Uzun Bekleyiş Sonunda Gebelik Heyecanı Yaşayan Ocak,Şubat,Mart ...... GEBELERİ

Geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun, maşallah hamişlerimize, herkesin yolunda sanırım. Biz azcık öksürük olduk.

Benim doktorda hastane değiştiriyor, haliyle bizde hastane değiştireceğiz, yeni randevu tarihi vermediler. Ne zaman gideceğimde belirsiz, en son 2 hafta önce gitmiştim. Acil bi durumun yok dedi. Bakalım bi sıkıntım olmazsa 15 aralıkta bana 5 hafta çalışabilir raboru yazılması lazım, o zamana kadar bekliyeceğim.
yada doktor bayramdan sonra bi ara dedi, ne zaman randevu verirse artık.
Aylin, tulay,gunebkn, belenay hepiniz iyinizi umarım.

belanay senin randevular nasıl gidiyor tatlım.

Kızlar bu arada bende bu hafta sonu oğlumun eşyalarını alacam.

hadi hayırlısı canım maşallah kızına bu arada yoğurt makinası he güle güle kullanın

oyy maşallah aylin ve çetesine rabbim nazardan saklasın sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin üçünüde bizde bebişimle işe gidip geliyoruz ah bide grip peşimizi bıraksa

zerdalcim maşallah oğluşuna neler alcanız bakalım ayy ne tatlı olur bizde büyüsekte almaya başlasak bizim kontrollerde güzel geçiyor şimdilik erken doğum riskimiz var 18-20haftalarda kasılmalar başlarsa iğne verecek doktor umarım bişey olmaz herşey yolunda gider ve vaktinde gelir kuzucum

seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım..iyiyim bende çok şükür..kasık ağrılarım var yine ve sanırım doğurana kadar devam edecek..yarın kontrolüm var.sanırım artık 2 haftada bir çağırır dr.benden haberler böyle güzelim..

doğumlar yaklaşmış eşyalar alınmaya başlanmış kızlar resimlerini ekleyin albüme yeğenlerimizin eşyalarını

bakalım, bi bebek mağazası belirledim, bu hafta büyük çoğunluğunu alacam, hastane çıkışı, battaniyeler, kalın ince, bebek komak için çantası, biraz zıbınlar, bebek bakım ihtiyaçları, bende göğüs için petler falan oluyor kişisel bakım ürünleri onları alacam.
Geshenkyede var erken doğum riski, senin myom ne durumda canım ağrı yapıyor mu, geshenk ara sıra hastanede yatıyor. Allah size kolaylık versin canım. İnşlah bi sıkıntı olmadan alırsın kucağına. yeğenimizin cinsiyetini öğrendinmi annesi.
magnezyum alıyormusun. Bende ani hareket ve sağa, sola dönerken kasık ağrıları oluyor onun dışında olmuyor pek. iyice büyüdün mü, ben baya büyüdüm. Bide yemek yerken bazen üstüme, ön tarafıma dökülüyor, sonradan farkediyorum. oğluşuna isim buldun mu? daha biz bulamadık.
doğumlar yaklaşmış eşyalar alınmaya başlanmış kızlar resimlerini ekleyin albüme yeğenlerimizin eşyalarını
Lovelim bu hafta alırsam bişeyler haftaya eklerim resimlerini. Birkaç parça bişeyler aldık, tulum, zıbın, alt değiştirme falan. Bide ayakkabıya heves ettim aldım ama 6 aylık olunca falan giyer ancak, belkide daha büyüyünce. İnan daha hala inanamıyorum. Alış veriş yapacam aklım bi karış havada. Ne lazım falan onları araştırıp bulmaya çalışıyom. Bir sürü listeler yaptım. alacaklarımın marka olmasına dikkat ediyorum.

sen biberonları, emzikleri ne marka aldın canım. ben bebedor yada chıcco alacam.

Son düzenleme:

demek kız olacak, bizim gelinler çoğalıyor. gözümü aylinin çetelerden birine diktim, geshenkiminde kızı olacak, seninde kızın olacak. OOOOO de deyim bende gelin çok. Oğluşum yaşadı. sakın turşu kuracağız demeyin, kaçırırız.

biz nuk kullandık
oy o listeler bol bol zıbın takımı al canım

canım alıyorum magnezyum dr ikiye çıkardı ağrım olduğu için.dün drdaydım istirahat verdi annemlerde yatıyorum genelde..sürekli yatmam gerekmiyor ama bol bol dinlen dedi..kasık ağrım çok çünkü...dua edin oğluşuma ve bana.dr dört haftayı bir atlatalım korkmayız o zman dedi...ama ben korktum(iyiki herşeyini halletmişim oğlumun erkenden.alttan muayene etti birde açılma varmı diye çok şükür herşey yolunda..artık kontrollerim 2 haftada bir olacak...nst ye bağlayacak bi daha gidişimde de benden haberler böyle

günebakancım yat dinlen zaten maşallah 32 haftalık olmuş açılma yok rahat ol canım

al bi ıssız topik daha...,,

Gesoooo nerelerdesin bacım.. tlf umun dokunmatik ekranı bozuldu, tlf hafızsındaki tüm numarlar LOST...
neler yaparsın, bakar mısın buralara???

