Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

ilerledik canım çok şükür..ağrılar devam etsede korkmuyorum çok artık..bebek şekerini ben yaptırdım şimdiden..isim ve tarih kısmını da tarih belli olunca eşim bilgisayardan çıkarıcak..zımbalaması kalıcak sadece
şekerimiz de bu teyzesi.

Arada ağrım falan olunca bende korkuyorum. Düb akşam karnım taş gibi oldu, bi şeyler batıp duruyor. insan korkuyor. Hayırlısı ile şu uşakları bi kucağımıza alsaydık. bebek şekerin çok tatlı. Güle güle kullanın.

dr bana say derdi o sertlikleri kaçtı hatırlamıyorum ama

şeker çok hoş günebkn

dr bana say derdi o sertlikleri kaçtı hatırlamıyorum ama

şeker çok hoş günebkn

teşekkürler canım..bugün akşama kadar hastanedeydim yatış yapılacaktı ben istemedim evde yatayım dedim hiç kalkmadan yat o zaman ded bende eve geldim..kasılmalarım devam ediyor bel ağrım var..1 ay yatıcam evde sadece hastaneye kalkıcam ...bekleyebildiği kadar bekleyecek oğlum..38 i de bekler inşallah:))umutluyum ben..dr açılma yok dedi..bakalım şimdilik durumlar böyle

inşallah canım ya bizde sağalıkla sıhhatle alırız kucaklarımıza. benim kızım olacak kısmetse. pazartesi fetal 2 testimizi de geçtik çok şükür şeker yüklememizde iyi birdek kanımız düşük ilacımı değiştirdi doktor. benim kızım bir türlü yüzünü göstermiyor ya (

geçmiş olsun canım ya açılma falan yoksa korkma bence. bol bol yat birşey kalmadı şunun şurasında şimdiki bebişler sabırsız 9 ayı tamamlayanlar nadir :)) hayata erken atılmayı seviyorlar sanırım. bu arada bebek şekerlerine bayıldım kopya mı çeksem ne en pembesinden :)))

teşekkürler canım..yatıyorum bende..oğlum sağlıkla doğsunda başka bişey istemiyorum..az kaldı 1 ay yatıcam en fazla..buraya kadar geldim ya şükür..teşekkür ederiz teyzesi bu arada oğlumun bebek şekerini beğendiğin için..kopya çekebilirsin izin veriyoruz oğluşumla yabancı değilsin sen

kızlar selam
haberimi yazayım dedim
hala beklemedeyiz
bir haftadır hastanede takip ediliyoruz
izinli çıkmıştım hastaneden halimi yazayım dedim
inşallah hepiniz iyisiniz
öptümm

canim benim.. uzun zamandan beri takip edmedim burayi, son durumlar nasil.. yoksa bebeklerine kavustun mu?

maşalah 35 olmuşsunuz, gerisi gelir hiiiç tasalanma emi artık...
7 aralık gelmiş catmış, güzel haberlerle gel emi yarin inş.

Geshenkle ben görüştüm canım iyi oda, kızı büyüyor. Raporlu, ara sıra ağrıları oluyor. hayırlısı ile bi doğumunu yapsaydı. Çok gezemiyor. Geshenktede erken doğum riksi var.
cok selam söyle Geshenkime, tlf numaranı kaybetmiş de bi de, arayamıyorum artık (
erken doğum mu? kaç haftalık oldu ki onun kız?

canım 7 aralıktı randevum geçen hafta sancılandım ve dittim dr a..nst ultrason falan bişey yok çok şükür..15inde yeni randevumuz..dinleneceksin doğuma kadar dedi.bende yatıyorum..çok şükür 35 i gördük:)) çok öptüm denizi ve seni

kızlar selam
haberimi yazayım dedim
hala beklemedeyiz
bir haftadır hastanede takip ediliyoruz
izinli çıkmıştım hastaneden halimi yazayım dedim
inşallah hepiniz iyisiniz
öptümm

merhaba aylin ne zamandır seni ve bebeklerini merak ediyordum tesadüfen burda gördüm. dördünüz de iyiymişsiniz çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla al meleklerini kucağına canım.

selam kızlar
ancak yazabiliyorum
ben doğum yaptım
34+4 te aniden gelmeye karar verdiler
aynı gün 3 cm e yakın rahim ağzı ölçümü yapılmıştı :))
neyse, çok şükür bebeklerim iyiler, küveze girmediler çok şükür
evdeyiz ama hiç vaktim olmuyo..
yine gelmeye çalışırım
öptüm

maşallah canım tebrik ederim ..Allah sağlıklı uzuuuuun bir ömür nasip etsin bebişlere..darısı bizim başımıza..34+4 süper valla seni ayrıca tebrik ediyorum 34 e kadar iyi dayandın

ayyyyyy kırkbirkere maşallah canım size. canı gönülden tebrik ediyorum. Allah sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin. şansları bahtları açık olsun inşallah.

canım arkadaşım doğum yapmışşşşşşşş çetesi doğmuş maşallahhhhhh kuzumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahoşgeldinizzzz hoşgelidizzzzzzzzzzzzz

çok güzel darısı başımıza. çetemiz hoş gelmişler. isimleri belli oldumu.maşallah onlara.

kızlar selam.dün randevumuz vardı..36 yı gördük çok şükür rahatladım artık...2 ocak sezeryan tarihim..amaaaa... aması var sertleşmelerim yani kasılmalarım arttı.dr da karnın çok sık sertleşiyor böyle devam ederse, ben o zamana bekleyeceğini sanmıyorum ama inşalllah bekler dedi..bakalım bekleyip göreceğiz..şimdilik şafak 17:))oğlum erken gelmezse tabii..

maşallah maşallah maşallah tu tu tu oyy çete elemanları dünyaya teşrif etmişler sağlıkla aylincim tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ne tatlı ne sevimlidir şimdi onlar rabbim seninde yardımcın olsun canım güle güle büyüt kuzucuklarını

çok sevindim canım. kritik zamanı atlattın çok şükür. geri sayım başladı:)) seninde müjdeli haberini bekliyoruz artık :)) Allah yardımcın olsun canım.

çok sevindim canım. kritik zamanı atlattın çok şükür. geri sayım başladı:)) seninde müjdeli haberini bekliyoruz artık :)) Allah yardımcın olsun canım.

evet canım çok şükür..şafak 16 kaldı..daha erken gelmezse..haber veririm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…