hadi hayırlısı canım maşallah kızına bu arada yoğurt makinası heslmlar arkadaşlar nasılsınız? cumartesi detaylı ultrasonumuz vardı ama benim minik kızım (kızım diyorum artık kesinleşti:))) yüzünü öyle bir gömmüşki 3 kere
gezinip gezinip masaya yatmama rağmen bir türlü göstermedi yüzünü. doktor da haliyle raporu yazamam görmeden pazartesiye tekrar gelin dedi. stresli geçen 2 günün sonunda herşeyimiz normalmiş Allahımıza binşükür. 28 kasıma fetal 2 testi için gün verdi kalp ekosu gibi birşeymiş sadece kalbine bakılacakmış. bu arada doktorumu ve hastanemizi değiştirme kararı aldım doğum için. ilk randevumuza gittik yeni doktorumuza şuan için memnunuz bakalım. biliyorum daha erken ama birazcık da alışveriş yaptık kızıma birkaç kıyafet 2 biberon bir sterilizatör ve yoğurt makinası aldım. doğar doğmaz yoğurt yediricem sanki :))) işte bizden haberler bu kadar. inşallah sizler ve minikleriniz de iyidir.
herkesin kurban bayramını kutluyorum. bebeklerimizle sağlıkla sıhhatle nice bayramlar inşallah.
oyy maşallah aylin ve çetesine rabbim nazardan saklasın sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin üçünüde bizde bebişimle işe gidip geliyoruz ah bide grip peşimizi bıraksakıslaar iyi bayramlaaar..
son kontrolümüz de iyi geçti şükür ama çooook ağırlaştılar ve her geçen gün daha da ağırlaşıyo..
bebişler, suları, plasentaları vs, bi 6,5 kilo taşıyorum karnımda sanırım...
ama ben razıyım yeterki dursunlar içerde sağlıkla
sağol gülüm yaa, sen de kendine ve bebişine iyi bak
hahaaa zerdalım alemsin
ben de zorlanıyorum ama hala yapıyorum kendim kıs
haha işte ben de böle yapıyorum
maşallah prensesinee
beloşum nasılsınız bakem fıstığım
dünür mü oldunuz yoksaaa :)
zerdalcim maşallah oğluşuna neler alcanız bakalım ayy ne tatlı olur bizde büyüsekte almaya başlasak bizim kontrollerde güzel geçiyor şimdilik erken doğum riskimiz var 18-20haftalarda kasılmalar başlarsa iğne verecek doktor umarım bişey olmaz herşey yolunda gider ve vaktinde gelir kuzucumGeçmiş kurban bayramınız mübarek olsun, maşallah hamişlerimize, herkesin yolunda sanırım. Biz azcık öksürük olduk.
Benim doktorda hastane değiştiriyor, haliyle bizde hastane değiştireceğiz, yeni randevu tarihi vermediler. Ne zaman gideceğimde belirsiz, en son 2 hafta önce gitmiştim. Acil bi durumun yok dedi. Bakalım bi sıkıntım olmazsa 15 aralıkta bana 5 hafta çalışabilir raboru yazılması lazım, o zamana kadar bekliyeceğim.
yada doktor bayramdan sonra bi ara dedi, ne zaman randevu verirse artık.
Aylin, tulay,gunebkn, belenay hepiniz iyinizi umarım.
belanay senin randevular nasıl gidiyor tatlım.
Kızlar bu arada bende bu hafta sonu oğlumun eşyalarını alacam.
Geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun, maşallah hamişlerimize, herkesin yolunda sanırım. Biz azcık öksürük olduk.
Benim doktorda hastane değiştiriyor, haliyle bizde hastane değiştireceğiz, yeni randevu tarihi vermediler. Ne zaman gideceğimde belirsiz, en son 2 hafta önce gitmiştim. Acil bi durumun yok dedi. Bakalım bi sıkıntım olmazsa 15 aralıkta bana 5 hafta çalışabilir raboru yazılması lazım, o zamana kadar bekliyeceğim.
yada doktor bayramdan sonra bi ara dedi, ne zaman randevu verirse artık.
Aylin, tulay,gunebkn, belenay hepiniz iyinizi umarım.
belanay senin randevular nasıl gidiyor tatlım.
