Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

çok şükür azmkalmış kritik zamanlar da geçtiii kavuşmaya az kaldı

Aylin canım meleklerini sağsağlim kucağına almana çok sevindim darısı bütün hamişlere
hepiniz sağlıkla meleklerinizi kucağınıza alırsınız inş. canlarım

selam kızlar..ben bi kaç gündür hastanedeydim..oğlum neredeyse geliyordu ama vazgeçti..iğnler serumlar durdurduk şimdilik..kasılmalarım var alttan baktı dr açıklıkta var ..ama oğlum biraz daha toparlansın diye bekletebildiğimiz kadar bekletiyoruz.sancı gelince yatağa yapışıyorum çok kötü oluuyor.ama oğlum büyüsün az daha katlanırırm ben..suyum gelene kadar bekleme kararı aldık..evde her an doğurabilirim diye bekliyorum..zaten sezeryan olucam biliyosunuz..suyum gelirse ve sancılar 15 dk da düzenli gelirse oğlum kesin geliyor olacak ve tekrar hastaneye gidicez..dualarınızı oğlum ve benden eksik etmeyin.Allaha emanet olun

iyi olur canım bekleyebildiğin kadar beklesin içerde, organları iyice gelişir. peki bu durumda normal doğum düşünmüyormusun.

Kızlar bendede yorgunluk var nedense, daha bi ütüleri yapıp çantayı yerleştiremedik. inşallah bu hafta olacak. ben normal doğum düşünüyorum, yapabilirsem, bebekte çok iri olmazsa fikrimiz şimdilik bu.

çatı muayesi yaptıran var mı aranızda.

iyi olur canım bekleyebildiğin kadar beklesin içerde, organları iyice gelişir. peki bu durumda normal doğum düşünmüyormusun.

normal doğum imkansız canım benim.çatım çook darmış..bi çok dr söylemişti zaten bunu(

geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun dualarım sizinle. inşallah zamanında sağlıklı sıhhatli gelir oğluşun. sizde Allaha emanet olun.

kolay gelsin canım ben şimdiden çabuk yoruluyorum ilerisini düşünemiyorum. bende normal doğum olsun isterim ama sezeryan olur büyük ihtimal. çatı muayenesi yaptırmadım ama rahim filmini çeken doktor kanalın çok dar normal doğum çok zor olur demişti. birde benim rahmim sola yatık. başka bir doktor da rahmin sol tarafta aşağıya doğru da büyüdüğünü söylemişti. kızıma zararı olmazmış ama normal doğum olmayabilirmiş. işte bizde durum böyle..

nasılsınız güzel annişler ay ne güzel doğum yapanlar gün bekleyenler ağırlaşanlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizde yolun yarısına geldik çok şükür şimdilik bi sorunumuz yok herşey yolunda doğum deyince bende çok istiyorum normal doğumu ama doktorun yapacağını sanmıyorum miyomum yüzünden bide yaş faktörü demişti doktor sezeryan demişti bende üzüldüm dur bakalım o güne çok var dedi ama Allah büyük belki normal doğurabilirim ya benim anlamadığım eskiden sezeryan yoktu herkes normal doğum yaıyordu bu kadınların arasında çatısı dar olan miyomu olan hiçmi yoktu da çatır çatır doğurdular yoksa doktorlar işin kolayınamı kaçıyor off neyse bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda kısmetimizdeki doğum şeklini yaşıcaz

canım seni merak ediyodum bi baktım ki doğurmuşsun
Allah analı babalı büyütsün maşallah bebeklerine
darısı bizim başımıza inşallah

normal doğum imkansız canım benim.çatım çook darmış..bi çok dr söylemişti zaten bunu(
çatının dar olduğunu ne zaman söylediler canım. ben biraz araştırma yaptımda son aylarda belli olyor diyorlar. Çatı muayeneside zor falan dediler. Benimki hakkında daha doktorlar yorum yapmadı.
Önemli olan bebeğin sağlığı tabi. sezeryan uygunsa sezeryan yaparız. Kızın büyürdur. Sende hazırlıklar ne alemde. Benden sonra sen doğurursun sanırım.

Belenay bende bunu düşündüm biliyormusun eskiden kadınlar tarlaya gidermiş, ordanda kendi başına doğurup gelirmiş. Biz nerde. Ha düşütü düşek diye yerimizden kalkamıyoz. Doğum gelincede kaç saat sancı çekip kimse doğuramıyor. Hooopppp doğru sezeryana, ne olacak bu milletin hali.

