Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

kızlarr selam
eve uğradık, bi bakim dedim size, çok vaktim yok, geçmişi okuyamıyorum..
beloş maşallah pıtpıtları duymuşsun
biz de iyiyiz sanırım, sanırım çünkü bu kontrol aksadı
devlet hast.doktorlarına muayenehane yine yasaklanınca bizim hoca hasta kabul etmiceni artık söledi
beni ya hastanenin yüksek riskli gebelikler bölümüne yönlendircekmiş, takibim orda yapılcakmış ve kendisi eskisi gibi muayene etmicekmiş beni, ya da sadece özelde çalışan bi doktora gidebilirsin dedi ( ortada kalmış gibi oldum sona zaman daralırken... bunda da bi hayır vardır inşallah diyoruz..
güven hastanesinde bi dr tavsiye etti özel için ama hastanede prematüre bakımını devlete mi size mi ödetcekler iyi araştırın yoksa çok uçuk fiyatları dedi.. araştırıcaz.. baronun da güvenle anlaşması vardı sanırım, ssk lıyım ayrıca ama ne kadarını bunlar karşılıyo öğrenmek lazım...
kızlar benim karnımın sertleşmeleri daha sıklaştı sanki, sizde durumlar nasıl?
bi de kızlarımdan biri aşağıları tepiyo galibaaa korkutuyo beni
dua edin olar mı

aylincim korkma Allahım yardım etsin.biraz annemize eziyet edelim dedi senin minikler galiba.ondan aşağıyı tekmeliyorlar:))güven hastanesinin iyi olduğunu duymuştum.arkadaşım orada yaptı doğumu baya memnun kaldı.ama tabi dediğin gibi diğer konuları araştırmak lazım..dualarım seninle sende bize dua et olur mu.

Merhaba kızlar, biz de bir senelik bekleyiş sonunda tam umudumuzu kaybetmişken bebişimiz geldi çok şükür.

Yazdıklarınızı çok okuyamadım, sadece son 2 sayfayı okuyabildim. Ağda konusu geçmiş galiba, bazı doktorlar özel bölgeye ağda önermiyorlar riskliymiş, bazıları da bişey olmaz diyor bilemiyorum. doktorunuza mutlaka danışın, ne olur ne olmaz. saç boyası da öyle her doktor başka birşey söylüyor. Ben hiç riske girmek istemiyorum. Öptüm hepinizi

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 255052

küçük beşikde bu, mavisini bulayım dedim ama bu rengi çıktı.

odada koyacağın yeri mutlaka hesapla canım..ben yatak odamıza park yatak aldım.kendi odasıda çilekten..bi ara resmini ekliyim size fikir olsun..

maşallah çok sevindim kuzumm
biz oğluşa kerem koycaz, anlamı da güsel.. kız ismi önerilerine de ben açığım zira prenseslerin adını hala bulamadıkkkk
beste ve ezgi...

tebrikler cnm...

Allah yardım etsin canım sana. aman dikkat et kendine. kızlar karında daha hareketli oluyor diyorlar doğru heralde dimi :))

tebrikler arkadaşım. hoşgeldin. doktorlar ağdayı hamilelikte mi önermiyorlarmış? doğru diyorsun sormak lazım. saç boyasını benim doktorum 15 haftadan sonra boyayabilirsin ama bitkisel boya ile dedi. beyazlar aldı başına gidiyor ama bende kararsızım. çoğunluk doğuma yakın boyuyormuş.

aylin ve çetesi, özlüyoz kız seni ve çeteni. Güzel güzel büyür, dünyaya gelirsiniz.
O zaman ağda konusunda dikkat etmek lazım.
odada koyacağın yeri mutlaka hesapla canım..ben yatak odamıza park yatak aldım.kendi odasıda çilekten..bi ara resmini ekliyim size fikir olsun..

beste ve ezgi...

tebrikler cnm...

venusum koy şu resimleri bakalım. ahmetciğin odasına.

OOO kızlar nerdesiniz nasıl gidiyor, bizim yarın kontrol var, oğluşumu görecem, özledim valla.

gunebkncığım senin şeker yüklemesi yapıldımı, sanırım bana bu gidişimde değilde bir dahakine yaparlar gibime geliyor.