Kızlar bu arada bende bu hafta sonu oğlumun eşyalarını alacam.
bakalım, bi bebek mağazası belirledim, bu hafta büyük çoğunluğunu alacam, hastane çıkışı, battaniyeler, kalın ince, bebek komak için çantası, biraz zıbınlar, bebek bakım ihtiyaçları, bende göğüs için petler falan oluyor kişisel bakım ürünleri onları alacam.zerdalcim maşallah oğluşuna neler alcanız bakalım ayy ne tatlı olur bizde büyüsekte almaya başlasak bizim kontrollerde güzel geçiyor şimdilik erken doğum riskimiz var 18-20haftalarda kasılmalar başlarsa iğne verecek doktor umarım bişey olmaz herşey yolunda gider ve vaktinde gelir kuzucum
magnezyum alıyormusun. Bende ani hareket ve sağa, sola dönerken kasık ağrıları oluyor onun dışında olmuyor pek. iyice büyüdün mü, ben baya büyüdüm. Bide yemek yerken bazen üstüme, ön tarafıma dökülüyor, sonradan farkediyorum. oğluşuna isim buldun mu? daha biz bulamadık.seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım..iyiyim bende çok şükür..kasık ağrılarım var yine ve sanırım doğurana kadar devam edecek..yarın kontrolüm var.sanırım artık 2 haftada bir çağırır dr.benden haberler böyle güzelim..
Lovelim bu hafta alırsam bişeyler haftaya eklerim resimlerini. Birkaç parça bişeyler aldık, tulum, zıbın, alt değiştirme falan. Bide ayakkabıya heves ettim aldım ama 6 aylık olunca falan giyer ancak, belkide daha büyüyünce. İnan daha hala inanamıyorum. Alış veriş yapacam aklım bi karış havada. Ne lazım falan onları araştırıp bulmaya çalışıyom. Bir sürü listeler yaptım. alacaklarımın marka olmasına dikkat ediyorum.doğumlar yaklaşmış eşyalar alınmaya başlanmış kızlar resimlerini ekleyin albüme yeğenlerimizin eşyalarını
slmlar arkadaşlar nasılsınız? cumartesi detaylı ultrasonumuz vardı ama benim minik kızım (kızım diyorum artık kesinleşti:))) yüzünü öyle bir gömmüşki 3 kere gezinip gezinip masaya yatmama rağmen bir türlü göstermedi yüzünü. doktor da haliyle raporu yazamam görmeden pazartesiye tekrar gelin dedi. stresli geçen 2 günün sonunda herşeyimiz normalmiş Allahımıza binşükür. 28 kasıma fetal 2 testi için gün verdi kalp ekosu gibi birşeymiş sadece kalbine bakılacakmış. bu arada doktorumu ve hastanemizi değiştirme kararı aldım doğum için. ilk randevumuza gittik yeni doktorumuza şuan için memnunuz bakalım. biliyorum daha erken ama birazcık da alışveriş yaptık kızıma birkaç kıyafet 2 biberon bir sterilizatör ve yoğurt makinası aldım. doğar doğmaz yoğurt yediricem sanki :))) işte bizden haberler bu kadar. inşallah sizler ve minikleriniz de iyidir.
herkesin kurban bayramını kutluyorum. bebeklerimizle sağlıkla sıhhatle nice bayramlar inşallah.
bakalım, bi bebek mağazası belirledim, bu hafta büyük çoğunluğunu alacam, hastane çıkışı, battaniyeler, kalın ince, bebek komak için çantası, biraz zıbınlar, bebek bakım ihtiyaçları, bende göğüs için petler falan oluyor kişisel bakım ürünleri onları alacam.
Geshenkyede var erken doğum riski, senin myom ne durumda canım ağrı yapıyor mu, geshenk ara sıra hastanede yatıyor. Allah size kolaylık versin canım. İnşlah bi sıkıntı olmadan alırsın kucağına. yeğenimizin cinsiyetini öğrendinmi annesi.
magnezyum alıyormusun. Bende ani hareket ve sağa, sola dönerken kasık ağrıları oluyor onun dışında olmuyor pek. iyice büyüdün mü, ben baya büyüdüm. Bide yemek yerken bazen üstüme, ön tarafıma dökülüyor, sonradan farkediyorum. oğluşuna isim buldun mu? daha biz bulamadık.
Lovelim bu hafta alırsam bişeyler haftaya eklerim resimlerini. Birkaç parça bişeyler aldık, tulum, zıbın, alt değiştirme falan. Bide ayakkabıya heves ettim aldım ama 6 aylık olunca falan giyer ancak, belkide daha büyüyünce. İnan daha hala inanamıyorum. Alış veriş yapacam aklım bi karış havada. Ne lazım falan onları araştırıp bulmaya çalışıyom. Bir sürü listeler yaptım. alacaklarımın marka olmasına dikkat ediyorum.
sen biberonları, emzikleri ne marka aldın canım. ben bebedor yada chıcco alacam.
bakalım, bi bebek mağazası belirledim, bu hafta büyük çoğunluğunu alacam, hastane çıkışı, battaniyeler, kalın ince, bebek komak için çantası, biraz zıbınlar, bebek bakım ihtiyaçları, bende göğüs için petler falan oluyor kişisel bakım ürünleri onları alacam.