Bebek sağlıklı olsunda sezeryan normal farketmez ben öyle düşünüyorum. Bizim burda doğum hastanesinde önce bi normal doğurabil mi bakıyorlar. Biraz suni sancı, biraz ıkınmak. baktılar olmuyor öyle sezeryana geçiriyorlar.

Ama benim özel doktorum, normalide hiç denemiyor, direk geleni kesiyor. Yani kendi doktoruma gidersem doğum için kesin sezeryan. O yüzden bu sıralar birazda devlet hastanesine gideyimde etrafı dktorları bi tanıyayım. Gerçi sürekli gidip bildiğim bi yer ama bu sefer farklı bi gözle bakacağzı artık.

çatı muayenesi 36. haftadan sonra yapılıyor ve doktor elini sokarak yapıyormuş
benimde öncesinde yapılmadı çünkü 36. haftada doğum yaptıgım için, muayene yapıldı normal doğuma elverişli ve doğum başlamış diye doooru doğum odasına

Zerdal hiç hesaba kitaba gelmiyo o doğum işleri ama sen araştır tabikide, ben doğum yaptıgım gün sezeryan tarihi alacaktım ama o gün sabahın köründe geldi oğlum normal yoldan... hiç telaşlanma tasalanma su akıp yolunu bulur ya snein oğlanda sağlıkla gelir RABBİM in izniylen

çok şükür canım..artık iyice az kaldı ama ben heyecandan ölecek gibiyim.oğluma sağlıkla kavumayı istiyorum artık

kaç gün olmuş yazmayalı günebkn geldi mi oğlun yoksa?
haber ver bize de emi...

sen nerlerdesin belenay kaybolmaya başladın uzun süreli,
eskilere ne bakıyon bacım sen hormonsuz mis gibiydi hersey gdo tahmin bikle edilemezdi eskiden, yediimiz ictiğimiz,kirli hava cok tekiliyor bizi haliyle bebekleri ve hamişleride diye düşünüyorum, ama ben 3 ıkınmada doğurdum oğluşu, sneinde öyle olur inşALLAH

ewet canım önemli olan bebeğin sağlığı inşallah herşey yolunda gider. hazırlıklar tamam gibi canım ufak tefek şeyler kaldı. kıyafetlerini yıkayıp ütülemem de gerekiyor. inşallah senden sonra zamanında bir doğum yapar kızımı sağlıklı sıhhatli alırım kucağıma. kızım büyüyor ama sorunlarda geliyor. aşağılarda geziniyordu hep dünkü kontrolümde istirahat verdi doktor bundan sonra iş falan yokmuş devamlı yatıcam. nst miz iyi çıktı şükür. emin olamadım başka bir doktora gittim alttan yapılan muayenede hafif bir açılma ve yumuşama olduğunu söyledi. magnezyum ve pre bilmemne diye bir ilaç verdi hayırlısı bakalım.
kızlar birşey sorucam benim ağrı eşiğim biraz yüksektir kolay patırtıya ses çıkarmam umursamam da ama birileri bu kasılma ağrılarının falan nasıl olduğunu bana anlatabilirmi acaba saatte 5 kez kasılma olursa acile gidip serum takılması gerekiyormuş..
herkesin yeni yılını kutluyorum. yeni yıl bize sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin huzur, sağlık ve bol şans getirsin. bebek isteyen herkese 2012 uğurlu gelsin göbişler sağlıklı sıhhatli bebişlerle dolsun inşallah.

MERHABA TÜM ARKADAŞLARIM, KIZLAR, HAMİŞLER, ANNE OLAN CİCİ HANIMLAR !

