanıyorum.şöyle yapıyorum aynadan yardım alıyorum.aynayla görünüyo aynadan bakıp bakıp alıyorum.:)).ve beni neredeyse 1,5 ay idare ediyor..jilet çok arttırıyor bence kulanma.
Eldiven biraz uzun sürüyor, o yüzden hazır ağda bantlarını düşündüm. Sürekli eldivenle ve kökten aldığım için, çok sert değil, yoğunda değil, ama jilet vurunda sertleşir ve çoğalır. Ağda işini araştırıyom bakalım.bende önceden eldiven kullanıyordum şimdi sir ağda kullanıyorum. hazır ağdalı bantları beceremedim bir türlü. ılık ağda alıyorum ağda bezlerinide biraz makasla küçültüyorum öyle kullanıyorum. biraz acıyor ama geçiyor eldivenden daha kısa sürede alınıyor. ama alt kısımlar biraz zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?