Geshenkyede var erken doğum riski, senin myom ne durumda canım ağrı yapıyor mu, geshenk ara sıra hastanede yatıyor. Allah size kolaylık versin canım. İnşlah bi sıkıntı olmadan alırsın kucağına. yeğenimizin cinsiyetini öğrendinmi annesi.
magnezyum alıyormusun. Bende ani hareket ve sağa, sola dönerken kasık ağrıları oluyor onun dışında olmuyor pek. iyice büyüdün mü, ben baya büyüdüm. Bide yemek yerken bazen üstüme, ön tarafıma dökülüyor, sonradan farkediyorum. oğluşuna isim buldun mu? daha biz bulamadık.
Lovelim bu hafta alırsam bişeyler haftaya eklerim resimlerini. Birkaç parça bişeyler aldık, tulum, zıbın, alt değiştirme falan. Bide ayakkabıya heves ettim aldım ama 6 aylık olunca falan giyer ancak, belkide daha büyüyünce. İnan daha hala inanamıyorum. Alış veriş yapacam aklım bi karış havada. Ne lazım falan onları araştırıp bulmaya çalışıyom. Bir sürü listeler yaptım. alacaklarımın marka olmasına dikkat ediyorum.
sen biberonları, emzikleri ne marka aldın canım. ben bebedor yada chıcco alacam.
günebakancım yat dinlen zaten maşallah 32 haftalık olmuş açılma yok rahat ol canım
al bi ıssız topik daha...,,
Gesoooo nerelerdesin bacım.. tlf umun dokunmatik ekranı bozuldu, tlf hafızsındaki tüm numarlar LOST...
neler yaparsın, bakar mısın buralara???
Tülay ve günebkn siz nasılsınız, side ugramaz olmuşunuz bacılar ?
Gesoooo nerelerdesin bacım.. tlf umun dokunmatik ekranı bozuldu, tlf hafızsındaki tüm numarlar LOST...
evet canım pek ıssız sorma( geçen gün aklıma geldin valla..denizin nasıl? annelik nasıl gidyor?
ben yatıştayım dr istirahat verdi.kasık ağrım ve kasılmalarım vardı biraz...şu 3 haftayı da atlatırsak korkmayacağım dedi dr..sağlıkla oğluşumun gelmesini bekliyorum teyzesi
sağol canım biz iyiyiz Allaha şükür yavaş yavaş başladık hazırlıklara :) sen nasılsın, denizimiz nasıl?
geçmiş olsun canım bundan sonraki hamilelik sürecini sağlıklı sıhhatli geçir inşallah. çoğu gitti azı kaldı :)
kızlar selam
haberimi yazayım dedim
hala beklemedeyiz
bir haftadır hastanede takip ediliyoruz
izinli çıkmıştım hastaneden halimi yazayım dedim
inşallah hepiniz iyisiniz
öptümm
34 olmuş ya cokda korkma artık ... ben 36. da doğum yaptım, cokda sağlıklı Denizim cok şükürüm..evet canım pek ıssız sorma( geçen gün aklıma geldin valla..denizin nasıl? annelik nasıl gidyor?
ben yatıştayım dr istirahat verdi.kasık ağrım ve kasılmalarım vardı biraz...şu 3 haftayı da atlatırsak korkmayacağım dedi dr..sağlıkla oğluşumun gelmesini bekliyorum teyzesi
cok şükür iyiyiz TÜlay teyzesi, kardeşlerin doğumunu beklşiyoruz işte buralara bakıp :))sağol canım biz iyiyiz Allaha şükür yavaş yavaş başladık hazırlıklara :) sen nasılsın, denizimiz nasıl?
geçmiş olsun canım bundan sonraki hamilelik sürecini sağlıklı sıhhatli geçir inşallah. çoğu gitti azı kaldı :)
iyisiniz sonuçta dördünüzde dimi Aylincim cok şükür...kızlar selam
haberimi yazayım dedim
hala beklemedeyiz
bir haftadır hastanede takip ediliyoruz
izinli çıkmıştım hastaneden halimi yazayım dedim
inşallah hepiniz iyisiniz
öptümm
34 olmuş ya cokda korkma artık ... ben 36. da doğum yaptım, cokda sağlıklı Denizim cok şükürüm..
erken demek hastane çantanı hazırla koy bi kıyıya günebkn, sonra babanın eli ayagına dolaşır, hem pahalı hem de begenmediğin seyleri kullanırsın 2-3 gün benim gibi :)))
şimdi nasılın peki kaılmaların azaldı mı istirahattan sonra??? amniyon sıvın nasılmış? bebek dönmüş mü??
cok şükür iyiyiz TÜlay teyzesi, kardeşlerin doğumunu beklşiyoruz işte buralara bakıp :))
arkadaş gerek Denizime, senin bebişin cinsiyet belli mi? bellidirde artık acaba nedir nedir, gecmişe bakmaya vaktim yok
iyisiniz sonuçta dördünüzde dimi Aylincim cok şükür...
Zerdal mrk ediyordu seni diger topikte buraya bakmaı unuttu heral...
öptüm 4ünüzüde... sağlıkla doğsunlar inşALLAH mucizelerin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?