Tülay ve günebkn siz nasılsınız, side ugramaz olmuşunuz bacılar ?

evet canım pek ıssız sorma( geçen gün aklıma geldin valla..denizin nasıl? annelik nasıl gidyor?
ben yatıştayım dr istirahat verdi.kasık ağrım ve kasılmalarım vardı biraz...şu 3 haftayı da atlatırsak korkmayacağım dedi dr..sağlıkla oğluşumun gelmesini bekliyorum teyzesi

sağol canım biz iyiyiz Allaha şükür yavaş yavaş başladık hazırlıklara :) sen nasılsın, denizimiz nasıl?

geçmiş olsun canım bundan sonraki hamilelik sürecini sağlıklı sıhhatli geçir inşallah. çoğu gitti azı kaldı :)

sağol canım benim..amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı..

kızlar selam
haberimi yazayım dedim
hala beklemedeyiz
bir haftadır hastanede takip ediliyoruz
izinli çıkmıştım hastaneden halimi yazayım dedim
inşallah hepiniz iyisiniz
öptümm

kızlar selam
haberimi yazayım dedim
hala beklemedeyiz
öptümm

maşallah canım ya...bundan sonra hiç korkma 34 olmuşsun artık...bende bi 37 yi görsem rahatlayacağım ama:))neyse kendine ve bebişlere iyi bak..öptümm

34 olmuş ya cokda korkma artık ... ben 36. da doğum yaptım, cokda sağlıklı Denizim cok şükürüm..
erken demek hastane çantanı hazırla koy bi kıyıya günebkn, sonra babanın eli ayagına dolaşır, hem pahalı hem de begenmediğin seyleri kullanırsın 2-3 gün benim gibi :)))

şimdi nasılın peki kaılmaların azaldı mı istirahattan sonra??? amniyon sıvın nasılmış? bebek dönmüş mü??

cok şükür iyiyiz TÜlay teyzesi, kardeşlerin doğumunu beklşiyoruz işte buralara bakıp :))
arkadaş gerek Denizime, senin bebişin cinsiyet belli mi? bellidirde artık acaba nedir nedir, gecmişe bakmaya vaktim yok

kızlar selam
haberimi yazayım dedim
hala beklemedeyiz
öptümm
iyisiniz sonuçta dördünüzde dimi Aylincim cok şükür...
Zerdal mrk ediyordu seni diger topikte buraya bakmaı unuttu heral...

öptüm 4ünüzüde... sağlıkla doğsunlar inşALLAH mucizelerin...

çantamı hazırladı annem sağolsun.her şey tamam çok şükür..oğluşumda zamanında gelsin başka şey istemem...ayağa kalktım mı ağrım artıyor(bugün biraz daha arttı ağrım yatıyorum öyle.yemek bile yapmadım..bebek ters duruyor canım..suyu normal dedi dr..7 aralıkta randevum var..bakalım senin gibi 36 yı görsek bi...denizi ve seni çok öpüyorum annesi

Aylin buraya yazmış valla yeni görüdüm, elfoşum merak ettim ya, aylin canım iyi olduğuna sevindim, üçüz ya seninkiler, erken doğum riksin olabilir diye merak ediyorum seni.

Gunebkn canım çok şükür sende ilerledin baya az kaldı. Devirirsiniz 36 yı.

Bende zaman çabuk geçsin istiyorum artık oğluşum kucağımda olsun istiyorum. Hemen hemen tamamladık eşyalarını, daha biraz daha zaman var diye çantamı hazırlamadım, ama haftaya hazırlayacağım. kızlar bebek şekerini doğumdan öncemi yaptırıyorsunuz sonramı yaptıracaksınız. çünkü bazıları doğum tarihini yazmış, öyle daha hoşuma gitti, hem misafirlerde 40 kından sonra gelmeye başlar. beğensekte sonramı yaptırsak diyorum. Bi akıl verin.

Geshenkle ben görüştüm canım iyi oda, kızı büyüyor. Raporlu, ara sıra ağrıları oluyor. hayırlısı ile bi doğumunu yapsaydı. Çok gezemiyor. Geshenktede erken doğum riksi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…