Aylin buraya yazmış valla yeni görüdüm, elfoşum merak ettim ya, aylin canım iyi olduğuna sevindim, üçüz ya seninkiler, erken doğum riksin olabilir diye merak ediyorum seni.
Gunebkn canım çok şükür sende ilerledin baya az kaldı. Devirirsiniz 36 yı.
Bende zaman çabuk geçsin istiyorum artık oğluşum kucağımda olsun istiyorum. Hemen hemen tamamladık eşyalarını, daha biraz daha zaman var diye çantamı hazırlamadım, ama haftaya hazırlayacağım. kızlar bebek şekerini doğumdan öncemi yaptırıyorsunuz sonramı yaptıracaksınız. çünkü bazıları doğum tarihini yazmış, öyle daha hoşuma gitti, hem misafirlerde 40 kından sonra gelmeye başlar. beğensekte sonramı yaptırsak diyorum. Bi akıl verin.
ilerledik canım çok şükür..ağrılar devam etsede korkmuyorum çok artık..bebek şekerini ben yaptırdım şimdiden..isim ve tarih kısmını da tarih belli olunca eşim bilgisayardan çıkarıcak..zımbalaması kalıcak sadece
Eki Görüntüle 297753 şekerimiz de bu teyzesi.
dr bana say derdi o sertlikleri kaçtı hatırlamıyorum ama
şeker çok hoş günebkn
34 olmuş ya cokda korkma artık ... ben 36. da doğum yaptım, cokda sağlıklı Denizim cok şükürüm..
erken demek hastane çantanı hazırla koy bi kıyıya günebkn, sonra babanın eli ayagına dolaşır, hem pahalı hem de begenmediğin seyleri kullanırsın 2-3 gün benim gibi :)))
şimdi nasılın peki kaılmaların azaldı mı istirahattan sonra??? amniyon sıvın nasılmış? bebek dönmüş mü??
cok şükür iyiyiz TÜlay teyzesi, kardeşlerin doğumunu beklşiyoruz işte buralara bakıp :))
arkadaş gerek Denizime, senin bebişin cinsiyet belli mi? bellidirde artık acaba nedir nedir, gecmişe bakmaya vaktim yok
iyisiniz sonuçta dördünüzde dimi Aylincim cok şükür...
Zerdal mrk ediyordu seni diger topikte buraya bakmaı unuttu heral...
öptüm 4ünüzüde... sağlıkla doğsunlar inşALLAH mucizelerin...
teşekkürler canım..bugün akşama kadar hastanedeydim yatış yapılacaktı ben istemedim evde yatayım dedim hiç kalkmadan yat o zaman ded bende eve geldim..kasılmalarım devam ediyor bel ağrım var..1 ay yatıcam evde sadece hastaneye kalkıcam ...bekleyebildiği kadar bekleyecek oğlum..38 i de bekler inşallah:))umutluyum ben..dr açılma yok dedi..bakalım şimdilik durumlar böyle
inşallah canım ya bizde sağalıkla sıhhatle alırız kucaklarımıza. benim kızım olacak kısmetse. pazartesi fetal 2 testimizi de geçtik çok şükür şeker yüklememizde iyi birdek kanımız düşük ilacımı değiştirdi doktor. benim kızım bir türlü yüzünü göstermiyor ya(
geçmiş olsun canım ya açılma falan yoksa korkma bence. bol bol yat birşey kalmadı şunun şurasında şimdiki bebişler sabırsız 9 ayı tamamlayanlar nadir :)) hayata erken atılmayı seviyorlar sanırım. bu arada bebek şekerlerine bayıldım kopya mı çeksem ne en pembesinden :)))
kızlar selam
haberimi yazayım dedim
hala beklemedeyiz
bir haftadır hastanede takip ediliyoruz
izinli çıkmıştım hastaneden halimi yazayım dedim
inşallah hepiniz iyisiniz
öptümm
çantamı hazırladı annem sağolsun.her şey tamam çok şükür..oğluşumda zamanında gelsin başka şey istemem...ayağa kalktım mı ağrım artıyor(bugün biraz daha arttı ağrım yatıyorum öyle.yemek bile yapmadım..bebek ters duruyor canım..suyu normal dedi dr..7 aralıkta randevum var..bakalım senin gibi 36 yı görsek bi...denizi ve seni çok öpüyorum annesi
cok selam söyle Geshenkime, tlf numaranı kaybetmiş de bi de, arayamıyorum artıkGeshenkle ben görüştüm canım iyi oda, kızı büyüyor. Raporlu, ara sıra ağrıları oluyor. hayırlısı ile bi doğumunu yapsaydı. Çok gezemiyor. Geshenktede erken doğum riksi var.
maşalah 35 olmuşsunuz, gerisi gelir hiiiç tasalanma emi artık...
7 aralık gelmiş catmış, güzel haberlerle gel emi yarin inş.
cok selam söyle Geshenkime, tlf numaranı kaybetmiş de bi de, arayamıyorum artık(
erken doğum mu? kaç haftalık oldu ki onun kız?
kızlar selam
haberimi yazayım dedim
hala beklemedeyiz
bir haftadır hastanede takip ediliyoruz
izinli çıkmıştım hastaneden halimi yazayım dedim
inşallah hepiniz iyisiniz
öptümm
selam kızlar
ancak yazabiliyorum
ben doğum yaptım
34+4 te aniden gelmeye karar verdiler
aynı gün 3 cm e yakın rahim ağzı ölçümü yapılmıştı :))
neyse, çok şükür bebeklerim iyiler, küveze girmediler çok şükür
evdeyiz ama hiç vaktim olmuyo..
yine gelmeye çalışırım
öptüm
selam kızlar
ancak yazabiliyorum
ben doğum yaptım
yine gelmeye çalışırım
öptüm
selam kızlar
ancak yazabiliyorum
ben doğum yaptım
yine gelmeye çalışırım
öptüm
selam kızlar
ancak yazabiliyorum
ben doğum yaptım
yine gelmeye çalışırım
öptüm
maşallah maşallah maşallah tu tu tu oyy çete elemanları dünyaya teşrif etmişler sağlıkla aylincim tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ne tatlı ne sevimlidir şimdi onlar rabbim seninde yardımcın olsun canım güle güle büyüt kuzucuklarınıselam kızlar
ancak yazabiliyorum
ben doğum yaptım
yine gelmeye çalışırım
öptüm
kızlar selam.dün randevumuz vardı..36 yı gördük çok şükür rahatladım artık...2 ocak sezeryan tarihim..amaaaa... aması var sertleşmelerim yani kasılmalarım arttı.dr da karnın çok sık sertleşiyor böyle devam ederse, ben o zamana bekleyeceğini sanmıyorum ama inşalllah bekler dedi..bakalım bekleyip göreceğiz..şimdilik şafak 17:))oğlum erken gelmezse tabii..
çok sevindim canım. kritik zamanı atlattın çok şükür. geri sayım başladı:)) seninde müjdeli haberini bekliyoruz artık :)) Allah yardımcın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?