Uzun süredir giremedim uzun ve maceralı bir zaman dilimi geçirdim. zaten hep zorlu maceralı değilmiydi bebek hikayemiz :) kısaca özetleyim size bu geçen zamanı ; malum myom çok sorun çıkarttı bana. sürekli raporlu istirahat halindeydim. ağrım sızım ara ara çok arttı bu zamanlarda hastanede yattım.. ilaç kullanamadım öyle böyle geçirdik o günleri çok şükür bu haftaya kadar geldik. sonlara geldik çok şükür. bugün çatı ve rutin muayene yani kontrollerimden biri vardı ama çatı muayenem olamadı mantar olmuşum şimdi de.. tedavi olacağım kısa süreli zaten vakit de azaldı kesinleşecek doğum şeklim ondan sonra.. neden derseniz myom olunca otomatik sezeryan vardı kafamızda ama doktoruma göre myom büyük olduğu için bebekle aynı anda alması mümkün değilmiş kanama yapması ihtimaline karşılık hiç alma taraftarı değil. hatta normal doğum yapabileceğimi söylüyor sonrasında myomu almayı planlıyor.. kesinleşmemekle beraber gidişat bu şimdilik. bana yani şeklime gelince şaftım kaymış durumda :) hareketlerim çok ağırlaştı.. göbeğimle dolaşmak özellikle geceleri yatmak uyumak accık işkence desem abartı olmaz :) bebek sağlıklı deniyor inşallah öyle kucağıma gelsin temennim bu.. başkaaaaa.... başka bişi aklıma gelmiyor haberler böyle işte olurda erkenden doğurursam diye sizlere mutlaka yazmak istedim. aklım ve dualarım hep sizlerle.. umarım hepiniz iyisinizdir.. bebek sayısı gibi hamile sayılarımız da artmış çooook mutlu oldum.. zerdal sağolsun bilgi verdi bu geçen zamanda bana.. ne kadar mutlu oldum bahtımız açıldı hadi inşallah anne olmayan kalmayacak sırasına girdi.

aylin 3 çocuk annesi oluverdi bir anda.. yürekten kutluyorum arkadaşımı Rabbim evlatlarıyla sağlıklı mutlu uzun ömürler versin onlara..
zerdalım da dombalak oldu gitti anne olmaya az kaldı ardardarda çıkartacaz onunla inşallah..
elfoşum anne oldu denizi büyütüyor hamile kasın diye beklerken hay Allahım ne büyüksün ya.
lovelim herkesin yarımına koşan ilk annemiz canımız erenimizi büyüttü resmen..
zeytin ikinciye hamile kalmış hay maşallah 1 ler bitti 2 ler başladı darısı 3 lere. Allah bereket versin..
tentoşum tedavide yumurtalar artmış büyümüş gelişmiş kesin bebeiş bu defa geliyor dualarımız tentoşuma.. bu defa dinlemiş bizi yemiş içmiş eferin.
yeter ne çok şeyler yaşadın canım Rabbim mükafatını versin sana..
çılgınım kısçesini büyütmüş resimlerini gördüm beni mest etti çoook güzel yaa.. gözler yakıyor gülüşler cilveli anne kuzusu şekermi şeker yavrum.
günebakan sende sık dişini az kalmış yüzdük kuyruğuna geldik oğluş gelmek üzere doğurunca haber ver bize. Allah yardımcın olsun.
venüs, kaderiya, özlemler,aklımdan bir an çıkmış olabilir diğer arkadaşlar ne olur unuttuğum varsa gönül koymayın hamileyim ya ona verin :) inşallah hepiniz iyisinizdir hepinizi özledim valla tek tek aklıma geldikçe dua ediyorum hepinize..
feri seni de hiiiç unutmuyorum özellikle en kısa sürede müjde almayı istediklerimin başındasın çok mutlu olurum güzel haberini alsam inşallah gönlüne göre versin Yaradan...

hepinize sevgilerimi yolluyorum .. mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarılı, bebekli bir 2012 diliyorum.. öpüldünüz.

geshenkimcanım benim yaznını görme ne güzelllll seni çok özledik iyi bak kendinee

kızla selam herkese.geçmişi okuyamıyorum zamanım yok..oğlumu kucağıma aldım çok şükür..29 aralık sabahı merhaba dedi bize..kömür saçlı boncuk oğlum geldi..yeni yılı beklemedi:))çok uykusuzum 1,5 sattlik uykuyla duruyorum dünden beri ama onun kokusu herşeye değer...hepinizi öpüyorum

kızlar selamm
canım arkidişlerimm
iyi dilekleriniz için öptüm yaladımm
günebkn da kucaklamış bebişini
çoooook sevindim maşallah 41 kereee
çok kalamıyorumm hepinizi göbüzlerinizden ve bebişlerinizden öptümmm

aylinim çeten nasıl iyiler mi neler yapıyorlar sen nasılsın bi ara anlat bize

güzel haberlerin için ok sevindim canım. zor bir süreç geçirdin ama çoğu gitti azı kaldı. büyüklerimizin dediği gibi Allah bir avazda kurtarsın, bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…