Kızlar şu demir ilacımı genel olarak akşam yatarken yutuyorum ama genel olrak unutuyorum, o da iki güne bir gibi oluyor. Bi sıkıntı olmaz demi. Decavint onu her gün alıyom, sabahları unutmuyom.

evet şeker yüklemesi yapıldı canım.çok şükür iyi çıktı..demir ilacını ben sabahları içiyordum gyneferon diye bi haptı mide ağrısından ölüyordum.dr gün aşırı iç dedi yine aynısı oldu olmadı 3 günde bir denedim yine olmayınca ilacı değiştirdi ..şimdilik her sabah içiyorum bi sorun yok gibi:))yarın miniğini göreceksin ne güzel

kızlarr albüme bakalbilirsiniz :)) yarn kaldırım elinizi çabuk tutun :))

Selam kızlar gittim doktora çok şükür güzel geçti. 25 ekimde şeker yüklemesi yapılacak. Ben kan ilacı santafor kullanıyorum. Bu günde GAVISCON diye bi şurup yazdı. Midemde yanma olunca içecem bakalım. 2 kutu şurup.

Oğluşumu gördüm, doktor tekrar erkek dedi. Ağzını açıyordu resmen. oynatışını falan gördük. Hayırlısı bakalım. Yavaş yavaş malzemelerine bakmaya başladık. bayramdan sonra alacam inşallah.

venuscuğum hazırlıkların çok güzel, oğluşunda maşallah güle güle büyüt.

Venüscüm baktım fotolara, bayıldııımmm odasına, tayinci olmasak bende çilekten zürafalı olan model var ya onu cok bgeniyorum onu alıcam evime dönünce de, 3 yıllık esyalarımı even eveye veridğimiz halde cizdiler yırttılar, kıyamam şimdi 3 milyar a , şark dönüşü inş. gönlünce almışsın ne güzel, iyi günlerde sağlıklı günlerde kulalnın arkadaşım....

Ha bide venüsüm, dr. bana metpamid yazdı 10 gün kullanım sonu anne sütü artıyormuş %90 anne de ...mide bulantı hapı minicik bişi 1.5 lira cokda uygun bi denesene sende yan etkisi yok ....

ZERDAL seni oğlanda babasına benzeer haberin olsun :))
doğunca göürürsün dediydin dersin...
Sen bebek odası yapacak mısın,? ben annemin yanındaım ya 3-4 ay park yatakla idare ediyorum şimdilik,seneye yada 1.5 yaşına girince alıcam ben

bende de cı-ok beyaz var tülay,ama boyamadım hiç, halda boyamıyorum,işe başlarken boyatırım artık, ebbekten daha önemli değil, hani coook rahatsız olmuyorsan boyma aderim ben, yine sen bilin
demir eksikliği önemli Zerdal, unutmamaya calış, ve hapı çmeden 2saat önce ve sonra cay-süt-yoğurt yeme, bunlar demirin emilimini azaltıyor.... mümünse meyve yada meyve suyuyla içmeye calış, bunlar demir emilimini artırır cünkü..

eger enne hamile iken demir eksikliği olursa çocukta ileri yaşlarda vitiligo diye bi hastalık olabiliyormuş...ama sende demir eksikliği olsa dikkat edersin zaten, demirin yani ferritinin normal ise 2 güne bi atsanda olur, besinlerlede alıyoruz zaten demirin bi kısmını..... benim bildikleirm bu kadar .) :)

şu mide bulantısı hapını duymuştum da adını not almamışım kara kara düşünüyodum.çok sağol cnm.
teşekkür ederim cnm.daha güzelleri sizin olsun.yalnız benim bebişin oda takımıda o zürafalı olan zaten :) ama gardrobu yok biizm.onu sonraya bırakmıştık.çekmeceli dolabını ve büyüyen karyolasını aldık şimdilik.safari takımı yani :) ben halısını başka takımınkinden aldım sadece.bu halı daha hoşuma gitti çünkü :)

:)) ilahi öylemiydi demek, bende diyorum bu takimda güzelmiş niye farketmedim ki ben :)

zürafayı cok severim, Deniz büyüsün bi sürü Zürafalı oyuncagı olur heralde sayemde, bende oynarım hem
izmir hayvanat bahcesindeki zürafayla bi sürü fotom var, her gittiğimde yan yana gelip cekindim, gercekten :))
o yüzden zürafaya odaklanıp diger figürlere dikkat etmemişim,

desene aynı olacak oğlanların yatak odası takımları..bende paraya kıyar alırım seneye gibime geliyor ya bakalım artık, napayım batıya dönünce cok yıpranırsa değiştiririm, oğluşdan kıymetli mi di mi ama...

ben bide ne sorcam sana Venüsüm, bebek bezinde ne kullanıyorsun, ben bi molfilks kullandım, şimdide pampers prima aldım da daha iyisi var mı, cok zayıf benim oğlan incecik olsun istiyorum, sen ne kullanıyorsun?

sorma canım ya bende de baya bir beyaz var hele önde bir tutam kadar resmen sadece beyaz ama olsun onunda havası var dimi:))) ilk zamanlar gözüme gözüme batıyordu ama şimdi o kadar değil alıştım sanırım. doğru diyorsun riske atmamak lazım tedbirimizi alalım gerisi Allahın takdiri..

ayy zerdalım suyundan mı içiyor bebişin :)) Allahın mucizeleri resmen geçen kontrolde benim miniğimde ağzını oynatıyordu doktorum su içiyor dedi:)) ben galiba artık hareketlerini hissediyorum içimde çok derinlerde bir kıpırtılar oluyor bazende göbeğime doğru su kabarcığı gibi birşey pıt yapıyor. dün oturduğum yerde bir polikliniğe gittim bir ihtimal cinsiyetini öğrenirim diye ama göstermiyor artık. doktor evirdi çevirdi yok göstermiyor dedi pozisyonu oturur vaziyetteymiş:))) gerçi kız erkek önemli değil sağlıklı sıhhatli olsun yeter..

ayy en güzel aynı olsun takımları..hem çok kullanışlı bence bu takım..büyüyen karyolalıyı tercih edersin sanırım.yatağını bile veriyorlar..bizde gardırounu almamıştık ama çok lazım şimdi,alıcaz inş bi ara.zira oğlumun pek çok takımları oldu :) kravatlı,papyonlu :) küçük adam elbiseleri var :) şimdilik babanın dolabına asıyoruz onları.. :) bide bu takımın bi özelliği bu süsler varya üzerindeki onlar çıkartılabiliniyor.ileride çıkartılınca dolapların ki kalasik olur.herkesin kullanabileceği..

cnm ben ilk önce prima pampers kullandım.en n pahalısı en iyisidir diyerekten.ama biz çok fena pişik olunca dr huggies dedi.şimdi onu kullanıyorum ama sızdıroyr o d a bend e bu sefer molfix denicem bakalım.

pamperstan sonra molfiks kalın gelecektir sana bi paket dene sen yine de, sen de kararsızsın yani anladım,
ben sebamed piğşik kremi aldımdı, günde 1kez sürüyorum olmadı bişey şimdiye kadar cok şükür.

ben evide iş yerime daha yakın bi yere taşımaya düşünüyorum yaza, 4+1 bulursam kesin takım alırım oğluşa..süslerin
cıktıgını bilmiyordum bak,zürafa cıkmasında aman aman :)

günaydın arkadaşlar nasılsınız? kimseler gelmiyor artık topiğe ( geshenk canım nasılsın? gelsende topik şenlense yine..

günaydın arkadaşlar nasılsınız? kimseler gelmiyor artık topiğe ( geshenk canım nasılsın? gelsende topik şenlense yine..

iyiyiz canım ya.dediğin gibi kimseler yok...geshenk umarım daha iyidir...topiiğimiz eski neşeli günlerine dönsün ama yaaa((

Geshenk myomu var, aylin validelere gitti çetesiyle, venusle denizanasının oğluşları var. Lovelinin ereni, okulu oda yoğun. Bu arada belenay nerde acaba.Kaldık üçümüz tulayss, gunebkn. Yalnız kızlar haftaya ayrıntılı ultrasyonum var, 1 hafta izin alacam dolayısı ile 1 hafta yokum beni merak etmeyin inşallah güzel haberlerle gelirim.

herkesler nasıllar, daha biz oğluşumun hiç bişeyini almadık. Şu eve yerşleşme işim bitsin başlıyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…